Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

VM i firspandskørsel i Wolfsburg

51 kuske fra 16 nationer (13 med hold) konkurrerede i VM i firspandskørsel fra 24.-27. august i folkevognsbyen,Wolfsburg, i Tyskland. Dagene blev begunstiget af overordentligt godt vejr i den ellers regnfulde sommer.
Dressur og forhindringskørsel blev afholdt i parken tilhørende Wolfsburg Slot, mens marathon (svarende til militaryrytternes udholdenhedsprøve) blev henlagt til en landsby, Nordsteimke, ca. 5 km væk.
Det var 15. gang VM blev afholdt, og dette VM bekræftede de ledende kuske og nationers dominans. Den eneste nytilkomne blandt de 10 først placerede var en ung tysker, Ludwig Weinmayr, der blev nr. 6 individuelt og var med på det tyske hold, der fik bronze. Tucker Johnson (USA) som i sit første VM for to år siden (i Rom) blev nr. 5, bekræftede sin position på holdet ved denne gang at blive nr. 7 individuelt.
VM-vinder blev Thomas Eriksson (Sverige). Han sejrede også for 10 år siden og har dermed en enestående resultatliste i de sidste seks VM-konkurrencer, hvor han har opnået 1-6-6-4-8-1. I øvrigt er han bror til Peter Eriksson, som i flere år har været en af Sveriges allerbedste springryttere.
Sølvvinder Ijsbrand Chardon (Holland) var heller ikke nogen overraskelse på andenpladsen. I ni VM-konkurrencer har han otte gange været placeret blandt de første fem og vundet to individuelle guldmedaljer, to gange sølv og to gange bronze.
Bronzevinder blev VM-vinderen fra 1996, Felix Brasseur (Belgien) foran VM-vinderen fra 1994, Michael Freund (Tyskland). For første gang var der deltagere fra både Portugal og Liechtenstein.
Sverige vandt holdkonkurrencen med Thomas Eriksson, Nicke Pahlsson og Fredrik Persson på holdet foran Holland og Tyskland.

 

Tilføjet d. 09-09-2000 kl. 21:57 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider