Lørdagens heldige vindere, Hest og Rytter 2014

Igen lørdag, blev der udtrukket to heldige vindere i Heste-nettets konkurrencer på vores stand under Hest og Rytter i Herning.

Vinderen af stævnejakken til en værdi á kr. 2500,- fra LotusRomeo, blev 13-årige Kristel fra Vojens. Kristen er den glade ejer af en 5-årig rød sportspony, som hun selv er ved at ride op. Målet er at blive udtaget i Sydjysk Mesterskab for hold, hvor hun vil få god lejlighed til at bruge sin nye jakke fra LotusRomeo.

Heste-nettet ønsker tillykke.

Stævnejakken fra LotusRomeo overrækkes her af Heste-nettets Anita Spangbo

Dagens 2. vinder

Vinderen af et 1-dags Anna Twinney kursus, arrangeret af Regina Flittner, blev vundet af 21-årige Christine, der bor på et ridecenter ved Roskilde, og har 4 heste. Interessen spænder vidt: Ponygames, spring, dressur og hestevelfærd, så kurset "Holistic horse day" faldt i god jord.

Vi ønsker tillykke

Vinderen af kursus til en værdi á kr. 1000,- modtager her sin gevinst fra sponsoren, Reach Out To Horses.

Tilføjet d. 10-03-2014 kl. 18:51 af i kategorien Arrangementer.