Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lindehøjs Laroh

Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 19 år 
 173 cm
 Brun
Hoppe med megen kapacitet og stor og rummelig gang. Trænes til daglig i dressur på S niveau, men ikke på konkurrence plan pga min manglende tid og interesse. Hesten er særdeles omgængelig fra jorden og i al håndtering. Hun er dog en meget følsom og sensetiv dame (til tider lidt hoppet), som desværre er blevet presset for tidligt i sin karriere, hvorfor hun kræver en rutineret rytter med stor indlevelsesevne og fornemmelse for heste med tilsvarende udfordringer.
Hun er glad for at springe (har sprunget M under tidligere ejer), men da jeg er dressur rytter, bliver det pt kun til lidt løsspringning ind i mellem.
Fin på tur, så længe hun har en makker med sig.
 
 
 
 

[Part] Rutineret voksen rytter/passer søges til S hest

Jeg søger en voksen passer/rytter, som vil indgå i et stabilt og langsigtet samarbejde med mig. Som udgangspunkt har jeg brug for hjælp 2-3 gange ugentligt, men da jeg rejser en del, vil det i disse perioder være fuldtids (evt. kan en tredje hjælper assistere). Du skal som minimum ride på M niveau og meget gerne være villig til at tage undervisning ved stedets ejer Pernille Thomsen eller anden udefrakommende underviser. Parten er gratis, men du skal være medlem af rideklubben (pt 500 kr årlig) og du skal selv muge ud (strøelse er træpiller).
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0503226
F:
DVE 674
(DV DK)
M: Iben
DS 9993
(DV DK)
MF:
DVE 360
(DV DK)
Dressur: S-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Sportsrideklubben Skovly
Senest rettet 17 maj 2018 kl. 01:03, og har været vist 1113 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider