Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

dd chamsine ox

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 21 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Chamsine er en ærlig og kærlig araber hoppe der vil egen sig perfekt til hygge og skovtur. Hun har et godt temperament og vil være din bedst ven på ture i naturen. Hun er opmærksom men altid lydhør og har en velfungerende stop knap. hun kan give den gas over stub marker og tager også gerne et væltet træ eller lignede, men hun kan også skridte af sted for lange tøjler. Hun er trafiksikker. Hun gå nemt sammen med andre heste både på fold og på tur. Hun kan sagtens stå alene på folden eller i stalden. Skal hun alene på tur, kan hun dog godt "spørge" lidt når hun skal skilles fra flokken. Dog ikke mere end hun sagtens kan overtales. Når først man er kommet af sted er der ingen problemer.
Chamsine kan desværre ikke bruges som dressur hest da hun har sin bygning imod sig til dette (hun er lidt høj bagtil og derved lidt svaj i ryggen, derfor bliver det svært for hende at gå samlet. Dette giver sig til udtryk i spændinger og ømhed i bagparten). Da jeg ønsker at ride dressur på højere plan har jeg derfor valgt at sælge hende. Jeg har startet til og med LB på hende. Hun har sin grund ridning på plads og svarer for lette hjælpere både for hånd, ben og sæde, hvilket gør hende til en luksus turhest.
Hun går pænt i trailer og er sød at køre med. Hun er generelt ukompliceret at håndtere for både børn og voksne. Hun har et yderst elskeligt væsen og stoler på sin rytter.
Hun er 13 år og 148 cm. Hun har rødt pas. Hun er selvfølgelig passet med vaccinationer, smed, tænder osv.
Hun sælges til det rigtig hjem hvor hun forhåbentligt kan nyde resten af hendes liv, så står du og mangler en luksus tur hest og en god kammerat så giv os et kald - kom og mød hende.
Pris 15.000 kr. Det rigtigt hjem er dog vigtigere end prisen.
.
 
 

[Salg] Luksus tur hest

Privat salg. Trense, sadel og diverse dækkener medfølger

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 208336OX0303866
F: redwood lodge essine ox
ox
M: al adiyat inshassjah
ox
Dressur: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Opstaldningssted
Senest rettet 17 juni 2016 kl. 06:35, og har været vist 4142 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider