Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ganti fra Nårup

 Islandshest  
 Vallak
 16 år 
 135 cm
 Rød
Ganti er verdens største nussehoved. Elsker al opmærksomhed fra både mennesker og andre heste. Er blevet sent tilredet (som 9 årig) med skiftende indsats, så er derfor langt fra aldersvarende uddannet, men en virkelig sød hest med et enormt cool temperament, som altid giver en god tur i terrænet. Kan rides på bane, men kan ikke så meget dressur. Han er 3 gænger, muligvis der ligger noget tølt gemt i ham, men aner det ikke, da jeg ikke selv er særlig rutineret indenfor islænderridning. Når jeg engang får overskud til det, forventer jeg dog at prøve med noget relevant undervisning.
Han står opstaldet ved Holbækvej mellem Herrestrup og Vig. Der er ridebane på stedet, og dejlig natur at ride i, dog med en del landevejsridning. Der går bus 566 og 573 tæt ved.
 
 
 
 

[Part] Sød islænderdreng

Du skal være ansvarlig, moden og overholde aftaler. Være fleksibel i vores fælles kontinuerlige planlægning. Gerne med en vis rutine, da han er en sød, men urutineret herre (ikke vild eller dum)
Parten er på 3 dage om ugen. Gerne minimum en weekend dag inkl. Og koster 450,- Derudover har jeg en forventning om at du modtager undervisning på ham ca 1-2 gange om måneden for egen regning. Vi kan sammen finde en underviser der passer til os alle.
Hans opstaldning er med fuldpas ordning, så derfor ingen staldarbejde.
Erfaringsmæssigt er der formentlig mulighed for jævnligt at have flere ridedage end planlagt hvis det ønskes.
 
 
ID: HST 164815
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 07 juli 2020 kl. 19:40, og har været vist 1002 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider