Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

F.A. Hallow var Dujardins yngling med 2*10

I dag blev første halvdel af 5 års hestene i Blue Hors Unghestechampionatet testet af fremmedrytteren, verdensmesteren i dressur, Charlotte Dujardin, og som altid trak denne del af unghestechampionatet mange publikummer.

 

Charlotte startede ud med at udtrykke en vis skeptis overfor opgaven, hun igen i år havde påtaget sig. Charlotte udtalte: "Sidste år tog det mig 15 min. bare at komme op på den første hest, og 15 min. at komme ned fra den igen!", med reference til den noget tændte Netstutteriets Campari, der var noget mistænksom ved at lade en fremmede rytter komme i sadlen. Hoppen besad dog en sådan kvalitet, at Charlotte, trods opstarts vanskelighederne, havde ønske om at tage hoppen med hjem til England.

 

Bedre gik det i dag, hvor Charlotte problemfrit fik testet de første par heste, før udfordringerne kom på banen. Generelt var de 14 heste der i dag blev afprøvet, forholdsvis afslappede og tilpas i den imponerende opvisningshal i Boxen, men en enkel hest var alt andet end "modig" som Charlotte udtrykte det, og publikum gipsede da også efter vejret, da Nørremarkens Raul stod lodret i vejret med verdensmesteren i sadlen. Charlotte forklarede at hun bl.a. rider heste for et af Englands største avlerprofiler, nemlig Mount St John, og at ejeren, Emma Blundell var en smule beklemt med Charlottes job som testrytter, og at det netop var pga. situationer som denne. Nørremarkens Raul var bestemt ikke en hest uden kvalitet eller potentiale i gangarterne, men desværre kunne Charlotte ikke honorere dette, idet hesten i dag var stiv af skræk og udviste alt andet end ridelighed.

 

Særligt hopperne efterlod et godt indtryk hos Charlotte Dujardin, og Temptation-datteren F.A. Hallow, avlet og ejet af Frank Evald og Anja L. Eskesen, vandt en særlig plads hos verdensmesteren, og frasen "I love her!" blev brugt mere end blot en enkel gang, hvilket også kom til udtryk i de to 10-taller for ridelighed og kapacitet. Hoppen lå da også nummer to på landsplan efter afviklingen af årets egnethedstester, men i torsdagens program ridning med egen rytter endte F. A. Hallow og Lotte Strårup på en 14. plads.

Meget kan ske når de resterende 16 heste skal under Charlottes kyndige hænder i morgen tidlig fra kl. 08.00.

 

Billede

Charlotte Dujardin (JP-Photo)

 


Tilføjet d. 19-03-2016 kl. 22:27 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider