Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Svanekærs Coco

Video
Video
Video
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 12 år 
 145 cm
 Brun
Coco er en smuk og arbejdsivrig pony som vi selv har avlet. Coco er desværre for lille til at vi selv kan ride hende og derfor sælges hun.
Coco er meget ædel. Hun tænder på den gode måde, som man gerne vil have i dressuren. Hun har en flot gang med god bevægese og rumelighed. Hun er meget følsom, så du skal være rutineret og blød på hånden. Du skal være konsekvent men kærlig, da hun ellers kan løbe om hjørner med dig.
Coco vil være optimal til den rutinerede unge rytter som ønsker at forme sin egen pony. Hun er ikke begynder pony.

Coco er passet med absolut alt og har fået bedst mulige opvækst. Hun blev håndteret 6 måneder med Horsemanship og timevise trækture inden hun i marts blev sendt i professionel tilridning. (På videoen har hun været i salgsstald 14 dage).
Her opdagede vi desværre, at hun havde fået en meget lille blodansamling i venstre forbens bøjesene. Vi valgte at tjekke Coco meget grundigt og hun er fuldstændig gennemrøngten fotograferet i benene og er uden anmærkninger. Hun kom derfor hjem til os igen i maj måned og har fået trækture og longering herhjemme og selvfølgelig løsdrift.Coco er nu klar til at komme i ridning igen.

Coco elsker at komme på tur eller blot blive håndteret. Hun kommer en i møde og er meget tillidsfuld. Når du har vundet hendes tillid, vil hun gå igennem ild og vand for dig.

Vi havde hendes mor i en del år, indtil hun blev for gammel og måtte aflives. Hun kunne også virkelig få svæv på sine bevægelser. Vi fik at vide at hendes søster gik på det svenske dressurlandshold.

Hendes far taler jo for sig selv, hvis I klikker på hans link.
Bedste hingst årgang 2000 ud af alle racer med 10 i ridelighed. S-pony dressur, MB spring, 50 km distance, jagter og 80cm military.

Coco kan gå med max 16 tommer sadel, som skal være meget bred fortil. Optimal ryttervægt vil være maks 55 kg. (Rytter på videoen vejer 68 kg). Jeg har pt ingen sadel til hende. En bomløs vil være god til start, da ryggen udvikler sig konstant på ungheste i ridning. Hun kan gå på tur uden andre heste, men skaber sig lidt, hvis hun bliver efterladt alene herhjemme. Hun er vant til både boks og løsdrift, masser af foldtid med hopper, valakker, ponyer og hest i alle størrelser. Hun voksede op med Lusitano hingsteføl.
Coco er vant til store maskiner, hunde, høns, køer, katte mm. Jeg har også trukket i trafik, skov, eng og grusveje med hende.

Hun går uden sko pt, men hun skal have sko på i ridning. Coco er passet med smed, tænder og vaccinationer.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333SP1203648
F: Mister Malthe   Link
NF og DSP
M: Firhøj´s Sari
DSP
MF: Firhøj´s Pari
DSP
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 31 januar 2017 kl. 07:43, og har været vist 3720 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider