Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kræfterne samles på Det nationale hestesportscenter Vilhelmsborg

Driftsselskabet Vilhelmsborg A/S (DAV) styrker samarbejdet om og på Vilhelmsborg som det samlende fælles hestecenter for avl-sport-uddannelse i Danmark.

 

DAV's målsætning er at fastholde og udvikle Vilhelmsborg med moderne og tidssvarende faciliteter, der genererer øget aktivitet for sporten og events. DAV forventer en fremtidssikret lejeaftale med Aarhus Kommune i 2015, som økonomisk kan åbne op for realisering af ovennævnte målsætning.

 

DAV har derfor ønsket at omorganisere og rationalisere sin daglige ledelse og administrative funktioner ved at outsource disse til Dansk Varmblod, som har domicil og administration på Vilhelmsborg. DAV kan herved nedbringe driftsomkostningerne væsentlig og fremover opnå en bæredygtig drift.

 

Begge parter forventer en mærkbar synenergieffekt med bedre servicering/kommunikation til vore kunder, effektiv markedsføring, sponsorpleje/reklamering udover en mere slagkraftig fælles organisation til udvikling af faciliteterne.

 

I forbindelse med aftalen pr. 1. januar 2015 fratræder direktør Jens Kronborg efter 4 år på posten. Ny direktør er sekretariatschef hos Dansk Varmblod, Casper Cassøe Krüth. Heidi Gautchi fortsætter sin sekretariatsfunktion med ansættelse hos DV. Pedelfunktionen og medarbejdere er fortsat i regi hos DAV med reference til direktøren.

 

Den organisatoriske struktur med Foreningen Vilhelmsborg som 100 % aktiebesidder og Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg A/S som driftsansvarlig er uændret.

 

Pressemeddelelse: DV


Tilføjet d. 23-12-2014 kl. 21:47 af i kategorien Nyheder generelt.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider