Subararu Cup for heste afgjort

Sejren i Subaru Cup for heste ved Store Hestedag på Dyreskuepladsen i Roskilde gik til Louise Kamper Frederiksen og Charlie Vibeholm

Sejr til Louise

For 2. dag i træk stod den på fart og spænding ved Store Hestedag på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor Vindige Rideklub var vært for Subaru Cup finalen for heste præsenteret af Store Hestedag. Det blev Louise Kamper Frederiksen, der sikrede sig sejren, mens Natasja Eilsøe Jørgensen blev nr. 2, og 3. pladsen gik til Eva Wichmann Duus. Ponyekvipagernes finale blev afviklet lørdag.

Louise og Charlie sprang sejren i hus
Som i ponyernes finale lørdag var der også 20 ekvipager til start, da det søndag gjaldt finalen for heste. Der var tæt løb i toppen, men det blev Louise Kamper Frederiksen og Charlie Vibeholm, der løb med sejren med deres stilkarakter på 8,83. 2. pladsen gik til Natasja Eilsøe Jørgensen og Com Tessa, der scorede 8,58 som stilkarakter. 3. pladsen indtog Eva Wichmann Duus og Madonna med 8,33.

Om Subaru Cup præsenteret af Store Hestedag
Subaru Cup er en stilturnering i terrænspringning. Formålet med cuppen er, at introducere ryttere til militarysporten med afsæt i terrænspringning under trygge forhold. Subaru Cuppen rides på en bane bestående af 8-12 forhindringer med en maxhøjde på 60 cm for ponyer og 80 cm for heste. For at få adgang til finalen skal man have deltaget i min. to kvalifikationsrunder på min. to forskellige terrænbaner. De 20 pony- og 20 heste-ekvipager med højst gennemsnitlige point fra to af kvalifikationsrunderne får adgang til finalen. Der uddeles finalerosetter til alle finaledeltagere, plaquetter til top 5, underlag til 2. og 3. pladsen samt dækken til vinderen.