Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Spændende youngster cup med UVM udtagelse på Vilhelmsborg

I forbindelse med eliteskuet på Vilhelmsborg, blev der også afholdt landsstævne i springning på udendørsbanerne.

Her var der bl.a. finalen i youngster cup og afgørelsen for hvilke heste, som skal deltage i UVM i Zangersheide om et par uger.

Der var tale om nogle krævende baner, som de unge heste skulle igennem her i weekenden, men det er også nogle krævende baner som ekvipagerne kommer til at møde til UVM.

For 5 års hestene var det lykkedes 4 ryttere at ride fejlfrit i den første afdeling i går. De samme 4 ryttere red også fejlfrit i dag, hvilket betød at de skulle ud i en omspringning for at fordele de endelige topplaceringer. Her blev det Jesper Meyenburg med Justin Beaber-EM e. Bøgegårdens Graf's Stakkato/Candillo som trak sig sejrridt ud af omspringningen med en fejlfri tur i tiden 40.02 sek. Lige efter fejlfrit i tiden 40.34 sek kom Sabine Kortiz Christensen med Capona e. Cantoblanco/Bøgegårdens Apollo. Lige i hælene kom Thomas Pihl Jensen med Medina e. Bonaparte Z/Isotoop i tiden 40.36 sek, men dog med en enkel bom. Rikke Andersen kom med Carrido e. Carrico/Escudo II ind på 4. pladsen med 4 fejl i tiden 44.27 sek.

De udtagne heste for Dansk Varmblod for 5 års heste er Hiphop Ask (tidligere Hip Hop's Chichita) e. Ci Ci Senior Ask/Charmeur, som var den eneste hest som der ikke var til start i weekendens youngster cup. Resten blev Carrido, Justin Beaber-EM samt Capone. Som 1. reserve kom Syvhøjegårds Hurrycane Dice e. Diamatn de Revel/Churcill og som 2. reserve Medina.

For 6 års heste var det lykkedes 3 ryttere at ride fejlfrit i lørdagens første afdeling, men kun en af disse lykkedes i at ride fuldstændigt fejlfrit i dag. Det var Morten Bennetsen med Casira e. Casino/Espri, og han løb dermed med sejren. Ulrik Clemmesen med C'est Ca kom ind på 2. pladsen efter at have fået en tidsfejl i dagens afdeling efter en fejlfri tur i gårsdagens afdeling, og sluttede dermed med i alt 1 fejl. Ind på 3. pladsen kom Kathrine Nielsen med Pontiac Nørgaard e. Heartbeat/Come Back II efter 3 fejl i den første afdeling og en tidsfejl i dagens runde og de sluttede med i alt 4 fejl.

De udtagne heste for Dansk Varmblod for 6 års heste blev Casira, Classified Love e. Colman/Gambler's Cup xx (som blev nr. 6 i UVMs 5 års finale sidste år), Henrietta Ask e. Lambrusco Ask/Kannan samt Play Girl e. Party Dance/Calato (som blev nr. 5 sidste år i UVMs 5 års finale). 1. reserve blev Cawi II F. Damgaard e. Cajus/Carano og 2. reserve Lillebebegårds Amaflair e. Amerone/First Flair R.

Dagens bane for de 7 års var meget krævende - det lykkedes ikke en eneste af ekvipagerne at ride en fejlfri tur. Det var lykkedes 3 ryttere at ride første afdeling fejlfrit, og heraf lykkedes det kun en af dem at ride anden afdeling med 4 fejl - det blev Robin Grauff Jacobsen med Chassé e. Cosmeo/Cassini II der løb af med sejren. Med 8 fejl i dagens runde og fejlfri fra lørdagens runde kom Stine Cassøe Jakobsen med Conchillo e. Churchill/Concorde ind på en 2. plads. Sofie Bøgelund kom ind på en 3. plads efter at have redet første afdeling med 1 fejl og dagens runde med 9 fejl på Volstrups Cash e. Volstrups Casillas/Churcill.

De udtagne heste for Dansk Varmblod for 7 års heste blev Dublé e. Diamant de Semilly/Equest Carnute, Volstrups Cash, Conchillo samt Chassé. 1. reserve blev Handybeat e. Heartbeat/Diamant de Semilly samt 2. reserve blev Caletta S e. Cormint/Caletto S.

Ud over youngsterklasserne var der også almindelige landsklasser. Her blev vinderen af stævnets højeste klasse, en 145 cm stor klasse, Peter Lykke Svendsen med Nykildegårds La-Chris. Nr 2 og sidst placerede blev Erik Bigler med Gladice II e. Graf Top/Drosselklang II.

Billede

Stine Cassøe Jacobsen og Classified Love. jp-photo.dk


Tilføjet d. 31-08-2015 kl. 00:13 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
13-07-15 Tidsplan for endelig UVM deltagelse


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider