Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Samsung Nations Cup

Sæsonens sidste Nations Cup (international holdkonkurrence i springning) inden selve the Samsung Nations Cup World Final i Rom den 14. oktober finder sted på søndag den 9.september på den enorme arena i Spruce meadows i Calgary, Canada.
De uovervindelige irske springryttere har haft en fantastisk sæson og har vundet 9 af de 13 konkurrencer, de har deltaget i. Det er aldrig sket før, og det irske hold er derfor vindere med mere end 20 points foran Tyskland, der i øjeblikket ligger på andenpladsen i den sammenlagte konkurrence med ialt 53 point. Irland har desværre ikke så mange fremragende springryttere, og derfor har de foretrukket at satse på denne konkurrence frem for OL, hvilket er årsagen til, at der er blevet en plads ledig i Sydney for den danske springrytter, Thomas Velin med Equest Carnute.
Andre nationer er med begge steder. I Calgary forventes en spændende kamp mellem Schweiz (41 p), Holland (42 p) og England (45 p), som skal kæmpe om at blive blandt de sammenlagt seks bedste hold, som skal kvalificeres til finalen i Rom. De har alle sendt meget stærke hold, hvoraf flere af rytterne fortsætter til Sydney, hvor deres OL-heste venter.
Der kan læses mere på
www.sprucemeadows.com
http://sports.samsung.com/samsungnationscup

 

Tilføjet d. 08-09-2000 kl. 11:56 af i kategorien Nyheder generelt.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider