Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Spinder guld på hestelort

Et nyt internetfirma der har specialiseret sig i at sende hestelort til udpegede personer med posten, har fået en flyvende start - og så er det ikke engang en spøg!

 

Lorte-ekspressen

Det lyder som en spøg, men ideen er god nok og den giver penge på bundlinjen. Virksomheden 'Shit Express' - på dansk 'Lorte-Ekspressen', pakker og sender en pakke hestelort til udpegede yndlingsofre med en personificeret besked til modtageren, som en del af servicen. Hestemøget er pakket således at virksomheden garanterer at gødningen ankommer mens den er frisk.

 

Trækker trafik og tjener penge

Umiddelmart er konceptet lige til at grine af, hvis ikke det lige var for det faktum, at virksomheden faktisk allerede efter den første måned tjener penge. Den første måned har nemlig allerede givet en indtjening på 50.000 danske kroner på bundlinjen - ja, hvem skulle tro, at der var den slags penge i hestelort?!!

 

Virksomhedens hjemmeside trækker derudover kunder til i hobetal. På et tidspunkt i løbet af opstartsfasen fik hjemmesiden 116.620 besøgende på tre dage, som stifteren af virksomheden Peter (som er hans blogger navn), har kaldt begyndelsen på forretningseventyret - 'lorte-eksplosionen'.

 

Virksomheden slået stort op

Virksomheden tilbyder gratis global shipping og priser der starter fra omkring 80 kroner og op efter. Virksomheden accepterer flere betalingsmidler. Den tager imod bitcoins og pay-pal og har allerede solgt sine varer til 36 forskellige lande. Derudover er virksomhedens hjemmeside allerede oversat til 24 sprog, ligesom dens live kundeservice kan håndtere syv forskellige sprog. I gennemsnit modtager hjemmesiden dagligt ca. 7.000 besøgende og ordrerne strømmer fortsat ind.

 

Stor trafik på hjemmesiden

Ideen med lort på en dåse eller æske er ikke ny, men den måde forretningen er lagt op på, har sandelig skabt interesse og stor omtale såvel på virksomhedens egen hjemmeside, på de sociale medier, og på andre hjemmesider - opmærksom der trækker øget trafik til virksomhedens hjemmeside, til stor begejstring for stifteren.

 

Måske en forretnings ide, for den internet kyndige, eller evt. som kommende kunde hos Shit-Express, hvis lige du skulle kende nogen, du gerne vil sende en 'kærlig hilsen'.

 

Hvis du vil tjekke siden ud og hermed bidrage til trafikken, kan du finde den her

 

Hvorvidt de enkelte lande tillader hestemøget at komme igenem landenes biologiske kontrol, melder historien dog intet om.

 

Billede

 

Hestemøg som internet-handelsvare

 


Tilføjet d. 06-01-2015 kl. 20:04 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
08-10-17 Hestemøg kaster lys over World Cup stævne!
04-11-16 De magtfulde sociale medier
30-07-16 Hvordan sociale medier kan koste en medalje ved OL


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider