Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Østergårdens Chanel

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 170 cm
 Brun
Chanel udlånes til en dygtig og seriøs rytter som har lyst til at uddanne og evt. senere starte stævner på distriktplan. Ambitioner om M-klasser.
Hun er tilredet sidste år, uden de store problemer, men har ikke været redet siden. Hun er rigtig nem og let at omgås. Reagerer bl.a. ikke på sadel mm., derfor skulle det ikke være noget problem at ride hende igen.

Grunden til at hun udlånes skyldes ejers mangel på tid, hvilket også er årsagen til at hun ikke har været redet siden hun blev tilredet.

Hun udlånes på ubestemt tid og helst kun på fyn, men for den helt rette rytter kan hun godt flyttes længere væk. Det er eget avl og en hest jeg har glædet mig rigtigt meget til at ride på. Det er derfor en tung beslutning at udlåne, men jeg syntes også det er synd at hun bare står stille, da det ikke er muligt lige pt. at i fole hende.

Hun er avlet med henblik på dressur, men med Lagano/ Churchill/ Cor de la bryére i blodet skulle der være mulighed for en fornuftig springhest. Dog søges helst en dressurrytter, men ikke noget krav.

Jeg søger en dygtig rytter med erfaring i ungheste og uddannelse helst op til min. M. Hesten burde, med den rette uddannelse, kunne gå nogle gode M-klasser.

Der vil blive lavet kontrakt og du får selvfølgelig forkøbsret på hesten.

Kun seriøse henvendelser.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Seriøs rytter søges

Hesten er livs- og sygeforsikret som vil blive betalt af ejer. Øvrige udgifter aftaler vi i fællesskab.
 
 
 
ID: HST 154162
F: Chopin Dane
DV
M: Skovlunds Martini
DV
MF: Marengo
Dv
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Lea Jacobsen
Senest rettet 15 august 2013 kl. 13:27, og har været vist 3563 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider