Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Overlegen debutsejr til Edward Gal og Glock's Zonik   VIDEO

 

Det blev til en storsejr for Edward Gal og DV-hingsten Glock's Zonik (e. Zack/Romanov) da de idag debuterede sammen i en Prix St. George for avlshingste ved CDI-stævnet i Hertogenbosch. Parret vandt klassen med hele 78,289 pct. for et ridt, der gav lovning på en stor fremtid for parret.

Zonik besidder en helt fantastisk trav med en enorm power og han viste exceptionelle travøgninger og sidebevægelser. Hingsten blev da også tildelt et 10-tal for denne gangart allerede som 4-års da han vandt 4-års championatet i DRF. Hvad der er endnu mere positivt at se er hvorledes Edward har formået at løsne op for galoppen, der nu er meget mere med over ryggen og nu fremstår meget rummelig med stor evne til både at øges og samles - også skridten er tydeligt løsnet med god bevægelse i ryggen og en passende rummelighed. Den kun 7-årige hingst viste ingen egentlige svagheder, men skal stadig hjælpes lidt i changementerne. Et virkeligt spændende par at følge i fremtiden!

 

Nummer to i klassen blev Bordeaux (e. United/Gribaldi) med Eva Müller i sadlen. Parret opnåede 71.181 pct. for en næsten fejlfri tur med kun en tællefejl i 4'erne. Hingsten viste en dejlig smidig og flydende travtur i en fin form. Galoppen savner endnu lidt styrke og er ikke i helt samme kvalitet, men en positiv hingst med potentiale i en god udvikling.

 

Den populære avlshingst Charmeur (Florencio/Jazz) indtog trejdepladsen med 71.009 redet Madeleine Witte-Vrees.

Den imposante hingst kæmper stadig med sin høje tænding og det kniber lidt med koncentrationen. Tempoet bliver lidt stort i trav og kontakten noget tung. Ikke desto mindre er det en hingst med et kæmpe format og en enorm bevægelseskapacitet.

 

Billede

Zonik ved 4-års championatet under Andreas Helgstrand (foto: JP-Photo.dk)

 

Opdateret: Se video af ridtet her

 


Tilføjet d. 13-03-2015 kl. 00:39 og sidst rettet den 13-03-2015 kl. 18:55 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider