Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Uofficielt DM for beriderelever i weekenden

I Kristi Himmelfartsferien afholdes det uofficielle DM for beriderelever i dressur og springning. Mesterskabet er beriderelevernes årlige mulighed for at dyste indbyrdes, og det er Morsø Rideklub, der er værter for årets mesterskab. Det er 20. gang at Morsø Rideklub afholder deres traditionsrige distriktsstævne, og der er 15 deltagere i dressur og 16 deltagere i springning klar det spændende uofficielle mesterskab for beridere.

 

Herefter kan de klare alt
Det uofficielle DM i dressur afvikles over to afdelinger. Første afdeling rides i en MB1 og anden afdeling i en MB2. Vinderen findes ved at lægge resultaterne fra de to klasser sammen. Springningen afvikles ligeledes over to afdelinger, og i begge afdelinger springes der 120 cm (LA2**) i metode B1.

"Vi har som tidligere prøvet at lave nogle klasser, som netop er møntet på, at eleverne kan nå at få de sidste dressur- og springstarter inden de skal til eksamen og videre i deres gerning. Vi giver særlig rabat på starter og opstaldning til de beriderelever, der kommer til os og deltager i mesterskabet. Det er altid spændende at se dem år efter år, om der er sket en udvikling, og vi er glade for, at de nye beridere får en oplevelse af vores store stævne, og at de alle har været forbi Mors og set vort skønne sted. Vores stævne er anderledes end andre. Når først man har redet hos os, er hestene hærdet til at gå alle steder. Her er der meget i gang hele tiden - heste, ponyer, stande, lastbiler, slamsugere, barnevogne og hunde, færdes tæt op af dressurbanerne og springbanen," fortæller stævneleder Thomas Vogt Hansen.

Startlister

Dressur
Spring

Morsø Rideklub

Program

 

Kilde: DRF


Tilføjet d. 12-05-2015 kl. 12:53 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider