Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tai Rominique

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 8 år 
 162 cm
 Brun
Det er med et knust hjerte, at jeg må indse, at jeg skal af med mit hjertebarn tidligere end forventet. Med 3 jobs og planen om at begynde i skole igen i starten af det nye år, er der simpelthen ikke tid til en hest længere, og derfor den drastisk nedsatte pris fra 99.999 kr. til 74.999 kr.
Jeg har kendt Rominique fra føl og købte ham af avler, da han var 3 år gammel. Derefter har han fået alle de voksepauser han har haft brug under sin tilridning, imens jeg gjorde mine pony år færdige. Han har derfor også vist, at han sagtens kan stå et par måneder, hvorefter man bare kan sætte sig op uden problemer igen. Han har desuden ALDRIG været skadet.
Rominique er en blid og dejlig hest. Han er let omgængelig og et kæmpe nussehoved. Han er hesten der giver en god tur hver gang, og altid er interesseret i at gøre rytteren glad. Han er velreddet og går stabilt for nemme hjælpere. Rominique er komplet trafiksikker. Han er vant til at blive reddet ud alene både i skov og på større veje, hvor der er trafik konstant, han er vågen, men tilregnelig. Han er generelt bare nem i alle henseender, da han ofte bliver kørt til stævner samt kørt til springundervisning ugentligt igennem 3 år, og derfor går han direkte op i traileren hvergang og læsses af en person. Han bliver også fuldklippet på kroppen og i hovedet uden at vifte et øre.
Da jeg selv mest har været interesseret i springningen har vi kun startet ganske få dressurstævner sammen. Han har gode, normale gangarter, laver nemt sidebevægelser, versader og changerer nemt. Ved seneste dressurstævne i september startede vi LA1 og red til 64,4%, hvor vi ikke har fået dressur undervisning i 2 år.
Han er meget rutineret og stabil i springningen. Da han er en lille hest, vender han på en 5 øre, og er altid hurtig i omspringningen. Derfor har vi mange placeringer med hjem og har ofte vundet puljespringninger. Han springer både mur og stort vand til undervisning og stævner. Han har på distriktsplan været fejlfri og placeret til og med LA**. Han elsker at springe og har en fantastisk teknik og kan nemt springe et enkelt spring på 135, men må desværre indse, at han med nuværende rytter ikke har kapaciteten til at springe en bane i den højde. Rominique vil derfor være det perfekte valg til en rytter, der vil være glad for at hente mange placeringer og sejre med hjem i LB/LA springklasserne.
Jeg er selv 177 cm, og min højde har aldrig været et problem, men jeg ønsker alligevel, at han blive solgt til en mindre rytter.
Derudover sælges han kun til hjem, hvor der er mindst 5 timers fold dagligt.
I prisen medfølger tilpasset dressursadel og et par dækkener. Tilpasset springsadel kan medfølge for merpris.
Jeg vægter hjem før pris, og står du/I ikke og har pengene nu, er jeg villig til at indgå en afdragsordning, dog hvor mindst halvdelen af prisen skal betales nu og resten kan afdrages iht. kontrakt. Men det vigtigste er bare, at han kommer det rigtige sted hen.
Da jeg har meget forskellige arbejdstider vil jeg gerne kontaktes på sms eller mail.
 
 

[Salg] Fantastisk, talentfuld allround hest.

Passet med alt!
Tysk rødt hestepas.
Sælges til 5-stjernet hjem.
Kun seriøst henvendelser, da det er med tungt hjerte min skønne Rominique sælges.

Pris: 74.999,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: DE422220005908
F:
HE.STB. 197
M: Lady Dominique XX (Den)
G13944
MF:
G3675B
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 01 december 2016 kl. 14:39, og har været vist 14834 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider