Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gennem ild og vand

Der er altid nok at se på til Store Hestedag i Roskilde, og store muligheder for at blive begejstret og belært.
Både i forhold til flot ridning og i form af clinics der byder på ny viden. Begge dage har budt på clinics, fremvisninger og et utal af muligheder for at se, høre og prøve en masse spændende aktiviteter.


Der er i de seneste år kommet utrolig stor fokus på endnu bedre velfærd blandt hestefolk, og blandt andet biddet har fået en helt central rolle. Det har blandt andre hestetandlæge Christina Suntum Sørensen fra Hestemund.dk specialiseret sig i, og hun driver i dag virksomheden Hestemund.dk med stor succes. Christina er uddannet dyrlæge og siden uddannet hestetandlæge. Hun ordner tænder på masser af heste, samt rådgiver om det rette bid og hjælper ryttere på vej mod et bedre samarbejde med deres hest.

 

Søs Fejerskov-Quist har udviklet konceptet Fit2Ride, hvor du kan få den optimale træning for at blive en endnu bedre rytter. Søs har specialiseret sig i ryttertræning med fokus på den hele ekvipage, og hun har gennem flere år arbejdet sammen med Claus Toftgaard, der er fysioterapeut, examineret træner og dyrefysioterapeut med speciale i heste, om at give et utal af ryttere bedre resultater og øget bevidsthed om dynamikken i den hele ekvipage.

Både Christina og Søs har i årevis givet gode råd og delt ud af deres erfaringer til et utal af ekvipager, og nu er turen så kommet til tilskuerne på Store Hestedag.

Både lørdag og søndag har Christina Suntum Sørensen og Søs Fejerskov-Quist holdt Clinics i den store ring, med fokus på rytterens opstilling og udstyr, og derigennem rytterens indvirken på hestene.
De ryttere de to eksperter har med i ringen er en samling ryttere fra forskellige dele af ridesporten, der giver et nuanceret billede af de forskellige måder der rides på. Hvor forskellig opstilling og udstyr er fra disciplin til disciplin, og hvor stor forskel der er på rytternes måde at bruge biddet på.


Tilføjet d. 06-09-2015 kl. 14:41 af i kategorien Arrangementer.

Billede




Seneste relaterede nyheder
07-03-23 Nu starter Hest og Rytter 2023 i Herning
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
23-11-15 'War Horse' - fra ukendt børnebog til ekstraordinær teatersucces
10-09-15 At tale til, eller at tale med, det er hele forskellen for Ditte Young
07-09-15 Subaru Cup finale i regn og blæst
05-09-15 I regn og blæst; Her er dagens hest
05-09-15 Nyt og gammelt i skøn forening
10-05-13 Part 3: En god start på et langt liv som ridehest.
03-12-09 Mange spændende hingste til Hannoveranershow
30-11-09 Casall og Bengtsson er flyvende


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider