Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Så er det tid til de åbne Jyske Mesterskaber i dressur og springning 2015

November rimer på Jysk mesterskab i Sportsrideklubben Aalborg. Der er travlhed med forberedelserne, for der skal kåres ikke mindre end 4 Jyske mestre i de åbne mesterskaber i Aalborg. Der skal nemlig findes en Junior og Senior mester i både Spring og Dressur i weekenden d. 12.-15. november og d. 27.-29. november 2015

Jysk mesterskab i spring har været en lang tradition i Aalborg og afvikles nu for 19. gang. Sidste år genoptog Sportsrideklubben Aalborg igen traditionen med at finde en Jysk Mester i Dressur, som blev en stor succes. Det blev Michael Søgaard på Hoftanz, der løb med titlen og æren. Jysk Mester i spring blev Kim Henriksen på Gørklintgaardens Montana, da viste os spektakulær ridning samt Rikke Thingholm på Le Mans, der blev Jysk Mester for juniorer. De har alle skrevet sig ind i en lang række af formidable ekvipager, som igennem tiderne har gjort det traditionsrige stævne til et mødested for landets bedste springryttere og nu også dressurryttere.

De Jyske Spring mesterskaber

Jyske mesterskab i spring afvikles med en kvalifikationsklasse om lørdagen, som giver adgang til selve mesterskabsklasserne om søndagen i S1* på 145 cm for senior og 140 cm for junior. Der afvikles klasser lige fra LA til S over hele weekenden og med doteringer på 10.000 kr. til den Jyske Mester og 6000 kr. til juniorerne, er der bestemt noget at ride om i weekenden d 12.- 15. november.

De Jyske Dressur mesterskaber

De Jyske mesterskaber har fået godt tag i de dygtige dressurryttere i landet, og der er hård kamp om podiepladserne. Mesterskaberne afvikles i to sværhedsgrader og over 3 afdelinger med start fredag i højeste sværhedsgrad i Intermediare, Grand Prix om lørdagen og Grand Prix Kür i søndagens finale. Den lavere sværhedsgrad afvikles i i MA2 om fredagen, Prix St. George lørdag og Intermediare i søndagens finale.

Forbedring af baneforholdene

Efter at have afholdt Nordisk Mesterskab i foråret, hvor hele Ridecentret fik en kæmpe overhaling på udendørsarealerne, er turen også kommet til de indendørs baner. Der er nu kommet ny bund i hal C. Rytterne vil i Aalborg også møde nyt materiel, hvor frivillige og sponsorer har lavet nye spændende forhindringer til årets Jyske Mesterskab.

Fest og fejring

Mesterskaberne har godt fat i det nordjyske publikum, og vi kan forvente fyldte tribuner, når mesterskaberne afvikles med helt fantastisk stemning i en festklædt hal.

Du kan følge os på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder jer opdateret med nyheder og billeder.

Pressemeddelse: Lone Majland