Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Alt om andre dyr

 Hvor finder man hund?
Forfatter: 
Dato:  15-08-2015 06:18

Vi er i overvejelse omkring anskaffelse af familiehund.

Planen var egentlig at vente til den ældste skulle begynde i skole, men jeg savner selv en hund, og min datter der er meget sensitiv kunne godt bruge en altid sød bedste-ven.

Valget står lidt mellem hvalp eller "brugt" familiehund. Hvor finder man lige den sidste?

Jeg vil ikke have en hund over 4-5 år. Men dem der er synes jeg at jeg støder på "da ejer ikke magter den". Og sådan en hund vil vi ikke have med to små børn. Det helt perfekte ville være en skilsmissehund der har haft det godt og er velstimuleret.

Derfor kommer tanken om kvalp (i såfald ville det først bliver forsommer næste år, da min mand er lærer og har 6 ugers sommerferie).

Jeg har kigget guloggratis og dba uden at finde det rigtige... er der nogle steder for den slags hunde?


 

 

To må man være når livet skal lykkes

0
0
Svar på denne tråd
 
 trada...
Forfatter: 
Dato:  15-08-2015 08:20

Hvis ikke der er andre krav end at det skal være en familiehund, så ville jeg se om jeg kunne finde et sted hvor de laver sunde cavalier king charles. Jeg har aldrig mødt en sødere hund, og i forhold til din datter så har den jo den perfekte størrelse, så hun ville kunne gå med den selv.


Camilse

 

Hey, tjek lige min blog og følg med i mit hundeliv :D

camilse2.wordpress.com

1
0
Svar på denne tråd
 
 græske hunde
Forfatter: 
Dato:  15-08-2015 08:52

har en tæve på 20 kg....en labredor blanding (belinda)som er helt stille og rolig og et par år gammel, bliv pleje familie for hende og behold hende hvis i matcher

3
1
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  15-08-2015 13:59

prøv at kig på internatterne



2
0
Svar på denne tråd
 
 Internat
Forfatter: 
Dato:  15-08-2015 16:10

Vi har vores genbrugshund fra internat. Der sidder ofte skilsmisse ramte hunde og venter på ny familie. Vores var 1 år, men fra en dyreværnssag og skulle resocialiseres og bygges langsomt op mentalt og fysisk. Sådan en hund behøver man jo ikke at vælge, selv om vi i dag har en fantastisk hund.

 

Der deles også tit opslag på facebook om hunde, der mangler nyt hjem, dba, diverse fora specifikt til omplacering af hund og så opdrættere, der sælger de dyr, de har taget ud af avlen. Desværre er der vist rigeligt med genbrugsdyr på markedet - det er vist blot at finde frem til det rette.

3
0
Svar på denne tråd
 
 Brugt hund
Forfatter: 
Dato:  15-08-2015 20:36

 

Vi fik en brugt hund ub, for nogle år siden. Familien skulle flytte til Dubai mener jeg og ham her er en langhåret bandit så vi fik ham, da han ikke ville kunne tåle varmen.

Mener at jeg fandt frem til en race vi godt kunne tænke os og kikkede racen ud på en hp og der stod han. :)

 

Set i bagklogskabens klare lyst så var det en udfordrendrende hund at overtage, den var kemisk kastereret, blev holdt i et bryggers (i deres millionvilla... ), træning havde de opgivet og blev fodret på en græsplæne, osv. osv... med andre ord, så var han opgivet, men han er blevet en dejlig hund .

 

Vi fik ham kastereret rigtigt da han strøjfede jævnligt og vi gik til træning med ham. Han er en fantastisk vagthund (hvilket er rart når man bor langt ude på landet), han er en fantastisk børnehund og han er super sød ved vores dyr.

 

Det eneste som jeg er ked af, er at han ikke er i stand til at følge med når jeg er ude og ride. Jeg har redet med en Tysk Korthåret Hønsehund, en Bull Terrier og en Jack Russel Terrier, men ham her, en Aussie, er umulig at få til at følge med hesten. Normalt følger hunden efter hesten eller går ved siden af, ham her, mener at jeg skal følge HAM... Det er ikke altid bondemanden vil bifalde den rute vovsen ønsker at gå..

 

Men den næste hund vil jeg importere fra England! (hjemstavn for den race). Kunne sagtens overtage en der skal omplaceres, men det er ikke planen lige nu.

 

Der er også den mulighed at sætte et opslag op hos områdets dyrlæger. Vi fik vores Hønsehund hos en dyrlæge. Den var indleveret til aflivning som 9 ugers pga. en øjendefekt (væltet øjenlåg) men vi fik den kvit og frit en Lørdag middag da vi skulle købe foder til vores anden hund og de bogstaveligt stod og var ved at flyde "sprøjten" til hende... De havde tilladelse til at omplacere hende og vik vores hundedyrlæge til at operere den da den var 1 år. Hende havde vi i 13 år og hun var en fuldstændig fantastisk hund!

 

Held og lykke, mange velfungerende hunde aflives af forskellige årsager så mon ikke du snart finder en dejlig vovse.


 

 

~ Anette

 

Aktuel og skræmmende viden om vind:

vind-alarm-danmark.eu

 

Opdateret. Welsh partbreed hingst fra 2014 sælges

Islænder hoppe sælges.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Adopter en hund fra Rumænien.
Forfatter: 
Dato:  16-08-2015 23:07

Min næste hund skal helt sikkert være fra Rumænien, hvor hundredevis af hvalpe, unghunde og ældre hunde, venter på en familie, der vil give den et kærligt og godt hjem.

Der er de mest bedårende hvalpe, lækre unghunde og dejlige voksne hunde.

Mange har gennem de sidste år fået sig en pragtfuld hund og ven for livet derfra.

Se evt. på facebook/rumænske hunde eller skriv til mie.ravn@live.dk eller tatjana@rumaenskehunde.dk

 

Mvh Ulla Gadegaard

0
3
Svar på denne tråd
 
 Facebook
Forfatter: 
Dato:  16-08-2015 23:39

Pt bliver denne hund delt en masse på facebook - han sikkert ikke den eneste www.facebook.com/ photo.php?fbid=1020640...mp;theater

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  17-08-2015 12:58

et godt råd: lad være med at fald for "den bliver aflivet hvis den ikke får nyt hjem" eller noget i den stil

 

alt for mange hunde har noget i bagagen når de ikke længere er ønsket i deres familie, og desværre er der folk som "glemmer" at fortælle det videre. kender desværre flere som er hoppe i den fælde.bare alene det at hunden ikke kan være alene hjemme..

 

så find et sted hvor man virkelig vil sin hund det bedste.

eller endnu bedre hjælp en hund på internat - der er alt for mange uønsket hunde som lander der.

så man behøver ikke lige at hjælpe hunde i ulandet, når der er så mange danske hunde som mangler nyt hjem

 

man har også den fordel ved de fleste internatter at hunden er tjekket inden den bliver solgt. man skal jo gerne have en hund som virkelig kan lide børn, når man køber den familiehund

 



3
0
Svar på denne tråd
 
 Hejsa.
Forfatter: 
Dato:  17-08-2015 15:31

jeg går bevidst udenom gadehunde, da jeg vil have en hund uden brister i psyken.

Jeg har prøvet at købe en ødelagt hund, og han splittede hele hjemmet ad - det tog 2 år før han blev rimelig normal!

Så jeg har helt sikkert en række krav der skal opfyldes, og ellers vælger vi hvalp hvis ikke vi finder hunden der matcher.


 

 

To må man være når livet skal lykkes

2
0
Svar på denne tråd
 
 123456789
Forfatter: 
Dato:  24-08-2015 13:20

Man kan sagtens være heldig at finde en egnet genbrugshund, men jeg vil altså have dem fra hvalp. Jeg synes det er meget nemmere i det lange løb, og den hårde tid er jo ikke ret lang. Slet ikke når man sammenligner med at få børn

 

Har aldrig haft problemer af nogen som helst art med mine hunde. De er blevet renlige i løbet at no-time og har kunnet være alene hjemme indenfor 7-14 dage. Hvis man giver den gas i starten med træning(6-12 måneder) så har man alletiders hund....resten af dens levetid.

 

Hvis jeg ønskede en genbrugshund ville jeg først og fremmest bruge mit netværk af hundeinteresserede mennesker og finde een som vi kunne passe i en ferie for at få en fornemmelse af om det var den rigtige.


Jeg bruger Kingsmoor hundefoder fordi, det er baseret på årstidens lokale råvarer, er uden kunstigt fyld og fordi det egner sig til allergihunde

1
0
Svar på denne tråd
 
 ggggggggg
Forfatter: 
Dato:  24-08-2015 15:49

Kig på Dyreværnet i Rødovre :)


You gotta stick to what you do, because what you've done - got you to where you're at..

1
0
Svar på denne tråd
 
 Hunde...
Forfatter: 
Dato:  26-08-2015 10:49

Ikke alle udenlandske hunde er gadehunde - mange er bare kasserede familiehunde... Der er nogle stykker her, også nogle som er i pleje i DK, hvilket jeg uden tvivl selv ville vælge med børn i familien da-dk.facebook.com/GraeskeHunde

Kiggede selv på internat-sider da vi skulle have hund, men kunne mest finde lab.-blandinger som havde alene-hjemme problematikker, forsømt opdragelse osv. Uden tvivl dejlige hunde, men ikke noget vi selv havde tid og overskud til.

Endte med en græsk hund, 4 mdr. gammel hvalp, som vi nu har haft i 5 år og som er den perfekte familehund og børnenes bedste ven.

 

Håber I finder den helt rigtige hund :-)

 

/Kirsten

2
0
Svar på denne tråd
 
 Hejsa.
Forfatter: 
Dato:  01-09-2015 19:17

Billede

 

Billede

 

i min søgen faldt jeg over den perfekte hund - en hvalp på 9 uger. Vi ville egentlig have ventet til foråret hvis det sku være hvalp, men ham her var perfekt så vi slog til. Han har boet her i 1,5 uge nu og er alt hvad vi drømmer om.

Begge forældre har rigtig fine tavler, men han er uden.

 


 

 

To må man være når livet skal lykkes

2
1
Svar på denne tråd
 
 1234567
Forfatter: 
Dato:  02-09-2015 22:34

Sød vovse, ham håber jeg i bliver glade for. :)

 

Men når nu du selv nævner at han ingen stamtavle har, men at forældrne har. Ved du så hvorfor han ingen tavle har?

 

Stamtavlen bruger man jo inden man køber hunden. Her kan man se sundheden i famlien, graden af indavl osv. labradoren er en af de racer som er vældig disponeret for hoftedysplasie og albuedysplasie og en øjensygsom der hedder PRA. Så her ville det være godt at kunne se sundheden.

 

2
0
Svar på denne tråd
 
 Hejsa.
Forfatter: 
Dato:  03-09-2015 19:18

jamen det er fordi forældrene ikke er avlsgodkendte. Parringen var ikke planlagt. Moderen skal fremvises. Hvalpen er fri for øjnsygdom.

 

 

Vi har fået kopi af forældrenes stamtavle.


 

 

To må man være når livet skal lykkes

0
0
Svar på denne tråd
 
 hold nu op en smuksak
Forfatter: 
Dato:  17-09-2015 21:00

nøj hvor er den altså fin - tillykke med familieforøgelsen :)


pony-mor med lyseblå T-shirt og hvid paryk

Her bor Nisha & Strejfer: www.aktivstald.dk

Himmelhesten Sorteper

www.sundehove.dk

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider