Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Søndergårdens Sheik

Billede
Billede
Billede
 Hannoveraner  
 Vallak
 15 år 
 167 cm
 Mørkebrun
Dejlig vallak med et godt temperament og hovedet på det rette sted.
Kan sagtens kigge men er ellers en rolig hest.
Han går pt hygge dressur og ringridning om sommeren.
Han har et talent indenfor spring men da jeg ikke springer er det uudnyttet
 
 
 
 

[Part] Part

Part tilbydes på dejlig vallak :)

Sheik søger pr. 1/12-16 en ny part til at ride ham 2 dage om ugen. Det bliver faste dage som aftales i fællesskab. Sheik er en 7 årig sød og dejlig vallak på 167 som til dagli bliver brugt til dressur, en dejlig skovtur og så er vi i år startet op på ringridning. Han har et stort uudnyttet spring potentiale som jeg desværre ikke har brugt, men han elsker det og har før sprunget med anden rytter og han elsker det smile-humørikon:)
Sheik bliver på stedet hvor han er nu, og han udlånes heller ikke ud. Vi har en lille lækker ridehal til brug om vinteren, en stor lækker udendørs bane og i sommerhalvåret er der udendørs springbane hvis der er interesse for det. Der vil blive påkrævet en undervisnings time 1 gang hver anden uge som foregår på stedet af super dygtig underviser, dette er for egen regning.
Parten er gratis men til gengæld forventes der at aftalerne bliver overholdt og at man passer ham og hans udstyr som sin egen!.

Han står på mindre privat sted, med 4 andre opstaldere i en stald med en fed atmosfære og nogle dejlige mennesker. Han står opstaldet mellem Kliplev og Bjerndrup 6200 Aabenraa.
Jeg forventer at du kan ride, og at du er over 20, har kørekort da der ingen busforbindelser passer og at du vil passe ind med os andre piger så man kan få glæde af hinanden.
Hvis det lyder som noget for dig kan du skrive en pb og evt vedlægge et telefonnummer så jeg kan ringe dig op og så kan vi få en god snak.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200907199
F: Søndergårdens Rocky
M: Villina
MF: Victor
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 18 december 2016 kl. 15:27, og har været vist 497 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider