Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Firhøj's Phloidor

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Vallak
 22 år 
 146 cm
 Lys skimmel
Legolas (Firhøjs Floridor) på 20 år har tidligere gået western og de senere år lidt dressur. Legolas lyder på de små signaler. Han er en rigtig sød og mild fyr, tryg, tillidsfuld og glad. Han samarbejder med både mennesker og heste, men er nok mest til mennesker.
Han er sund og rask. Det sidste halve år er han ikke redet meget, men trænet lidt fra jord og har gladeligt gået mange ture i skoven. Legolas er 75% araber og 25% New Forrest, med araberens høje haleføring og New Forrestens gode hoved (adfærd). Legolas forskrækkes ikke let, og det han ikke har mødt før, udforsker han gerne i selskab med dig.
 
 
 
 

[Part] Legolas ønsker sig en skovturspart mod pasning af og til.

Vi søger en part, -stor pige/dreng eller lille voksen, som mangler en super god ven. Vi bruger positiv forstærkning og ingen pisk, og rider bidløst, med eller uden sadel og gerne med den nye Barefood sadelpaddel. Du skal have lyst til at træne fra jord, ride på bane og i skoven. Du skal have lyst til at kæle, snakke og strigle, som et lige så vigtigt element som ridning. Du skal kunne det grundlæggende, men behøver ikke at være en superstar. Du må veje max omkring 50/55 kg, og du skal være tryg ved og kendt med heste.

Vi forestiller os part 2 x om ugen, mod pasning når vi skal væk. Legolas går i løsdrift, så der skal bare fjernes klatter fra læskur.

Du er velkommen til at besøge os, vi bor få hundrede m. fra skoven. Der går bus til Undløse, men ikke de sidste 3 km, så du skal nok være selvtransporterende.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200205485
F:
SPH 96
(SP DK)
M: Firhøjs Jenka
SDS 118
(SP DK)
MF:
OX 383
(OX DK)
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 07 november 2022 kl. 07:25, og har været vist 3204 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider