Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handelsbetingelser af 25/4 2013

Handelsbetingelser af 25/4 2013

Disse betingelser er forældede,

se de gældende betingelser her.

Heste-Nettet (heste-nettet.dk) drives af heste-nettet Aps (CVR: 27082637)

Henvendelse
Inden henvendelse til Heste-Nettet bedes du læse disse handelsbetingelser samt punkterne under Regler og vilkår for den relevante annonce- eller varekategori. Henvendelse vedrørende en specifik annonce sker ved at benytte linket "Kontakt Heste-Nettet" umiddelbart under annoncen. Øvrige henvendelser rettes til supportfunktionen:

Spørgsmål om annonceregler og praktisk brug af siden Markedspladsen Support
Tekniske problemer eller fejl Teknik
Reklamationer og spørgsmål til faktura og handelsbetingelser Ledelse og salg


Køb og Betaling
Al køb og levering finder sted i Danmark og afregnes i DKK. Alle beløb er inklusiv 25% moms, men eksklusiv betalingsgebyr til PBS.


Betaling kan ske med de mest anvendte betalingskort samt "Danske Netbetaling". Betaling foregår via betalingsudbyderen Quickpay. Heste-Nettet får ikke udleveret kortnumre af Quickpay, men kun de 4 sidste cifre, kortets udløbsdato samt et transaktionsnummer, der identificerer betalingen. Vi anbefaler brug af disse betalingsmetoder til alle brugere, der råder over betalingskort eller har konto i Danske Bank.

Brugere, der IKKE råder over betalingskort eller har konto i Danske Bank henvises til HN konto hvor der via netbank, bank eller posthus forudbetales et beløb, der dækker de ønskede ydelser. Se "HN-konto" i "Dit HN" menuen.

Faktura for køb sendes til brugerens valgte kontaktemail og kan efterfølgende også tilgås via Dit HN -> Kort & faktura.

Abonnementsbetaling
Abonnementsbetaling med betalingskort er kun tilgængelig for registrerede og indloggede brugere. Ved tilvalg af abonnementsbetaling gemmer Quickpay data for det benyttede betalingskort. Herefter kan brugeren uden indtastning af kortoplysninger tilkøbe yderligere ydelser med eller uden automatisk fornyelse. Brugeren hæfter selv for køb af ydelser, der udføres af andre personer, som brugeren har givet adgang til at benytte sin profil.

Ydelser som oprettes med tilvalg af abonnement fornys ved udløb automatisk for en tilsvarende periode. Afmelding af abonnementsydelser skal for at undgå fornyelse ske senest 15 minutter inden udløbet af den periode, der senest er betalt for. 7 dage inden en fornyelse oprettes en sag om fornyelsen i Heste-Nettets sagssystem og brugeren orienteres herom ved næste indlogning samt via notifikation til brugerens valgte kontaktemail og/eller mobiltelefon. Uanset om brugeren modtager og reagerer på denne henvendelse eller ej, er det altid brugerens eget ansvar at være opmærksom på kommende automatiske fornyelser.

Under menuen Dit HN -> Kort & faktura kan brugeren administrere sine betalingskort. For hvert oprettet kort kan brugeren se kommende automatiske fornyelser med angivelse af beløb og slette disse individuelt eller flytte dem til et andet kort.

Fortrydelse, returret og leveringsafbrydelse
Efter betaling/aktivering af specifikke ydelser, herunder rubrikannoncer, bortfalder de 14 dages fortrydelses- og returret jf. lov om forbrugerkøb, da tjenesteydelsen anses for leveret. For erhvervmæssigt køb af varer og tjenesteydelser er der ingen fortrydelses- eller returret.

Der gives ikke refusion hvis brugeren afbryder en ydelse inden udløbsdatoen - heller ikke ved senere køb af en tilsvarende ydelse.

Såfremt brugerens benyttelse af en tjenesteydelse ikke overholder Heste-Nettet's regler eller brugeren af andre årsager ikke er berettiget til den foretagne benyttelse, har Heste-Nettet ret til at afbryde tjenesten uden at yde refusion. I grove tilfælde vil dette ske umiddelbart. I andre tilfælde afbrydes tjenesten, hvis brugeren ikke inden for 24 timer reagerer på Heste-Nettet's henvendelse om problemet.

Ved leveringssvigt af mere end 48 timers varighed pr. måned, som kan tilskrives forhold hos Heste-Nettet, forlænges ydelsernes løbetid tilsvarende. Heste-Nettet kan ikke holdes ansvarlig for leveringssvigt, der skyldes generelle nedbrud af internettet.

Sikkerhed og behandling af oplysninger
Indtastning af kort- og kontooplysninger foregår sikkert og krypteret ved brug af Quickpay's betalingsformular. Kontrol af personoplysninger og login foregår sikkert og krypteret via Peercraft.

Forretningsmæssige oplysninger relateret til annoncer, transaktioner og brugerens identitet opbevares i mindst 5 år jf. bogføringsloven.


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider