Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Finaleweekend i Nathalie Horse Care Stil Cup

Samtidig med at der i weekenden rides om medaljer ved DRF-mesterskaberne for ponyer i dressur lægger Sportsrideklubben Vallensbæk også hus til finalen i Nathalie Horse Care Stil Cup (tidligere DRF Dressur Stilcup) - en turnering for ponyryttere mellem 9 og 13 år.

 

13 ponyekvipager er klar til finalen i denne cup, hvor der især fokuseres på rytterens opstilling og korrekt brug af hjælperne. Turneringen består af 3 kvalifikationer fordelt i landet, hvor der rides en LB3-B. De fem bedste fra hver kvalifikation er gået videre til finalen, som rides over to dage i en LA1-B og afholdes i Vallensbæk d. 28. og 29. august. Resultaterne fra lørdagen og søndagens afdeling lægges sammen for at finde vinderen. Alle 3 ponykategorier rider mod hinanden i samme klasse.

Om Nathalie Horse Care Stil Cup
Nathalie Horse Care Stil Cup skal styrke rytternes grundlæggende ridefærdigheder gennem programridning og fokus på korrekt opstilling og indvirkning på ponyen. At rytterne sidder og indvirker korrekt er afgørende for de senere præstationer og vil styrke udviklingen mod at udføre de sværere og mere teknisk krævende øvelser - både i ponyårene og overgangene til junior- og ungrytter. Med et øget fokus på rytternes grunduddannelse, rettes opmærksomheden også mod ponyernes velfærd i øjeblikket samt holdbarheden på længere sigt. Begge dele afhænger af, at ponyerne rides og trænes korrekt, og at de ikke belastes unødigt.

 

Bedømmelser
Cuppen, som er udviklet i samarbejde med ponylandstræner Jette Nevermann, dømmes af 2 slags dommere - en dressurdommer og en stildommer. Dressurdommeren dømmer programridningens enkelte øvelser, og stildommeren dømmer opstilling og indvirkning. Begge resultater tæller med i det samlede resultat og vægtes 50/50. Ved ligeplaceret, er det stildommerens karakter, der tæller højst. Hvis der er yderligere lighed hos stildommeren, er det indvirkningskarakteren, der bestemmer placering. Der er udarbejdet en speciel LB3-B og LA1-A kritik til brug for turneringen uden de afsluttende karakterer, ligesom der er udviklet en speciel stilkritik til brug for stildommere.

Resultaterne for turneringen registreres ikke på DRF Go og tæller ikke til ranglisten.

Bestemmelser for NATHALIE Horse Care Stil Cup (PDF)

Startliste

Sportsrideklubben Vallensbæk

 

Billede

 

(Arkivfoto: JP-Photo)


Tilføjet d. 26-08-2015 kl. 13:50 og sidst rettet den 27-08-2015 kl. 08:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: CDIP "Pony Masters 2012" af mibsen




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider