Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hingsteshow Sjælland på Team Cabe i Ringsted var for tredje gang endnu en succes

Vejret var med arrangørerne, da der 2. påskedag, for tredje år i træk blev afholdt Pony Hingsteshow Sjælland på Team Cabe i Ringsted. Hele 13 avlsforbund var repræsenteret fordelt på 18 hingste, og det veloplagte publikum kunne således nyde et spændende og varieret program. Udover et dejligt gensyn med flere af sidste års deltagere, var der i år også nye repræsentanter tilmeldt, herunder haflinger, connemara, fuldblodsaraber og en islandsk hingst.

Udover hingstene bød dagen også på showindslag med landsholds-"boblerne", det fartglade mounted games-hold, sidste års Danmarksmester indenfor hestevognskørsel, 10-årige Frei Buch Wieder, samt clinic med Lisbet Seierskilde som havde medbragt sit 8-årige talent Jonstrupgårdens Dakar. Ville man afprøve sit held, kunne man købe lodder i det Amerikanske Lotteri, som bugnede af flotte præmier fra de mange gavmilde sponsorer.

Som et nyt tiltag blev hingstene i år fremvist i en eksteriørklasse og/eller en brugsklasse, hvori de kunne vises i enten dressur, springning, kørsel, løsspringning eller i lange liner. Niveauet af hingstene var selvsagt højt, idet de alle er kårede eller avlsgodkendte i eget forbund, og de tre dommere havde således udelukkende flotte karakterer fremme i den åbne votering.

 

Vinder af eksteriørklassen blev den smukke og udtryksfulde DSP-hingst Lykkehøjs Dream of Dornik, fremstillet af Kasper Petersen, mens vinder af brugsklassen blev den meget velgående tyske sportspony Chattanooga redet af Cisca Gia Hughes Øvlisen. Også publikum havde indflydelse, idet der i en afstemning skulle udpeges en Publikumsfavorit. Her blev det den charmerende mørkebrune New Forest hingst Skovlundegårds La'Coste fra Helle Nymann, som fik flest stemmer.

 

Alle resultater og yderligere informationer kan ses på http://www.ponyhingsteshow.dk og på Facebook: Pony Hingste Show Sjælland.

 

Billede

Vinder af eksteriørklassen: Lykkehøjs Dream of Dornik, fremstillet af Kasper Petersen

 

Billede

Vinder af brugsklassen: Chattanooga redet af Cisca Gia Hughes Øvlisen

 

Billede

Publikumsfavoritten: Skovlundegårds La'Coste fra Helle Nymann

 


Tilføjet d. 14-04-2015 kl. 13:19 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider