Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vejledning: Søgning efter hest og pony

1. Klik på "Marked" og derefter "Hest og Pony"

Billede

 

2. Måden man søger på, blandt de forskellige kategorier, er ens. Her er der valgt "Salgsheste". Klik på den kategori, du ønsker at søge i.

 

Billede

 

3. Nu ser du alle annoncerne i den valgte kategori. Vil du søge mere specifikt end de søgninger, vi har lavet på forhånd, skal du klikke på "Tilpas søgning".

 

Billede

 

4. Klik ind på de søgekriterier du ønsker. Ved at klikke på "Vis flere søgekriterier", får du mange flere muligheder frem, end de fire der er vist til at starte med.

 

Billede

 

5. Inde i hvert af de ønskede søgekriterier, sætter du flueben ved alt det, du ønsker, og klikker hver gang på "Fortsæt".

Billede

 

6. Hver gang, du ser den lille "blyant" (her markeret med rødt), betyder det, at der kan vælges specifikke ønsker, ved klik på feltet.

Nu er din søgning færdig, og du får vist alle de annoncer, der lever op til dine valgte ønsker.

Gem søgningen, så er det let også om en uge, at få vist annoncer med præcis samme søgekriterier, uden at skulle igennem hele møllen en gang mere.
Klik på "Gem søgning"

Billede

 

7. Giv din søgning et navn. Du kan lave lige så mange specifikke søgninger du ønsker, og gemme dem til senere brug. OBS! Det er kun søgningen du gemmer, ikke de annoncer du søger frem.

Billede

 

8. Søgningen er nu gemt. Vil du finde den igen, klik ind på "Marked", og derefter "Gemte søgninger". Vil du rette på overskriften, eller rette i søgningen, klik på den, vælg andre søgekriterier, og gem søgningen igen, eller blot "Ret titel", hvis det kun er titlen, der skal rettes.

 

Billede

 


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider