Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hanne Wind Ramsgaard gennemførte Badminton Horse Trials

Et af de absolut største stævner i militarysporten er Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials. Som en del af FEI Classics byder den kuperede terrænbane på udfordringer man ikke ser andre steder.

 

Det er yderst sjældent en dansker begiver sig til Badminton, men i år gjorde Hanne Wind Ramsgaard og Vestervangs Arami det. Hanne er en af de ganske få amateurer der gør sig på den internationale militaryscene og ved Badminton mødte hun både verdensranglistens nummer et, to og tre. Hanne tog oplevelsen som en udfordring og viste hvad hun virkelig er gjort af.

 

Dressur til 62% efter et rigtigt fint program med lidt småfejl hist og pist. Dernæst var det tid for terrænet. Der var MANGE fejl. Speciet på forhindring nummer 21. En grøft med en lodret bagved. Der var mulighed for at ride alternativ og mange af de rigtigt rutinerede valgte denne løsning. Hanne var dog ikke i tvivl om at Arami ville sætte af på en sådan forhindring og red frem til en stor flot afstand. Desværre misforstod Arami opgaven og fik sprunget stort og flot forbi flaget. Dermed måtte Hanne ride til den alternative forhindring og inkasserede 20 fejl.

Første gang i Badminton bliver det oftest også til lidt tidsfejl og med ekstra riden rundt ude omkring nummer 21 blev det til en del af dem. Men Hanne kom hele vejen rundt og det i sig selv er en præstation.

 

Søndagens springning bar lidt præg af de mange minuter i galop om lørdagen. Arami fik ikke helt gjort sig færdig bagi et par steder og det kostede fire nedslag. Dermed sluttede Hanne som nummer 43 ud af 77.

 

Vinder af klassen blev Michael Jung og La Biosthetique Sam FBW med 34,4 straf og 9 straf ned til nummer to Andreas Ostholt og So Is Et. Michael Jung tager dermed the Rolex Grand Slam of Eventing som kun den anden rytter nogensinde. Han vandt i efteråret Burghley også på Sam, i sidste uge vandt han Kentucky på FischerRocana og i denne uge altså Badminton på Sam. Det er dog ikke nogen af de heste han satser på til sommerens OL. Her vil han ride sin EM hest FischerTakinou.

 


Tilføjet d. 09-05-2016 kl. 07:01 af i kategorien Military.





Seneste relaterede nyheder
30-06-20 Flere mesterskaber i military er nu genplaceret
15-10-19 Inspirations- og træningssamling i military
10-09-19 Bevæget afskedsceremoni for Mark Todd
16-09-19 OL-rytter suspenderet efter vold mod pony
09-09-19 Ung militarystjerne omkommet i rideulykke
30-07-19 En legende takker af
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
17-06-19 Militaryryttere udtaget til ETM
13-06-19 Militaryryttere er endeligt udtaget til NM
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider