Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Alt under samme tag hos GLS Foder i Smørum

 

GLS Foder i Smørum præsenterer et nyt koncept, hvor de gør det nemmere for dig som rytter og hestemenneske. De har samlet flere fagområder under samme tag. Teamet består af sadelmager Camilla Nielsen, agronom Christina Keppie, undervisr Karin Bræmer Hoffmann og alternativ behandler Stephanie Bergquist.

 

Konceptet er enkelt. Så mange elsperter som muligt skal være samlet under ét tag i nærheden af det sted, man køber ind til sin hest.

 

Eksperterne har til huse hos GLS Foder i Smørum. De holder til i lokalerne på 1. sal ved GLS' butik for brugt rideudstyr, hvor de er at træffe hver torsdag fra 13.00 til 17.00. Her byder de på kaffe og en god faglig snak om heste. De kan også alle bookes til udekørende besøg.

 

Lidt om teamet

Teamet består af Sadelmager Camilla Nielsen, der er uddannet sadelmager fra Sadelmakeriskolan i Sverige. Til dagligt driver hun Sadelmageriet Fagsadelmageren.dk og rådgiver ved sadelprøvninger og sadelkøb, samt tilpasninger af sadler.
Agronom Christina Keppie, som er uvildig foderkonsulent og kan hjælpe dig med den korrekte foderplan til din hest uafhængig af hvilket foder du ønsker at bruge. Christina har også stor interesse og kendskab til hove og kan rådgive dig omkring de rigtige boots til din hest, og har et udvalg i butikken.
Der ud over er Karin Bræmer Hoffmann tilknyttet som underviser med fokus på rytteren samt hesteadfærdsbehandler. Hun er uddannet Centreret Ridning instruktør og hestevelfærdsrådgiver og kan hjælpe både med undervisning, rytterens skævheder og adfærdsproblemer.
Det sidste skud på stammen er Stephanie Bergquist, der har firmaet careNcure. Hun er alternativ behandler til mennesker og dyr og kigger på hele individet - sind, krop og biokemi. Hun arbejder primært med bindevævsteknikker, Kranio Sakral terapi, fysiurgisk massage, zoneterapi og bruger også Bachs blomstermedicin, healing og clairvoyance.

 

Forsidefoto: JP-Photo.dk


Tilføjet d. 16-01-2015 kl. 19:49 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Rikke Mygind og Makin af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider