Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Donkey Boy materialeprøvevinder

De 14 unge hingste, der igår afsluttede 35 dages prøveophold på Tørring Ridecenter, var i sprudlende humør ved den afsluttende prøve

 

Fire springbetonede 3-års hingste, seks dressurbetonede 3-års hingste og fire dressurbetonede 4-års hingste aflagte igår eksamen på Tørring Ridecenter, hvor de under ledelse af Torben Frandsen har været til 35 dages afprøvning. To af de dressurbetonede 3-års hingste blev også afprøvet i springning for at kunne imødekomme kravene til kåring i Tyskland.

 

Fem af de seks dressurbetonede 3-års hingste bestod prøven med et samlet resultat på 800 point eller derover. Her blev vinderen Hesselhøj Donkey Boy e. ERA Dancing Hit/Milan fra Dorthe og Hans Jørgen Hoeck med 889,5 point.

 

Hos de fire springbetonede 3-års hingste opnåede tre et samlet resultat på over 800 point, og her blev vinderen Frodo Ask e. Favorit Ask/ Coronado, der blev erhvervet af Christel Worre-Jensen på Forårsauktionen ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning i foråret. Frodo Ask sluttede prøven med et samlet resultat på 822 point.

 

To af de fire dressurbetonede 4-års hingste opnåede et godkendt prøveresultat, og her var det Blue Hors Farrell e. Fürstenball/Dacaprio, der med 856,5 point fik højeste score.

 

De to testryttere, Bjarne Mark i springning og Dennis Fisker i dressur, havde allerede prøvet hingstene ved midtvejsprøven, men afgav først deres karakterer i dag. De hingste, der har opnået et samlet resultat på minimum 800 point, kan stille til kåring ved Dansk Varmblods hingstekåring i marts 2016. Se de samlede resultater her.

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

Billede

Hesselhøjs Donkey Boy (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 24-11-2015 kl. 15:58 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider