Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Droner indtager hestesporten

Vær med fra første række, føl pulsen helt tæt på og mærk suset! Royal Ascot vædeløbet har som noget helt nyt transmitteret en hestebegivenhed via droner. Hvorfor har ingen tænkt på det før?

 

Den britiske kanal 4, transmitterede sidste weekends Royal Ascot væddeløb, og for første gang nogensinde blev der brugt drone kameraer til transmissionen.

 

Fjernbetjente kameraer transmitterede 360 graders roterende billeder. I alt 44 kameraer blev anvendt til at opfange alle dramaer og det hæsblæsende tempo.

 

Foruden droner anvendes wire baserede kameraer langs hele opløbssiden, kameraer på og i startbokse, håndholdte kameraer på radio frekvenser og jockey kameraer placeret på ridehjelme.

 

Royal Ascot ugen, er en fantastisk oplevelse live, men med den nye teknologi, er det en næsten lige så spændende oplevelse hjemme fra stuerne.

 

Samtlige 30 starter på Royal Ascot blev transmitteret af Channel 4.

 

Måske var det en ide vi også burde tage op på de hjemlge baner - omend i mindre målestok, og som kunne være med til at give hestesporten et tiltrænkt publikumspust? Hvem ved, det ville måske trække nye typer af tilskuere til sporten.

 

Billede

 

Væddeløbssporten bliver fornyet med drone kamaraer


Tilføjet d. 22-06-2015 kl. 21:38 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Royal Ascot og Droner.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider