Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Julekonkurrence 2016

Julekonkurrence 2016

Årets julekonkurrence her på Hestenettet skydes som sædvanlig i gang 1. december, og ligesom tidligere år er der gode præmier på spil.

For at få fingre i en, eller flere, af de 4 præmier, skal du hver dag finde julehesten der har gemt sig et sted her på Heste-Nettet, og klikke på logoet. Først når du har klikket er du med i konkurrencen Vinder du, bliver du kontaktet direkte af en af Heste-Nettets medarbejdere, der sørge for at præmierne bliver sendt afsted hurtigst muligt.

Hver dag kommer der en ledetråd som nyhed, hvor du kan få hjælp til din søgen. Nogle dage er ledetråden svær, andre gange let, og de fleste dage kan man få yderligere hints i dagens konkurrencetråd på forummet; Hyggesnak.

Alle præmierne er sponseret af Tika Rideudstyr, og vi takker for at vi, med deres hjælp, kan lave en god julekalender til jer år.


De 4 flotte præmier er som følger:

Den 4. december

4horses Sports DM Collection. Underlag i topkvalitet - samarbejde med Ditte Mikkelsen og 4horses Sports, som er den eksklusive linje fra 4horses.

Virkelig eksklusivt sadelunderlag til dig som ønsker topkvalitet, pasform og komfort for din hest. Dette underlaget er en del af en serie underlag, alle designet af Ditte Mikkelsen, som er international GP dressurrytter, med stor sans for design og lækre detaljer.

Underlagene findes i flere farvekombinationer, og har smukke pipes og kanter, som giver et elegant udtryk, som sammen med de øvrige kvalitetsdetaljer sikrer et underlag der skiller sig ud.

Billede

En unik tre-lags opbygning sikrer stabilitet og stor bæreevne, og man undgår et underlag der krøller op. Fugttransporterende og hurtigttørrende underside og mesh ved rygsøjle giver ekstra komfort til hesten. Værdi 349,-


Den 11. december

4horses Castilla stævnejakke. Fantastisk flot stævnejakke i stretch kvalitet. Jakken har mange, meget fine detaljer og meget fin forarbejdning. En rigtig lækker og flot stævnejakke, som har en rigtig god pasform. Jakken er i et kort og moderne design med slidser i siderne. Disket sølv/sort pipe på kraven og meget flotte knapper. Stoffet er meget elastisk og let vandskyende. Med indsat logo på ærme.

Billede

En rigtig lækker jakke. Værdi 599,-


Den 18. december

4horses stalddækken. Meget flot stalddækken i klassisk design. 300 gram tykt fyld sørger for at din hest har det bekvemt. Dobbelt bringelukning, krydsgjorde og halesnor.

Billede

Dækkenet har flot afstemte kontrastfarver i kantebåndet. Værdi 395,- men lige nu på tilbud til 299,-


Den 24. december

Global-Rider Garant. Elegant dressurmodel med cut-back og dejligt, dybt sæde. Udskifteligt kopjern, så du selv kan ændre sadlens bomvidde. Fremstillet i ruskindslook materiale, som hjælper til roligt sæde. Kunstlæder forstærkning på yderste sadelklapper i kraftigt kunstlæder og sæde, knæpuder samt synlig del af sadelpuder i syntetisk anti-slip ruskind som hjælper til roligt sæde. Regulerbare, aftagelige knæstøtter. 2 lange gjordstropper, indbygget stopgjord og bagerste gjordophæng i Y system med reguleringsmulighed så tilpasning efter hestens anatomi er mulig.

Billede

 

Værdi 2.995,- men lige nu på tilbud til 1.395,-

 

Heste-Nettets ansatte og frivillige kan ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider