Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guld til de danske childrenryttere!

Efter nogle opvarmningsklasser i går, så gik starten rigtigt i dag til det Nordiske Mesterskab for children, U18, U21 samt U25 i dag inde i Bernstoffsparken i Gentofte. Mesterskaberne denne weekend er muligvis de sidste mesterskaber i springning, som kommer til at foregå på den meget velkendte græsbane, da Sportsrideklubben har planer om at lave en fiberbund næste år, hvis det bliver muligt for dem.

De første ryttere til at være i ilden om holdmedaljer var de danske childrenryttere. For childrenrytterne går mesterskabet i 120 cm. På holdet var Mathilde Aborg på Contina, Emilie Mosegaard Christiansen på Serupgaards Corona, Signe Dueholm Veng Kristensen på Cassidy ask samt Laura Baaring Kjærgård på Baileys-BH.
I første runde lykkedes det alle rytterne at ride en flot fejlfri runde med undtagelse af Signe, som måtte se en enkel bom trille ud af holderne. I anden runde lykkedes det alle 4 childrenryttere at ride fejlfrit, og sammenlagt efter de 2 runder lå det danske hold altså med samlet 0 fejl. Samme stil gentog sig for det norske hold, da de havde en enkel rytter med en bom i første runde og derefter red alle rytterne fejlfrit i anden runde.

Det medførte, at der skulle en omspringning til at fordele guld og sølvmedaljen. Bronzemedaljen gik til Sverige.
I omspringningen kopierede Norge og Danmark igen hinanden. Begge hold havde en enkel rytter som red med en bom, og derfor blev det for begge holds vedkommende den rytter, som blev fratrukket i det samlede resultat. Alle de andre ryttere red fejlfrit - og da danskerne sammenlagt for de tre andre ryttere var næsten 3 sekunder hurtigere i omspringningen, blev det til dansk sejr i holdmesterskabet til nordisk for de danske childrenryttere! Desværre måtte Norge se sig slået på tiden i omspringningen.

Ud over resultaterne i holdkonkurrencen, havde Danmark også et par enkelte ryttere med individuelt, som red samme bane. Der var tale om Emilie Weilsby på Fortuna samt hendes søster Anna Weilsby på Cliff Young. Det lykkedes Emilie at ride fejlfrit på Fortuna i begge runder, og hun ligger altså stadig med en mulighed for en individuel medalje. Anna fik desværre en bom i begge runder, og ligger samlet med 8 fejl på vej ind i den individuelle finale.

Finalen er sat til at gå på lørdag med en foreløbig starttid på kl. 11.30.

Man kan håbe på, at med så sikre resultater som det danske childrenhold gav i dag, at vi i år får mulighed for at kunne sende et dansk hold afsted til EM i august!

Billede

Signe Dueholm og Cassidy Ask. jp-photo.dk


Tilføjet d. 25-06-2015 kl. 22:55 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
14-03-19 Childrenhold udtaget til Belgien
27-08-18 Lucas Vium vandt Agria i springning for children
18-06-18 Ponyekvipager udtaget til NM og EM i dressur
06-06-18 Springrytterne udtaget til Nordisk Mesterskab
09-05-18 Danmark er klar til NM i dressur
10-08-17 Lige ved og næsten med medalje til childrenrytterne til EM
06-08-17 Hele 8 medaljer til NM i Sverige for militaryrytterne!
17-07-17 4 nye Danmarksmestre hos ponyerne og childrenrytterne
02-07-17 Dansk medaljeregn ved NM i dressur
01-07-17 6 individuelle medaljer til NM i springning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider