Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Flicka Fredensdal

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Hoppe
 17 år 
 150 cm
 Gul
NY PRIS!

Det er med grædende hjerte at jeg nu har indset at jeg bliver nød til at sælge min dejlige hest Flicka, jeg har været den heldige ejer af i 2 år.

Flicka er en Hoppe med stort H, og hun kan have sine egne meninger om tingene, men er oftest til at overtale. Når hun først har set en an er hun en ener med sin helt egen personlighed.

Flicka er den sporty fjordhest med en god energi og gnisten til at nå langt inden for sporten. Hun elsker at springe, og er dygtig til dressur. Hun mangler lidt træning, især i galoppen, men hun lærer hurtigt og er allerede godt på vej. Hun har fantastiske gangarter, hvor især hendes trav skal fremhæves.

I dressur ligger hun nogenlunde stabilt til bidet, påbegyndt schenkelvigninger, versader og kan nogle fine øgninger. I spring har hun sprunget 75 i bane, og 110 i løsspring. Hun har et stort uudnyttet potentiale i begge discipliner! Flicka elsker at lærer, og kan godt finde på at udtrykke sig i glædesbuk. Hun startede sit første dressurstævne d. 16/7-2016 til over 68 %, der rakte til en flot 2. Plads. hun har også i weekenden d. 10/9-2016 været til klubmesterskab, også med fin placering.

Vi har redet meget i skoven, til strand, over togskinner osv. Hun kan rides ud alene, men kan bedst lide at følges med en eller flere. Når hun er alene af sted kan hun godt finde på at se spøgelser.

Flicka er nem at få i trailer. Man skal næsten bare kigge på den og hun går op, og står pænt under kørsel, og er dermed nem at få med rundt til stævner.

Flicka er en stærk hest, og er dermed ikke en begynderhest og ej heller til den nervøse rytter. Hun bliver meget påvirket af hvem, der sidder på hende. Hun sælges derfor til en erfaren rytter med lyst til at udnytte hendes fremaddrift, potentiale og vise hende frem!

Hun elsker dog børn meget, og giver dem gerne en god træktur og passer rigtig godt på dem. Derfor er det intet problem fx at have sine børn med i stalden. Der er altid gang i motorsaven og andet hvor hun står nu, så hun er vant til lidt af hvert, også hunde og får. Dog kigger hun mere på grisene eller hvis hun møder en hjort.

Flicka kan også klippes og vasket over alt. At blive sprayet siger hun heller ej noget til.

Hun bliver redet ca. 6 gange om ugen pt, men kan også stå stille i længere perioder (fx i mens man er på ferie) uden at blive dum.

Kan både stå i løsdrift og boks. Hun står pt i løsdrift.

Da Flicka er min øjesten og bedsteven ønsker jeg kun det bedste for hende, og derfor forbeholder jeg mig retten til at vælge mellem eventuelle købere
 
 

[Salg] Hest med fantastisk udstråling !

Flicka har bordeaux hestepas, og har været kåret som 4 års med 22 points.

Hun sælges kun privat - ej til rideskole.

Ingen afbetaling.

Hun er forsikret i Kongeriget Danmarks Hesteforsikring, der kan overtages

Sund og rask, passet med smed, dyrlæge, massør osv.
Billig i smed - sko på forhovene, og har kun tabt en sko 1 gang i mens jeg har haft hende

Flicka sælges med ny tilpasset sommerdressur sadel, ældre springsadel, hovedtøj og div. Udstyr

Prisen kan forhandles ved rette hjem

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: FJ 10946
208333FJ0703579
F:
FJH 730
(FJ DK)
M: Smilla
9702742
(FJ DK)
MF:
EFJH 672
(FJ DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 20 september 2016 kl. 08:37, og har været vist 5274 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider