Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sidsel M. Johansen er stærkt tilbage

Billede

Sidsel M. Johansen og Alibi D (JP-Photo)

 

Arene Fyn åbnede ballet her til morgen ved JBK Horse Shows i Odense med en Prix St. Georg. Klassen blev vundet af Sidsel M. Johansen og Alibi D e. Alcazar/Coriander med 72,5 %. Sidsel Johansen blev i sommers mor til en lille dreng, og har med denne sejr slået fast, at hun fuldt ud er tilbage på stævnebanerne.

 

Andenpladsen gik til tyske Isabell Werth, der havde valgt at tage én af de yngre heste med i byen, i form af den 8-årige yderst veltravende Ehrenpreis-søn, Emilio. Andenpladsen kom i hus med 71,842 %.

Billede

Isabell Werth og Emilio (JP-Photo)

 

Også Patrick Van Der Meer havde medbragt én af sine yngre heste, idet han med den 8-årige Sir Fashion e. Sir Donnerhall I indtog tredjepladsen med 71,678 %.

Billede

Patrick Van Der Meer og Sir Fashion (JP-Photo)

 

Både Isabell Werth og Patrick Van Der Meer var senere på dagen til start i World Cup kvalification med deres Grand Prix-heste, Don Johnson og Uzzo.

 

Joachim Thomsen havde i denne Prix St. Georges sit internationale debut med sit nye fremtidshåb, Fürst Ferrari e. Fürst Heinrich/Alabaster, hvor det også blev et resultat inden for placeringerne, med et resultat på 68,618 % sikrede Joachim sig femtepladsen.

Billede

Joachim Thomsen og Fürst Ferrari (JP-Photo)

 

Susanne Barnow og Onassis e. Obelisk/Nimmerdor sluttede som 1. uplacerede med 68,059 %.

 

Resultat.


Tilføjet d. 18-10-2014 kl. 18:25 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider