Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nicolai Kaas Nordstrøm bliver ny kommerciel chef i Dansk Ride Forbund

1. januar 2015 tiltræder Nicolai Kaas Nordstrøm som kommerciel chef i Dansk Ride Forbund. Han kommer fra en stilling som kommerciel chef i Dansk Hestevæddeløb, og tidligere var han kommerciel chef for Charlottenlund Travbane, så hesteverdenen er ikke nyt land for Nicolai. Han afløser Lars Moss, der har været sponsorchef i forbundet i knap 2 år.

 

Kommerciel chef ser gode muligheder

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med de mange spændende arbejdsopgaver, der ligger foran mig. Jeg ser et stort potentiale i Dansk Ride Forbund - både ift. videreudvikling af de eksisterende samarbejder og platforme og udvikling af nye koncepter til gavn for både partnere, ryttere og klubber," siger Nicolai Kaas Nordstrøm.

 

"Vi glæder os til, at Nicolai slutter sig til vores team. Han kommer med en solid kommerciel erfaring, og jeg forventer, at han vil blive en god samarbejdspartner for både sponsorer, klubber, ryttere og forbund," siger Jens-Erik Majlund, generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

 

Om Nicolai Kaas Nordstrøm

Nicolai er 42 år og far til fire. Siden maj 2013 har han været kommerciel chef for Dansk Hestevæddeløb, og før det var han kommerciel chef på Charlottenlund Travbane gennem knap 2½ år. Herudover har Nicolai bl.a. erfaring som selvstændig, marketingschef i Zepto Computers A/S, direktør i HIK Fodbold, messe- og eventarrangør i Forum Copenhagen og flere år i TV-branchen.

 

Pressemeddelelse: DRF


Tilføjet d. 22-12-2014 kl. 17:52 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider