Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Engelske hestefora?
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 12:21

hej HN'er,

 

Jeg flyttede til England i September sidste år, og lagde derved hestelivet bag mig. Hesten er solgt og alle ridetingene er enten pakket ned i min mors skur, eller på mit kærestes loft. Sagen er bare at jeg savner det helt enormt..

 

Universitet har et heste-society, men udfra hvad jeg har set af videoer af deres advanced team (de ville have det svært i en LC i Danmark) og hørt fra mine venner som har været involveret i løbet af første år, så er det ikke noget der er ønskværdigt at være involveret i...

 

Jeg tænkte derfor om der var nogle herinde, der kendte til engelske hestefora, måske lidt ala. HN og HG (har en bruger på det engelske HG og det er DØDT, med stor fed streg under dødt..), så jeg kunne blive involveret i hesteverden igen?

 

Evt. Nogle der måske har boet i England og kan fortælle lidt om hvordan hesteverden er skruet sammen herovre (altså udover at det koster kassen, den er quite obvious!) :)


Aless & Stald-Nyborg's Chantell <3
17.02.11 - utterly perfection!

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvor hvor
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 12:47

Hej,

 

hvor i landet er du?

 

Horse & Hound er okay.

 

vær opmærksom på at i England bliver bredden dyrket og ikke idealet som i DK, så der er alle niveauer og utrolig mange grene af hestesport.

 

Det kommer alt an på hvad du er interesseret i, hvor du er og hvad du vil lave (diskutere, deltage aktivt eller være frivillig)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 12:57

Hvad med nogle af stutterierne derovre? Ved ikke, hvor i landet de ligger... men der er da flere store, så måske de manglede en rytter? :)

 

Ellers så prøv da at søge både på steder at sende sin hest i tilridning, (om de mangler rytter), og ellers så på rideklubber? Noget må der da være derovre? :) Eller du har måske allerede forsøgt? :( :)


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvor hvor
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 13:02

stutterier er ikke så spændende som i Danmark men der er RIGTIG mange professionelle ryttere hvor man kan få arbejde da de også har liveries som regel. Men afhænger af interesse og hvor i landet. Som sagt er der meget meget bredde i forhold til Danmark

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 13:21

Tusind tak for svar alle sammen! :)

 

Jeg bor i Manchester området, så det er meget storby og lidt langt mellem staldene. Jeg ved der er nogle stalde heromkring, men synes de er meget dyre i forhold til hvad de reelt tilbyder - hvilket nok er lidt snobberi fra Danmark af.

 

Jeg ville egentlig bare gerne i gang igen - have venner der går op i heste, måske ride, lave noget staldarbejde og bare komme hjem og lugte af hest igen.

 

Jeg har i Danmark arbejdet som både rytter og groom, samt trænet utallige (og lettere besværlige) typer heste, så ville klart mene at jeg har noget at tilbyde stalde/private. Det er bare sådan at jeg har mødepligt på universitet og derudover har arbejde også (su har efter et år stadig ikke færdigbehandlet min sag, så er ret afhængig af mit arbejde), så vil højest sandsynlig ikke have tid til at decideret arbejde ...


Aless.
Nu boende i Manchester ?

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 Leder efter
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 13:50

Du kan søge efter groom jobs på preloved.co.uk og yardandgroom.co.uk for at få navn på equestrian centres (ikke for at du skal søge job). Og kigge på horsemart.co.uk også.

 

der er også noget der hedder manchesterhorse.co.uk hvor du kan finde charities der har brug for frivillige. Eller contact worldhorsewelfare.org om de har brug for hjælp

0
0
Svar på denne tråd
 
 Mancunian
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 13:55

Det er nok svært i umiddelbar nærhed af Manchester, og som du har opdaget er det dyrt - rideskolerne/-klubberne får jo ikke tilskud fra kommunen på samme måde, som de gør i DK (til gengæld er du som borger meeeeget rigere, fordi du ikke betaler så meget i skat, not? ... nå det er en anden diskussion )

 

Hvis pengene er små, kan du måske finde en jagtstald og høre, om du kan hjælpe med at motionere deres heste - det er dog mestendels kedelig ridning på veje. Et alternativ er en rideskole, el. lign., hvor du mod at lave noget staldarbejde kan få lov at ride.

 

En halvpart (det hedder 'part-loan') er måske også en mulighed, men det er ikke så udbredt, som i DK.

 

Du kan måske sætte et opslag op i den lokale rideudstyrsforretning.

 

Eller prøv denne side www.manchesterhorse.co.uk/horses- ponies-for-loan-greater-manchester

 

Selvom du siger at uni'ets rideklub ikke er spændende, kan det jo ske, at du møder nogen andre hesteinteresserede der, som kan hjælpe dig videre i din søgning efter noget, der er mere dig.

 

Ellers er det jo bare at bruge fantasien + google

 

Man skal i hvert fald ikke bo i UK og sige, at man ikke kan finde muligheder for at have med heste at gøre men som du selv har oplevet, og som Dee siger, er niveauet noget mindre ambitiøst, end du måske er vant til i DK.

 


Nu med skovtursquarter

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 14:36

Tusind tak for linksene begge - dem vil jeg klart se nærmere på!! :D

 

Jeg kendte godt til Yardandgroom i forvejen og holder tit øje med hvad der kommer op derinde, men indtil videre har det kun været fuldtidsjobs og jeg har måske været lidt tilbageholdende med at skrive/ringe når jeg ikke 100% kan tilbyde hvad de leder efter..

 

Uni's rideklub er mest af alt fordi de ærlig talt ikke virker engageret i ridningen. Jeg er venner med "kaptajnen" og det eneste hun snakker om er cheerleading. Har to venner der begge har været involveret i det i løbet af første år og de har begge meldt ud nu fordi folkene var useriøse og prisen var for dyr i forhold til kompetencen hos underviserne, og det er altså folk der er på et stadie hvor der er plads til meget udvikling på meget kort tid. Har dog tænkt mig at prøve en taster session, men mine forventninger er MEGET lave.

 

Den ene af mine venner bor på et livery (dog i Runcorn/Liverpool) og har direkte sagt at han meget gerne vil have undervisning af mig, for han følte at han kunne lære mere på den måde - så igen, vil klart mene at jeg har noget at tilbyde. Så måske jeg bare skulle tage og skrive rundt, det værste der kan ske er vel et nej tak :)


Aless.
Nu boende i Manchester ?

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  31-08-2016 19:32

Åhh England er stedet at bo, hvis man er hestemenneske! - ihvertfald hvis man har penge på lommen, og bor ude på landet

 

Nu går jeg lige lidt i selvsving her.

Min far bor jo i England, har besøgt ham i ferier osv siden jeg var 6. Jeg forelskede mig i landet i en meget ung alder, altså...

 

De har SÅ mange gode hesteblade derover! Fluks i lufthavnen køber jeg mine favoritter: Horse & Hound og Your Horse (Horse & Rider har jeg købt et par gange også, men det er mest western-orienteret). De har MANGE gode magasiner i UK. Inden for alle områder, meget mere end vi har herhjemme. Tag ned i den lokale Waitrose eller andet supermarked, og tag et kig langs hele væggen med blade!

 

Da jeg var mindre ELSKEDE jeg bladet Pony Mag, dog er jeg for gammel, det er til børn

Meget bedre end Wendy. Masser af fagligt, men let forståeligt, materiale, selvfølgelig også lidt tegneserier, som jeg elskede, samt læsernes egne historier. Tror jeg har et helt bibliotek med Pony Mag.

 

Nå. Så går de rigtig meget op i jagt, som du nok ved. Min far bor på landet (Suffolk), huset ligger langs en bridle path (ridesti). Det var magisk at kigge ud af vinduet, når rytterne og hundene kom forbi :)

Rævejagt er forbudt nu, men de rider stadig masser af jagt som vi kender det herhjemme, og de går meget op i deres traditioner.

 

Rideskoler er dyre ja... Jeg har fået nogle enkelte lektioner derover, når jeg var på besøg. De bruger meget cob-typerne til større børn og voksne.

Nu har jeg prøvet 4-5 rideskoler i England, generelt synes jeg fokus er bedre end den undervisning jeg har fået herhjemme. Der var meget fokus på, at hjælpe de andre ryttere med at sadle op, hvis man selv var færdig. Og meget fokus på at få undervisning i longe, samt at ride rundt imellem hinanden i hallen, i stedet for man bare red i numsen på dem foran.

Det er min erfaring ihvertfald.

 

Horse & Hound følger jeg selv på Facebook og tjekker deres hjemmeside, de er gode til generelle nyheder inden for hesteverdenen derover, så det kan være et godt sted at starte.

 

HUSK at besøge deres country fairs! Ligesom dyrskuer, bare mere gammeldags på den hyggelige måde. Altid masser af heste.

 

Tag til Newmarket eller Ascot og se hestevæddeløb. Har været til July Cup to gange i Newmarket, det er fantastisk at opleve! Husk en pæn kjole!

 

Uh og så er der Royal Windsor Horse Show, som jeg havde æren af at være med til en gang. Hold da fast. Mountain and moorland shows, springning, dressur, jagtopvisning med hunde, lusitano-opvisning, og boderne..... Ej. Skal du lige have den nyeste Land Rover eller en ny ridehusbund der får hestene til at springe højere, så er dette stedet. Du kan også købe en hånd-skåret gyngehest i træ. Og alverdens udstyr og tøj.

Det er mange år siden, men en af mine yndlings hesteoplevelser.

 

Det var ikke præcist det svar du søgte. Jeg ved ikke så meget om Manchester området. Men Englands hestefolk er stort! Det har meget mere "plads" end det har herhjemme, er min fornemmelse.

 

Jeg håber du kan finde en hyggelig lokal rideskole, hvor du også kan tage ud på en "hack" med de andre (ridetur i skoven).

De har mange sjove ord i hesteverdenen, jeg lærte de fleste ved at læse i alle deres fantastiske blade :)

 

Og nej, jeg er slet ikke misundelig på, at du bor i England... :P


Mvh. Sophie (:

 

"And those who were seen dancing

were thought to be insane

by those who could not hear the music".

- Friedrich Nietzsche

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider