Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Første World Cup kvalifikations sejr tilfaldt Gal

Billede

Edward Gal og Glock´s Undercover (JP-Photo)

 

Det blev hollandske Edward Gal og Glock´s Undercover der med skyhøje 88,625 % blev årets World Cup sæsonåbnings-vinder. Gal red et flot og fejlfrit kürprogram der høstede indtil flere 10-taller, bl.a. for travers, galoppiruetter, piaff og overgangene mellem piaff og passage.

 

Adelinde Cornelissen der med Jerich Parzival var sidste rytter på banen, gav den gas, men lige lidt hjalp det, på trods af flotte 84,3 % var det ikke muligt for hende at slå sin hollandske landsmand, Edward Gal, og måtte dermed nøjes med andenpladsen. Adelinde red sit efterhånden gode velkendte kürprogram, der stort set lykkedes til perfektion.

 

På tredjepladsen fik vi tyske Isabell Werth og Don Johnson med 80,275 %. Isabell red sit vanskelige kürprogram med stor præcision og med stor power i Don Johnson. I år så vi en mere afslappet Don Johnson, og et ridt udført med mere diskrete hjælpere i forhold til sidste år.

 

Danske Agnete Kirk Thinggard og Jojo Az sluttede på en flot 6. plads her i hendes World Cup-debut, et flot resultat taget de skrape udenlandske konkurrenter i betragtning. Agnete udtalte på det efterfølgende pressemøde at planen er at ride flere World Cup kvalifikationer, hvor næste stævne allerede er i Lyon om en uge.

 

Resultat


Tilføjet d. 19-10-2014 kl. 17:47 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af mibsen




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider