Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Attilla

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 19 år 
 158 cm
 Dun
Jeg er desværre nået dertil, hvor jeg må erkende, at Attilla og jeg ikke er det perfekte match mere, og det er derfor på tide, at han og jeg tager hver vores vej.

Attilla er en hest med hjertet det rigtige sted. Han er allround hest med gode muligheder inde for både spring, dressur, tur, jordarbejde og hvad man ellers kan komme på.

Han er en super god førstegangs hest, da han er så nem og medgørlig i det daglige. Dog skal det nævnes, at han de første uger ikke er tryg ved at stå alene på staldgangen, grundet dårlig oplevelse som ung, dette går dog over når han finder sig til rette i de nye omgivelser.


Lidt omkring ham:
Attilla er 12 år gammel, grønt pas, Danskvarmblod/fjordhesteblanding, 158cm høj og går uden sko. Nem at fodre på, og nem at holde. Passet med smed, ormekur, tandlæge og vaccination. Tandlæge og vaccination fik han i januar.

Under ridning er han typen der forsøger at behage sin rytter. Han er dog stadig en drengerøv, men han har aldrig bukket eller stejlet. Han kan rides af piger ned til 10 års alderen og af de mere forsigtige. Min mor har redet ham en del, og hun er nybegynder. I dressuren har en super mulighed for at komme ud på stævnepladserne, og vise sig frem, men jeg selv er ikke konkurrence eller dressurmenneske, så det har vi ikke gjort os i.

På tur er han total cool, kan kigge lidt men bliver altid hos sin rytter. Har hentet gamle parter ved konfirmationer, og der har han været en stjerne. Spring tager han som en leg, har sprunget 105cm med en veninde og jeg selv springer 80cm bane til træning. Attilla er dog grudnet manglede tid og lyst ude af form, men han er ikke en hest der bliver varm af at stå stille i længere perioder. Jeg selv har redet meget bidløs og i cordeo hvilket han hygger sig med.

Attilla sælges med alt udstyr. Dvs. Dressursadel, springsadel, hovedtøj, strigler, skridttæpper og dækner + mere.

Prisen kan dog forhandles ved det helt rigtige hjem??
(Videoer af dressur og spring kan tilsendes)
 
 

[Salg] Dejlig dreng søger nyt hjem!

Privat salg

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200509600
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 20 april 2018 kl. 22:00, og har været vist 119 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider