Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Unghestechampionater i military

Selvom Danmark ikke afholder championater for ungheste i military er det stadig muligt at få bedømt sin hest indenfor disciplinen. Svenskerne har åbnet op for nordisk deltagelse ved deres championater i september måned. Se her hvordan du kvalificerer dig.

Ligesom sidste år vil det være muligt for danske heste at deltage i det åbne nordiske fälttävlanschampionat. Da Danmark ikke afholder afprøvning for unge heste i military er dette en oplagt mulighed for ryttere, ejere og avlere at få bedømt deres heste inden for denne disciplin.

Championatet afvikles ved Swede Horse d. 9 - 11 september på Flyinge. For at ride championatet skal hesten være kvalificeret. Reglerne for kvalifikation er som følger:

Inden en kvalifikation kan tælle skal der være indløst et deltagerbevis. Deltagerbeviset betales via tdb.ridsport.se. Det koster 920SEK at indløse deltagerbevis.
Hesten skal oprettes i den svenske database med korrekt fødselsår og UELN. Herefter meldes og betales som ved normalt stævnetilmelding på TDB.

Det er muligt at kvalificere sig i et hvilket som helst land, så længe sværhedsgraden kan overføres til det svenske system.

4-års heste
Kvalifikation kan opnås på flere måder
- En CNC90/UCNC90 med mindst 60% i dressur, max et nedslag på
springbanen og fejlfri på forhindringerne i terrænet.
- Placering i en CNC90
- En stilbedømt terrænspring 90cm med et gennemsnit på 7 point
(eksklusive tidsfejl)
- En Lc dressur til mindst 60% samt en fejlfri ridebanespring på 100 cm

Vi har i Danmark ikke lov til at starte vores 4-års i CNC90 og vi har derfor særligt i år fået lov til at afholde kvalifikation i stilbedømt terrænspring på 80 cm.
Kravene er en svensk stildommer og ellers fordringer som en 90, men med spring på 80 cm.
Mia Hastrup har tilbudt at arrangere en sådan på hendes bane i Tureby d. 3/7.

Mia vil meget gerne se hvor stor interessen er og det vil derfor være en stor hjælp hvis interesserede ryttere/ejere/avlere henvender sig til Mia.

5-års heste
Kvalifikation kan opnås på flere måder
- En CNC100 med mindst 60% i dressur, max et nedslag på springbanen
og fejlfri på forhindringerne i terrænet.
- En placering i CNC100
- En stilterræn 100 cm med et gennemsnit på 7 point (eksklusive tidsfejl)
samt en gennemført CNC100

Den stilbedømte terrænspringning vil ved stor nok interesse også være mulig at ride ved Mia Hastrup d. 3/7 i Tureby. Igen skal interesserede henvende sig til Mia.

6-års heste
Kvalifikation opnås ved at ride en CNC100 med mindst 60% i dressuren, max et nedslag på springbanen og fejlfri på forhindringerne i terrænet. Samt en CNC1* med de samme kriterier som ovenstående. Hvis man opnår placering, men ovenstående ikke er overholdt tæller det også som kvalificerende resultat. Det er også muligt at kvalificere sig ved to kvalificerende resultater i CNC1*.

Generelt
Bid: For 4- og 5-års er kun trensebid (2 eller 3 delt) tilladt. Det kan være med løse eller faste ringe. Det er tilladt at ride med D-ringe eller parerstænger. I terræn og spring for 6-års er reglerne som ved normal military i Sverige.

Gamacher: Hestene må ikke bærer gamacher, bandager eller klokker i dressuren. I springningen må 4-årsheste kun bære gamacher foran, hesten må ikke være bandageret.

Følhopper: Hvis en hoppe har været ifolet tidligst som treårs og haft føl ved siden tidligst som 4-års. Kan den gå i aldersgruppen under dens faktiske alder. Dvs 5-års hopper, der har haft føl ved siden om 4-års, kan gå som 4-års.

Yderligere informationer kan findes på Swedehorse.se


Tilføjet d. 10-05-2016 kl. 15:16 af i kategorien Military.





Seneste relaterede nyheder
30-08-20 2xHelgstrand på podiet i 6-års kvalifikationen
24-08-20 DRF's championat kvalifikationsstævne i september
30-06-20 Flere mesterskaber i military er nu genplaceret
15-10-19 Inspirations- og træningssamling i military
10-09-19 Bevæget afskedsceremoni for Mark Todd
16-09-19 OL-rytter suspenderet efter vold mod pony
09-09-19 Ung militarystjerne omkommet i rideulykke
30-07-19 En legende takker af
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
17-06-19 Militaryryttere udtaget til ETM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider