Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Der er blevet skrevet historie!

Her til aften skete det næsten utænkelige. Britiske Scott Brash har skrevet historie, og han bliver allerede hyldet som en legende på de sociale medier. Han er den første rytter nogensinde, som har vundet alle 3 afdelinger af Rolex Grand Slam - og alle tre afdelinger er vundet på hans fantastiske hest Hello Sanctos og de er vundet i træk.
Det er en helt ekstrem bedrift, at Scott Brash vandt her til aften dansk tid i Calgary, Canada. Og den helt ekstreme bedrift har givet ham en ekstra bonus på 500.000 euro, ud over den ekstra bonus på 500.000 euro han fik efter at han havde vundet de to første afdelinger i træk - og med tre vundne afdelinger i træk, har det givet intet mindre end 1.000.000 euro i bonus! Dette er ud over de normale præmiepenge, som i de Grand Prixer er pænt store i sig selv. Grand Prixen i Calgary havde en præmiesum til vinderen alene på 500.000 dollar og den samlede præmiesum for klassen var på intet mindre end 1.500.000 dollar.

Og som om at alt dette ikke var nok i sig selv, så vandt han dagens sejr overlegent, da han som den eneste rytter red fejlfrit i begge hovedrunder. Der var to ryttere lige i hælene på ham, det var belgiske Pieter Devos med Dylano samt Pedro Veniss fra Brazillien med Quabri de Lisle som begge red med en enkel tidsfejl i anden runde, men den ene tidsfejl var ikke nok til at få dem i en omspringning og de blev hhv. nr. 2 og 3.

Det er muligt at læse om reglerne til ridningens Grand Slam HER.

Hele resultatlisten fra Calgary kan ses HER.

Billede

Scott Brash og fantastiske Hello Sanctos under EM i Herning 2013, hvor de vandt hold guld og individuel bronze. jp-photo.dk


Tilføjet d. 14-09-2015 kl. 00:00 af i kategorien Ridesport.
Tags: Calgary og Grand Slam.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider