Logo used for printing

HN afstemning
Vil du købe en sadel uden kvittering/ garantibevis? (Foreslag: Pia (pcu) )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Troja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Irsk Cob  
 Vallak
 11 år 
 150 cm
 Broget
Meget sød og super omgængelig. Roligt gemyt og opmærksom på en tillidsfuld måde. Han har startet stævner her i sommer 2012 LC til 63 point og vi laver øvelserne til LB enkelte til LA. Meget følsom på hjælperne, så han skal rides med let og rolig hånd således at han fortsat er meget lydhør. Han stoler 110 % på sin rytter. Altid redet med forståelse og positiv ridning - En rigtig "bassemand" som hverken er tung eller sløv men lærevillig og altid i "godt humør"
 
 
 
 

[Part] Part smuk dejlig hest i 2680 Solrød/Jersie

Savner du at hygge med heste og ride. Så er her muligheden.

Troja er en rigtig sød og flink hest 152 cm. Han har startet stævner i 2012. Han er lærenem og reagerer for lette hjælpere. Dommeren beskrev ham som "charmerende hest". Han er også rigtig sød på tur alene eller med andre. Til kåring i 2014 - fik han bla. 1 præmie for bedste samarbejdsvijle, da han jo er utrolig sød at omgås.

Jeg søger en part min. 2 gange om ugen fordi jeg ikke har tid nok i hverdagen. Du er min 15 år sød, pligtopfyldende, stabil med flere års rideerfaring. Du skal kunne din basis ridning og ride med sæde og ben så hesten forbliver nem at ride på. Når du er hos hesten forventer jeg at du longerer / rider den, så den kommer i form/holdes i form. Du skal også være tryg ved heste, da du nogle gange er her alene. Der er 9 små heste og ponyer på stedet og deres søde piger. Nogle gange rider vi ture sammen på stier/ til stranden mv. Du ordner hesten, som det var din egen og hjælper på stedet, som alle andre.

Alt afhængig af din ride erfaring foretrækker jeg, at du rider undervisning min. 2 gange pr mdr. Der er underviser på stedet ugentligt pris ca 125 kr som betales til underviseren.

Er det lige noget for dig, så lad mig høre lidt om dig, hvor bor du ? Hvad forventer du af din part ? Og hvad er din erfaring med heste / undervisning ?

Bussen går i timedrift - i hverdagen fra Solrød Station lige til døren, hvor hesten står ellers er der 10 min på cykel fra S-toget Jersie station. På stedet er der udendørsbane 20*40 med lys. Der er endvidere opstaldet 8 andre heste med deres søde piger.

Pris part: 495 kr/mdr. + evt rideundervisning. 1 mdr depositum.

Jeg foretrækker en part der brænder for heste som bor relativt tæt på, som ønsker at være part længe, som gerne kan lære hesten noget og som gerne ønsker undervisning/eller har stor erfaring - seriøst interesseret, så lad mig høre fra dig - og om dig.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333200508009
F: Arvens Lightning Isildur   Link
TFH 27
M: Dolly
9708815
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 maj 2015 kl. 13:23, og har været vist 4644 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider