Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Seniornettet

 Sygdom - skjoldbruskkirtel
Forfatter: 
Dato:  30-11-2016 12:19

Hej HN

 

I er altid så gode <3

 

Jeg har igennem lang tid været nedtrykt /depression), træt og intet overskud. Har i de sidste 3-4 år taget næsten 40 kg på. Kan ikke koncentrere mig og fokus er generelt dårligt.

 

Jeg læste denne artikel:

stps.dk/~/ link.aspx?_id=5C05BC4D...0&_z=z

Og en del af de symptomer har jeg.

 

Jeg er egentligt i gang med at blive udredt i psykiatrien. Men hvis det psykiske egentligt er forårsaget af noget som en sygdom i skjoldbruskkirtlen, som er uopdaget, så kan man vel udrede nok så meget uden, at det hjælper.

 

Mit stofskifte er blevet tjekket for kort tid siden uden, at det var ude for normalen. Men der kan vel godt være noget andet galt?

 

Håber at høre fra nogle, som måske har en sygdom i skjoldbruskkirtlen og hvordan du fandt ud af det og bare generelt dine erfaringer.

 

PFT :)

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Dorner et æg...?
Forfatter: 
Dato:  30-11-2016 20:50

 

Hvad har ærdornation med en syg skjoldbrugskirtel at gøre?

 

Anyway, jeg vil anbefale dig at læste 2 bøger. Den ene er denner her:

http://lavtstofskifte.info/boeger/ Den første bog der er skrevet om netop stofskifte. Den er god. Med viden fra den bog var jeg i stand til at forlange de RIGTIGE blodprøver hos lægen, noget som han ikke VILLE tage så det kostede så også lige et lægeskift..

 

Den anden bog er den her:

www.plusbog.dk/den-medicinske-seer- anthony-william-9788702205626/

Den er vanvittig interessant og uden sammenligning den bedste bog om sygdomme der er udkommet! I det mindset en særdeles spændende øjenåbner.

Når det kommer til folks helbred så finder flere og flere jo ud af at det etablerede sundhedssystem ikke arbejder på at gøre folk raske, men at give dem en eller anden form for afhængighed af medicin som i bedste fald er harmløs.

 

 

 

Ps: Det er meget typisk at hvis lægen ikke kan finde ud af hvad patienten fejler så er det sikkert psykisk... Det er noget fis!

 


 

 

~ Anette

 

vind-alarm-danmark.eu

 

 

Happy wife, happy life

2
2
Svar på denne tråd
 
 Tsh er standard blodprøve
Forfatter: 
Dato:  30-11-2016 22:55
Hvis du har gang i depression udredning tager man et eksempel og et sæt blodprøver for at udelukke parakliniske tegn til de mest almindelige kropslige sygdomme, som kan forveksles med depression...


TSH betyder thyroidea stimulerende hormon og hvis man har lavt stofskifte er TSH høj.

God bedring.
2
1
Svar på denne tråd
 
 En anbefaling
Forfatter: 
Dato:  09-12-2016 11:23

Hej,

 

Jeg kan anbefale dig at læse bogen "Få livet tilbage" af Helle Sydendal. Den er fantastisk. Jeg har hele livet haft og blevet behandlet for blandt andet for lavt stofskifte (min hypofyse holdt op med at virke, da jeg var barn), men det var først efter at jeg havde læst denne bog, at jeg for alvor fattede noget af det hele. Jeg har nu på egen opfordring skiftet medicin og har det meget bedre. Det er en supergod bog. Jeg synes, du skulle læse den hurtigst muligt, for det er guld værd at have baggrundsviden om emnet. Jeg har været heldig altid at blive behandlet af specialister på sygehusene, fordi jeg er et temmelig kompliceret tilfælde, men jeg tror, at hos de praktiserende læger er der meget forskellige måder at gøre tingene på. Med denne bog i hånden kan du stille relevante spørgsmål og bede om at få taget præcis de rette blodprøver for at få den rigtige diagnose. Plus den giver en masse selvtillid, fordi man finder ud af, at man hverken er doven eller dum, når man er træt hele tiden og ikke kan overskue tingene!!!!!

 

Held og lykke!

 

MVH

Jette


Vi rider akademisk, min hest og jeg, og vi elsker det!

Men jeg synes også, at...

Rigtige piger rider military!

NU FÆRDIGUDDANNET EQUINE TOUCH PRACTITIONER!

0
0
Svar på denne tråd
 
 Det rigtige link
Forfatter: 
Dato:  11-12-2016 20:26

Hej TS. Håber du har fået din læge til at samarbejde omkring de ønskede/relevante prøver.

Er det det rigtige link der kom ind i dit indlæg? Det lyder nemlig spændende, det du skriver om, men jeg er mindre interesseret i ægdonation.


 

 

Medlem af Bullerklubben

 

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider