Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Genoplev da Danmark vandt VM-guld i 1986

I anledning af Team Danmarks 30-års jubilæum har de lanceret en jubilæumsside, hvor de ser tilbage på "gyldne øjeblikke" fra Team Danmarks historie. Et af ridesportens gyldne år er 1986, hvor Anne Grethe Tørnblad bliver verdensmester i dressur på Marzog. I videoen fra 1986 kan du gense fantastiske øjeblikke fra Anne Grethes ridt og høre hende fortælle om et uforglemmeligt verdensmesterskab i Toronto, Canada.

 

Tag et kig tilbage i historien

http://www.guldtildanmark.dk tager Team Danmark de nostalgiske briller på, og genoplever et udvalg af de største sportspræstationer fra hvert år siden 1984, og ser tilbage på dem sammen med atleterne bag de gyldne øjeblikke. Derudover beskriver de elitesportens og Team Danmarks udvikling år for år.

Jubilæums debatbog

http://www.guldtildanmark.dk er det første af en række initiativer, der markerer 30-året for Team Danmark. Den 17. december udgiver de en debatbog, hvor en række eksperter beskriver udviklingen inden for fem helt centrale områder siden 1984: Danskernes syn på eliten, forskning og vidensudvikling, talentudvikling, faciliteter samt udviklingen i de sportslige resultater.

Kilde: Team Danmark

Se videoen med Anne Grethe og Marzog her.

Billede

(Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 10-12-2014 kl. 13:32 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider