Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 udlån af problem hest
Forfatter: 
Dato:  28-06-2016 21:08

Hej

Først vil jeg sige at dette blot er et spøgsmål og slet slet ikke relevant lige nu, men bare for at prøve hvordan folk ville holde sig til dette...

 

For 1 år siden købte jeg den dejligste fuldblods araber, han er sød og rar. Tidliger ejre havde ikke brugt ham da de var bange for ham så han havde bare stået på en fold.

 

Nå men jeg tager ud og ser på ham og rider en tur på ham skøn skøn hest, og jeg siger ja til at købe ham....men jeg tænker ikke over hvorfor der hele tiden var en anden hest tilsted både i stalden og på ridetur. det fandt jeg hurtigt ud af...

 

Han kunne ikke stå bundet ,løfte ben, eller blive striglet med mindre der var en hest til stede , stegle op af mig var også et must, disse ting har jeg fået fra ham nu...

 

men ridning kan på ingenmåder lade sig gøre uden en hest eller en der trækker ved siden (trække ture alne elsker han )dvs jeg har ikke redt en enste gang mens jeg har haft ham..

 

skal han have smed er han nød til at blive bedøvet da han ellers er parat til at gøre skade på sig selv og andre ..da jeg kontaktede sælgerne med disse problemer var svar øh nå ja vi glemte at sige han vist ike kan rides alene og med smed havde de taget et ben af gangen en gang i mellem :-(

 

Jeg har prøvet stort set alt og intet hjælper , nu har jeg kontaktet en mand der vil komme og hjælpe mig med ham. men jeg tænker hvad nu hvis det ikke hjælper ... jeg vil ikke sælge ham da han ikke skal ende som kastebold, men udlån har været i miine tanker .. men var det mig selv ville jeg ikke låne en hest der skal bedøves ved smed og chance for at ride er meget lille ...

 

hvad med jer er det noget man kunne være intersseret i .. og gentager lige igen udlån er ikke noget der står for døren lige nu :-)

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Min mening
Forfatter: 
Dato:  28-06-2016 21:31

Jeg ville ha' krævet at sælger tog hesten tilbage. Og hvis de nægter, så kontaktet en advokat.


VH Pernille

 

"Du er et spørgsmål, der endnu ikke er stillet"

 

Livet er for kort til at undgå Pernille

2
0
Svar på denne tråd
 
 Kort svar
Forfatter: 
Dato:  28-06-2016 21:32

For at svare helt kort, så nej, sådan en hest ville jeg hverken låne eller købe for den sags skyld.

 

Men som uddybning hører med, at jeg bor på landet og har heste hjemme, så jeg rider stort set altid alene. Så for mig er det et must, at hesten kan gå på tur selv.


Med Venlig Hilsen
Karina Both Andersen


De bedste kys kommer fra en varm mule

3
0
Svar på denne tråd
 
 Prikprik
Forfatter: 
Dato:  28-06-2016 21:52

Huha, det er en svær situation at stå i.

 

Jeg ville aldrig selv turde sælge, så det kan jeg godt forstå, du ikke gør. Udleje ville jeg godt nok også være usikker på. Så skal det måske være en, du kender, som lige står og mangler? Vær sikker på, du udlåner, hvis du gør det, med en god kontrakt, så du altid kan hente hesten, hvis du ikke føler, den har det godt, så du ikke kommer i klemme :)

 

Dog ville jeg aldrig have købt en sådan hest, og jeg ville klart have forlangt at handelen gik tilbage! Det er jo en KÆMPE og væsentlig mangel, der har betydning for hestens brug, hvorfor det klart falder under en ting, man kan hæve købet for!

 

Tror desværre hverken, jeg selv ville købe, udlåne og sælge en sådan hest. Den er jo tydeligvis meget følsom, og alt den træning du allerede har lagt i den, kan risikiere at blive ødelagt ved forkert udlåner.

 

Har du overvejet noget ala hestefornuft? Nogen, der kan tage den i arbejde en måned eller to bare for at få lidt hjælp til problemerne? :)

 

Alt held og lykke. Kan umuligt være en nem situation at stå i.


*****

VH

ANNA OG CASINO ROYALE

 

3
0
Svar på denne tråd
 
 tak for svar
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 08:37

jeg ville nu heller aldrig have købt ham hvis jeg vidste han var som han er . men desværre så vidste sælgeren jo at bare der var en hest i nærheden så er han den dejligste hest, og det var det de gjorde. jeg var naiv nok og dum til ikke at spørger hvorfor der stod en hest i stalden, da vi red på tur tænkte jeg det var fordi jeg jo ikke kendte område .. ALDRIG i min fantasi kunne jeg forstille mig man kan få sig til at tage røven så grundigt på folk, det har jeg så lært nu at det kan man og tydeligvis med god samvittighed...

 

Jeg ved godt at jeg kan kontakte en advokat oglade handle gå tilbage som handels fejl da de jo har løget om alt, men ønsker jeg at han skal stå på en marke uden menneske kontakt igen, evt blive kaste bold , han er trods alt kun 7 år , nej det ønsker jeg ikke for jeg holder trods alt af den skøre dreng.

 

som sagt så vil der komme en mand ud og hjælple mig med ham en som arbejder med disse problemer , men hvis han ikke kan nå ham hvis alle muligheder er udelukket så var det et udlån var i mine tanker , og ja der vil komme kontrakt på og jeg vil undersøge om det er en der er egnet til ham, og jeg vil til enhvertid tage ham tilbage hvis jeg opdgede han ikke havde det godt :_)

 

 

Hvis det værst tænkelig sker at han forsætter som han er , at jeg ikke låner ham ud , så er der næsten kun en mulighed tilbage og det er at give ham en sprøjte at sove på , tanken gør bre så forbandet ond på mig ;-( men at have en hest de næste 10-15 år måske mere som ikke kan bruges er næppe sjovt...

 

Der er så også nyt heste liv men de tager jo det vilde beløb 12.500 for at overtage en hest :-(

 

1
5
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 09:33

Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor du overvejer at udlåne hesten? Du beskriver den som farlig for sig selv og sine omgivelser når den er alene.

 

Som jeg læser det vil du udlåne den på baggrund af, at den er så besværlig og har de problematikker, og ikke fordi der er andre faktorer der spiller ind (såsom at du skal rejse, ikke har råd etc)

 

Det syntes jeg personligt bare er at smide bolden videre til den næste i rækken. Og jeg kan ikke forstå, at du vil udlåne sådan en hest, til nogle som ikke kender den, hvis den er så voldsom i de situationer.

 

Min holdning er at du bør få arbejdet med dens problematikker før du låner den ud, og hvis du vil udlåne skal det ikke være på baggrund af problematikker, som du ikke selv kan magte.

 

Nu ved jeg jo ikke hvad du har forsøgt med den, og det er vel egentlig også sagen ligegyldigt, da du ikke søger råd om træning.

 

Så nej, hvis jeg var låner kunne jeg virkelig ikke se hvorfor jeg skulle bruge tid, penge og mit helbred på at overtage en andens problemhest i en periode, med det arbejde der lyder som om der ligger i den.


Mvh Mie C.

Med dragen Teaser

 

Vil du følge med i daglige opdateringer?

følg med her:

www.facebook.com/dvdragenteaser

 

10
1
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 10:17

Hej.


Øv, hvor ærgerligt, at sælgerne sådan fik taget røven på dig... men af skade bliver man klog, sjældent rig, siger man jo. :-P

 

Jeg forstår godt dine overvejelser. Hvis jeg var dig, ville jeg også se, om ham manden ikke kunne hjælpe - og hvis han ikke kan det og du stadig ikke kan magte ham, så ville jeg nok også aflive... Du har jo prøvet i et helt år. Qua hans problemer med at være alene ville han jo ikke engang kunne fungere som selskabshest.


Mht. udlån - jeg er selv sådan en, der godt kan lide at arbejde med en vanskelig hest, selv de halvfarlige. Jeg ville dog aldrig låne sådan en, for det ville da være kedeligt at skulle bruge måneder på at arbejde med hesten og løse dens problemer, og når alt det farlige og trælse var overstået, så skulle den tilbage til ejeren.

Hvis jeg skulle, så skulle jeg have penge for det - sådan tror jeg, at de fleste har det.

 

Samtidig er der et problem ved at lade andre håndtere en problemhest, uden man selv er tilstede. Der er mange unge piger derude, der er selvbestaltede "hestehviskere", men i realiteten er de helt almindelige hestepiger, der bliver bange når hesten stejler og i desperation tyr til vold.
Hvem stoler man i det hele taget nok på til at sende sin sarte problemhest derhen?

 

Har du ikke nogen veninder eller kender nogle dygtige hestefolk, der kan hjælpe dig til dagligt? Det er jo nogle rimelig "almindelige" problemer - seperationsangst i 1. grad samt smedeproblemer! Det er der rigtig mange tråde om herinde.


Men måske har du prøvet alt - og det er jo heller ikke særlig sjovt at stå med en hest, der bliver så voldsom, at man bliver decideret bange for den igen og igen :( Det er ikke sjovt for nogen af jer.


Heidi

3
0
Svar på denne tråd
 
 Problemer
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 12:02

 

Puhh sikke en opgave du har købt dig til.

 

Du finder næppe nogen der vil arbejde gratis med din hest, så du bliver nød til at træffe en beslutning om i har en fælles fremtid eller ej. Skal/kan han sælges, gives bort eller køres i ZOO..

Finder du en som vil arbejde med ham så er det for at nyde resultatet selv og ikke sende ham tilbage til dig.

 

Om du kan sende ham retur tvivler jeg på, da du fra start ved at ejer er bange for hesten, ergo, det er med stor sansynlighed en problem hest.

 

Der er desværre RIGTIG mange heste som ikke kan være alene. Super at han kan stå bundet ,løfte ben osv. nu men øg stille og roligt tiden han er alene med dig.

Start med at luk ham på stald og giv ham hans mad og luk ham ud igen når han har spist. Gå stille frem. :) Hyg om ham giv ham en sliksten (de der likit er super gode.) lidt tid som belønning.

Uden for bliver du nok også nød til at have en anden hest til hjælp. Kan du finde en du kan ride sammen med så kan i skiftes til at ride forrest, rid med stor afstand imellem jer eller træne at ride hver sin vej osv. Men det tager tid.

 

De sidste 3 heste vi har fået i stalden kunne ikke være alene i stald / på fold så det har jeg trænet. Den ene var nærmest ved at splitte stalden ad, men den faldt til ro og fik et normalt forhold til at være alene efterhånden.

 

Syntes ofte at når folk kører med deres hest så springer man fluks ud ad bilen og hiver krikken ud af traileren så snart den holder stille... Det er i min verden noget den skal lærer, præcis som den skal lærer at stå alene i stalden på folden osv. hvad så den dag man skal med en færge... Heldigvis er der også mange heste som nærmest kan bo i deres trailer.

 

Du kan prøve at få hjælp gennem tilskud, prøv feks. at få en snak med Askhim's Herbs www.askhim.dk/shop/frontpage.html eller prøv at give ham Bach's nødhjælpsdråber.

 

Jeg har haft OX arabere i mange år og den adfærd din udviser er altså ikke helt normalt for den dejlige race. :)

 

Smider du ikke lige et hoved billede ind af ham?


 

 

~ Anette

 

vind-alarm-danmark.eu

 

Buckskin farvet, Eventyr hest på 2 år sælges.

 

Vindott, Islænder hoppe, sælges evnt. bytte.

1
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 12:29
Ærgerligt at sælger lige "glemte" at fortælle dig hele historien.

Mht. udlån, så er der i min verden kun 2 muligheder når man har sådan en hest..

Man beholder den.
Kan/vil man ikke det, får man den aflivet.

Det er synd for alle parter at udlåne/sælge den.

Synd for dig, fordi du alligevel vil bekymre dig for, om den har det godt. Udlåner du den, risikerer du at få den retur igen efter kort tid, måske har den endda fået det værre i den mellemliggende tid.

Låner, som måske får taget en for stor opgave på sig, men har svært ved at give op fordi det er en sød hest. Som måske kommer til skade fordi den har nogle voldsomme reaktioner.

Hesten, som skal flyttes igen, måske endda flere gange. Ikke optimalt for en hest med voldsom separationsangst.
Hesten, som måske bliver udsat for mere eller mindre eksperimentelle træningsmetoder, fra en låner som, ganske vist i den bedste mening, mener at lige nøjagtig hendes hjemmegjorte filosofi er den bedste. Og virker den ikke, finder vi på en ny. Eller leverer hesten tilbage, så den skal flyttes igen-igen.

Så nej, sådan en hest udlåner man ikke.

Hvorfor være vanskelig, når man med en lille smule omhu kan blive fuldstændig umulig?

GO YOU BIG RED FIRE ENGINE

1
0
Svar på denne tråd
 
 Min mening
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 12:32

Ret mig hvis jeg tager fejl!!

 

Du har købt en hest. Du opdager der er væsentlige fejl ved hesten.
Du vil ikke lade handlen gå tilbage, fordi det er synd for hesten.

Nu vil du få "en mand" ud for at hjælpe dig (Hvad kan han?? Hvad gør ham dygtig??)
Du vil ikke sælge for hesten skal ikke være kastebold? Men du vil gerne låne ud, og hvis det ikke går, så tage hesten hjem igen. Og hvad så?? Låne den ud igen?? Hvad er det lige at kastebold betyder??

Og regner du så med at lånerne vil rette hesten op for dig, så du kvit og frit pludselig har en mental sund hest hjemme igen??

 

Du vil ikke aflive??
Men du vil heller ikke betale det kæmpe beløb?? som Nyt hesteliv tager?? De skal passe dit fejlkøb i rigtig mange år endnu. De skal fodre på den, betale for bedøvelse, når hesten skal ha' smed hver 2 måned. De skal betale alle dyrlægeregninger. Hvad tror du selv?? Skal de gøre det gratis?? Alt sammen fordi du ikke selv vil tage det ansvar.

 

Jeg synes du skal tage at tænke dig grundigt om, og så tage et ansvar selv.


VH Pernille

 

"Du er et spørgsmål, der endnu ikke er stillet"

 

Livet er for kort til at undgå Pernille

11
0
Svar på denne tråd
 
 Retur.....
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 13:57

Jeg tror bestemt, det er alt for sent at forsøge at sende hesten retur til sælger et år efter problemet blev opdaget.

Og nej selvfølgelig kunne jeg ikke drømme om at låne sådan en hest. Jeg har også ofte set folk, der forsøger at udlåne deres 3-års i håb om, at låner så lige tilrider den gratis og imens betaler alle udgifter på en andens hest, og når den så er blevet "sjov" og kan rides vil ejer have den hjem igen. Nej tak.


4
0
Svar på denne tråd
 
 mie christensen
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 16:20

for det første er jeg ikke her inde for at blive kriterseret , det var et spørgsmål og som der står slet ikke noget der er relevant endnu.

 

for det andet vil , som jeg skriver , ikke alle og enhver for lov til at låne ham , det skal naturligvis være en der har lyst til at have en som ham , og som kam behandle ham ordtenligt...

 

så at kaste bolden vidre øh nej som der står ønsker jeg ikke han bliver kaste bold så jeg vil naturligvis være ærligt med alt...

 

hvis du læser hvad jeg skriver ville det være rigtig rart , jeg har ikke skrevet min hest er farlig i alm omgang.. han er faktisk rigtig dejlig, man kan bare ikke ride ud på ham...

 

han er farlig for sig selv og andre hvis han ikke bliver bedøvet ved smed .. men han er på ingen måder ond !

0
6
Svar på denne tråd
 
 tak for svar
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 16:34

men hold nu op ! , tak til jer der kan komme med pæne svar til jer andre

 

 

jeg skrev udlån der har ikke været tale om at nogle skulle rette min hest op for mig, jeg ved ikke hvad I bilder jer ind , men i min verden vil der blive lavet en kontrakt på et vis antal år, med evt forlængelse .. min hest kan sagtens gå alne på fold og kunne sgatens være selskabs hest hvis det var det en udlåner ville bruge ham til.. MEN jeg gentager en udlåner hos mig ville blive undersøg i hoved og r.. før udlån kom på tale ..

 

Da jeg ikke vil have tid til 2 heste var tanken om udlån til en der syntes det er hyggeligt bare at trække ture eller som selvskabs en tanke ... der står ingen steder at jeg har tænkt mig at udnytte folk , det er faktisk en frækhed !..

 

Man skulle måske prøve at læse hvad det er der står før man beskylder mig for at ville udnytte folk... til dig der mener jeg ikke magter min hest , det passer nu ikke så du snakker mod bedre viden ...

 

hvis man ikke kan kommenter på spørgsmåelet uden at hentyde til at jeg vil udnytte folk så lad venligst vær med at svar tak.

 

til dig der spøger om jeg er så sikker på at den mand jeg har kontaktet kan hjælpe mig, øh ja ellers havde jeg ikke kontaktet ham oig eftersom han arbejder med sådan heste som min ved han nok hvad han skla gøre så jeg har et håb endnu.

1
12
Svar på denne tråd
 
 heidi.....
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 16:40

Heidi

 

Min hest lider ikke af at være bange for at være alene.. han kan stå på fold, i stald og gå tur alnene absolut ingen problemer ... hans problem er han har fået lov til at bestemme hos tiderlige ejre og magle på opdragelse ... lære man ikke et føl fra start at have smed så har man et seriøst problem når de bliver voksen...

 

Jeg er ikke bange for min hest overhovedet bare for at slå det på plads :-)

1
4
Svar på denne tråd
 
 shagy.....
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 16:46

jeg har snakket med advokat og jo jeg kunne sende ham retyr inde for 2 år .. ja ejre var bange for ham men hun fortalte aldrig inden købte han ikke kunne rides alene.. eller skal bedøves ved smed .. hun var bange for ham fordi han er varm og det var alt. varme heste kan man sgatens ride ud på :-)

 

Han bliver ALDRIG solgt så det vil ikke komme på tale med mindre jeg fandt en låner som lånte ham x antal år og jeg kunne se han stor trives hellers ikke .

 

Sker det værst tænkelig at han skal aflives på et tidspunkt bliver han ikke kørt til zoo

 

han får en sprøjte at sove på og det vil så være det :-

1
6
Svar på denne tråd
 
 shagy....
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 16:51

jeg glemte lige , hvordan kan du sige jeg skal hygge om ham .. hvor får du den tanke fra at det gør jeg ikke ???? jeg har skam hygget med ham det sidste år ...

 

 

jeg har også prøvet alt.. også dråber af forskellige slags hjælper ikke , good as gold tilskud hjælper en del , men det er jo heller ikke mningen med at man skal dope sin hest...

 

Jeg vil gerne gentage min hest kan uden problemer nu være bundet stå alnee i stalden det har han kunne de sidste 10 måneder , som jeg startede med at skrive så har jeg selv opnået nogle ting med ham :-)

 

Han kan også være alne på fold og trække tur alne , han er ikke bange for at være alne , det er slet ikke der problemet ligger :-)

1
6
Svar på denne tråd
 
 synd du ikke kan læse
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 16:58

synd du ikke kan læse pernille , for kan du ikke lige uddybe hvor jeg skriver jeg IKKE vil betale 12500 til nyt heste liv ?????

 

der står netop at jeg overvjer det hvilken del af sætning forstår du ikke ????

 

og min hest ville ikke blive kaste bold ved et udlån da det ikke ville være den første den bedste der fik lov... dette lader til at være meget svært at forstå !

 

da du ikke ved hvad du snakker bl.a. hvor meget ansvar jeg tager så bland dig uden om tak !!!!!!!!!!!!!!!

1
13
Svar på denne tråd
 
 Tal pænt!
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 18:09

Må man lige bede om kammertonen!

 

Eftersom du ikke får det svar, du har brug for, må du prøve at formulere dig lidt mere præcist.

Eller er det fordi, du ikke får det svar, du gerne vil have?
Ingen af os mener tilsyneladende, at det er en god idé at låne en problemhest ud og det skriver vi.

 

Du må være lidt mere klar i mælet - hvad er dit spørgsmål? Hvad er jeres problem?

Hvis han godt kan være alene, hvad er problemet så lige præcis?

I dit første indlæg skriver du:

"Han kunne ikke stå bundet ,løfte ben, eller blive striglet med mindre der var en hest til stede , stegle op af mig var også et must, disse ting har jeg fået fra ham nu...

 

men ridning kan på ingenmåder lade sig gøre uden en hest eller en der trækker ved siden (trække ture alne elsker han )dvs jeg har ikke redt en enste gang mens jeg har haft ham.."

 

Hvis han kun kan rides, når der er en hest i nærheden, så har han vel problemer med at være alene? Eller hvad er det, der gør, at du ikke kan ride?

Hvis han ikke kan rides ud alene er det jo en form for seperationsangst.

 

At han har problemer, når der er smed på, det er bestemt et problem, der kan arbejdes med.

 

Du er ikke bange for ham. Det er jo et godt udgangspunkt. Du kan måske arbejde dig ud af det, så du slipper for at aflive ham. :)

 

14
0
Svar på denne tråd
 
 Is på...
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 18:19

Hej anette.

Hvor bor du og din hest henne af?


N A N O U

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 20:05

Wow! Sikke en reaktion!

 

Anette du er godt nok ikke særligt tilfreds med de svar du får.

Du spørger os, hvad vi synes om et evt. udlån af din hest, og om vi kunne være interesserede i at låne den. Vi svarer, og de svar bliver du sur over at få.

Der er ikke rigtigt nogen her i tråden, der synes at udlån er en god ide, og når alt kommer til alt, er der kun een her i tråden, der synes at det er en god ide at udlåne den hest, og det er dig.

Det er måske værd at tænke over....

 


Hvorfor være vanskelig, når man med en lille smule omhu kan blive fuldstændig umulig?

GO YOU BIG RED FIRE ENGINE

6
0
Svar på denne tråd
 
 jamen....
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 20:32

Jamen hvad forventer du af svar? At folk står i kø for at låne en hest, der ikke kan rides (alene) og skal bedøves, når den skal have smed? Hvis folk mangler en hest til selskab eller til at gå tur med, så findes der nok nemmere og billigere måder at skaffe det på.


5
1
Svar på denne tråd
 
 til plovbæst
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 20:35

Det står faktisk klart og tydeligt i mit indlæg hvad jeg spøger om.. men gentager gerne ., vil man låne en hest man ikke kan ride , og som skal bedøves ved smed.....

 

De 3 første forstod faktisk spørgsmålet og så har der været et par andre indimellem..

 

jeg skrev hvordan han var for at understrege hvor groft jeg er blevet taget i røven, og at jeg også har fået ham lært en del ting...

 

også gentager jeg min hest har intet imod at være alene og kan derfor gå som selvskabshest, det gjorde han også inden jeg købte ham ... som også skrevet før stod han bare på en mark af samme årsag vil jeg aldrig sende ham tilbage , ...grunden til han ikke vil rides alene tja måske fordi han har fået lov til at bestemme hos anden ejre og dette sidder i ham....

 

Jeg har ikke bedt om råd , det var et ganske simpel spørgsmål, jeg har aldrig sagt han ville blie udlånt som ride hest, hvis det bliver relivant og hvis jeg finder en jeg godkender , så er det helt op til hende/ham om vedkommen vil forsøge at ride . men omvendt ved jeg også at mange elsker at have hest bare for at trække ture....nu kan det vist ikke skæres mere ud ???

1
9
Svar på denne tråd
 
 nanou...
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 20:42

Hej Nanou

 

fra Farum .. hvorfor ?

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 21:26

Sådan en hest udlåner man ikke.

Jeg har selv en hest man ikke udlåner til andre eller sælger for den sags skyld. Min mor foreslog mig på et tidpsunkt at sælge ham, hvoreftr jeg gloede åndsvagt på hende og svarede:

 

"Ville du købe en hest, der er bange for sig selv i blæsevjr? Er hamrende besværlig at flytte? Ikke kan stå i boks medmindre der ikke er uro på staldgangen? Har svært ved at være på tur i lange perioder? Væver? Man ikke kan ride på i blæsevejr udendørs? ..."

 

Hun måtte indrømme, at det ville hun ikke.

 

Så nej. Og jeg ville aldrig låne sådan en hest.

Den skal til en kyndig hestetræner - og så må du betale hvad det koster for enten at få hesten trænet hjemme eller hos en træner. Det er nok hamrende dyrt, men du har købt dig en bunke problemer. Og så må man løse problemerne.

 

Jeg har også en bunkeproblemer. Men mine problemer mine problemer og det er en fantastisk dejlig hest, hvis man lige kan tage hensyn til ham.

Og nej. Sådan noget køber jeg ikke en anden gang.

 

Min hest kræver mange træningstimer.

Og det lader sig KUN gøre fordi han kan stå hos mine forældre og så kan vi indrette hans omgivelser sådan, at han kan fungere. Det vil sige en lille fast folk, der ikke er udskiftning i og hvor han håndteres af mennesker han kender.

 

Så har man tligengæld en dejlig hest.



 

5
0
Svar på denne tråd
 
 så gentager jeg lige igen
Forfatter: 
Dato:  29-06-2016 23:12

når der står at det ikke er relevant lige nu at han bliver udlånt , det betyder at der ikke er planer om at han skal udlånens lige nu....

 

når der står der er taget kontalt til en der skal hjælpe mig så betyder det at der kommer en og hjælper ...

 

jeg har slet ikke brug for alle de råd , jeg har 40 års erfaring med heste og ved hvad der er bedst for min hest.. og tænk jeg har ham også et sted med få heste fordi jeg ved han ikke kan holde til store steder...

 

men jeg vil gerne slå fast hvis jeg beslutted mig HVIS at lån ham ud HVIS jeg fandt en som mig selv til ham så er der ingen der skal sige jeg ikke må låne ham ud , da en som jeg selv vil kunne tage sig lige så godt af ham som jeg selv... jeg mener nemlig ikke jeg er den enste i verden der kan holde hest... vi er ikke mange der kan men vi er dog nogle stykker...

 

Og igen det er slet ikke det spægsmålet drejer sig om..

 

Endnu en gang tak til jer der læste spægsmålet , og svarede og ikke begyndte at fortælle mig hvad jeg skal og ikke skal :-)

1
13
Svar på denne tråd
 
 Svar på dit spørgsmål!
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 00:08

Det spørgsmål du stiller er: hvad med jer er det noget man kunne være intersseret i ..


Det korte svar fra mig vil være nej!

Det lidt mere uddybende svar vil være nej, fordi ...

 

Jeg har hest for at ride, for at koble af og for at udvikle mig i dressurens verden. En hest som den af din vil derfor ikke være interessant, da den kræver nogle helt andre ting. Jeg ville være mere villig til at tage kampene og begive mig ud på den rejse det er at finde løsningerne på problemet, men kun hvis det var min egen hest - hvor jeg havde fuld råde ret. Og der er jo problemet, det er et udlån. Ja, jeg kan godt se at du skriver, at det vil være muligt at forlænge kontrakten. Men hvad så hvis låner rent faktisk får hesten til at fungere, er du så sikker på at du kan garantere at du ikke vil have den hjem, når du selv kan få glæde af den? Det ville i hvert fald sidde i baghovedet på mig - og være en afskrækkende faktor.

Mange af de ryttere jeg kender, som låner heste, de låner dem for at have noget at ride på og uddanne sig/udvikle sig med - uden at skulle ud at lægge den store sum penge et køb vil være. Min veninde valgte blandt andet den løsning, da hun skulle skifte fra pony til hest. Hun fik muligheden for at få 2 år på hest, uden at bordet fangede på samme måde som det ville have gjort ved køb. Men det kan du igen ikke tilbyde og det er jo sådan set ærlig snak fra din side af. :-)

 

Jeg ved der er mange, der ikke ville være blege for at prøve kræfter med en hest som din, men de fleste er kun villige til at gøre det, hvis de i sidste ende også kan sige; det duer ikke, alle muligheder er udtømt - den får fred. Ville du være villig til at gå med til dét i et udlån? Jeg tror ikke selv jeg ville kunne, men jeg håber heller ikke at jeg kommer i din situation - for det må godt nok være frustrerende! :-)

 

 

 

 

\\ Pernille

1
0
Svar på denne tråd
 
 hmmmmmm
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 00:22

Så vil jeg også være med i festen .

 

TS, du spørger om der overhovedet vil være nogen, der har interesse i evt at låne en hest som din.

 

Så får du en masse svar, hvor folk forklarer, mere eller mindre høfligt, at det ikke er en god ide, og hvorfor de synes det. En af fordelene ved HN er at du rent faktisk får ærlige svar, hvilket ens hesteveninder ofte er for kloge til at give en, for de er sjældent velkomne.

 

Nu undrer jeg mig dog lidt, for ifølge diverse FBgrupper, så udlånes/sælges/byttes der konstant heste, der er mere "ramte" end din, så der skulle nok kunne findes nogen. Det svarene herinde går på er mest ment som gode råd til at sikre din hest en anstændig fremtid.

 

Det jeg ser som det største problem er smedefejlen. Der er 100vis af gode hjem til en sød, rar og køn selskabshest, særligt hvis den er forholdsvis rask i ben og krop og ikke kræver specialbehandling. Derimod kan jeg ikke forestille mig nogen seriøse hestemennesker der, pga dyrlægeregningen,vil gå ind til at bruge flere penge på selskabshesten end på en fuldskoet ridehest. Ærligt talt, så er det vel også dit eget dilemma og grunden til tråden, den koster en del penge, du ikke får et udbytte af

 

Så forstår jeg ikke, kan den ikke rides hjemme så, f.eks på græsset ved siden af de andre? På bane eller i hal?. Eller kan den ikke rides punktum?.

 

At en hest ikke vil ride ud på ture i samfundet uden andre er ikke en voldsom fejl, det er der mange der ikke kan, og du er jo ærlig omkring det.

 

Så, summasumarum, manglede jeg en selskabs/trækketur/hygge-banehest, så var din da et udemærket bud, forudsat at lånet var et evighedslån, uanset om jeg så ender med at skulle til OL på den, OG, den kan beskæres uden nævneværdigt bøvl.

 


Screw you guys...I`m going home.

Eric Cartman

6
0
Svar på denne tråd
 
 hej pernille /nuller
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 04:42

Hej nuller(pernille)

 

som jeg tiderlige har skrevet hvis og det er ikke relevant på nogle måder min hest blev udlånt ville det ikke være som ridehest (der står også i mit indlæg kan ikke rides") det ville være som selvskabshest men selv selskabsheste skal have ordnet hove og det kræver en bedøvelse til ham, deraf mit spørgsmål ville man låne sådan en hest....jeg personligt ville ikke dette har jeg også nævnt tiderliger...

 

men hvis en udlåner vidste hvad han /hun sagde ja til og sagde de godt ville prøve at ride og jeg vidste det blev som jeg ønsker det, hvilket vil sige uden pisk uden spore og på blid måde så ja fint.... formålet med at låne ham ud er at jeg så kan få en anden hest så nej der ville ikke være nogen grund til at pludselig tage ham tilbage MEDMINDRE han ikke blev behandlet som det var aftalt... og nej en udlåner skal på ingen måder bestemme hvorvidt han skal aflives eller ej ..det er noget jeg selv beslutter.

 

sidst men ikke mindst lykkes det ham der skal hjælpe mig , hvilket jeg håber det gør , så vil jeg aldrig låne min hest ud.så udlån er slet ikke noget der kommer til at ske i år det var et spørgsmål og det har jeg hele tiden sagt, jeg ved blot alt er prøvet og denne mand er sidste mulighed i forsøget på at få en ride hest.og igen muligt at mange ville syntes det var sjovt at prøve krafte med min hest , men også som skrevet før jeg ville udvælge meget nøje , for det handler ikke bare om at jeg skal af med ham hurtigst muligt , isåfald havde jeg ikke gjort brug af alle muligheder ,eller været villig til at få dyrlægen ud for at bedøve , så havde han nok for længs fået en sprøjte at sove på.

0
2
Svar på denne tråd
 
 som sagt før
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 05:10

Hej nimbus 1

 

det er fint for mig at folk siger ja eller nej til lån af hest hvilket var det spørgsmålet gik på

 

når folk begynder at udtale sig om at jeg skal hygge med min hest osv osv står jeg af ,jeg mener nemlig at det er frækt at tror det ikke er det jeg gør , man har ingen ide om havd jeg laver med min hest, råd har jeg heller ikke bedt om.

 

Din bemærkning om at enes heste venner nok ikke er ærlige så kan jeg fortælle dig at mine er mere end ærlige de ville dog aldrig sige jeg ikke tog mig nok af min hest for det ved de jeg gør lige som de ved jeg har gjort alt for min hest siden jeg fik ham.

 

og så tagerb du fejl smede problemet er ikke det største problem for mig, det er at han ikke kan bruges som ride hest, det er hyggeligt at trække ture men ikke hver dag han er derfor en meget dyr "hund" at have , hvis jeg kan komme til at ride så betaler jeg med glæde for bedøvelse , og vil med tiden så håbe han lære at have smed...

 

han går naturligvis ikke med sko det er jo ikke nødvendigt , når jeg siger han ikke kan have smed betyder det så også han ikke kan beskæres... når man ikke lære føl at løfte ben og de ikke hilser på en smed , ja så står man pludselig med et føl i en voksen hest og det kan i bund og grund gå gruligt galt.

 

 

og det er da meget muligt du ikke kan forstå han ikke kan rides hjemme .. men når jeg siger han ikke kan rides med mindre der går en ved siden af ham så er det fordi det er sådan, og nej det hjælper ikke at der går nogle på en fold også DET er prøvet....af samme årsager får jeg nu hjælp udefra , det er faktisk meget nemt at forstå hvis man ikke selv begynder at tage nogle konklusioner ud fra noget man ikke ved noget om :-)

 

med hensyn til varigheden af lån har jeg sagt det mange gange ,låner ville blive meget grundigt udvalgt da jeg ønsker en der kan behanlde ham lige så godt som jeg kan.. fik han det lige så godt så ville der ikke være grund til at tage ham tilbage da jeg selv ville skulle have en ny... om det ville være et evigheds lån er der ingen der kan vide , kunne jo også være at låner ikke ville have hest mere og så skulle han naturligvis tilbage til mig af samme årsag er det et lån ikke et salg... og for god ordens skyld ejre cifikant ville jeg naturligvis beholde .

0
9
Svar på denne tråd
 
 det jeg ikke forstår
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 09:08

Det ville heller ikke være noget jeg ville turde - dels fordi det er en ekstra omkostning (smeden) og en stor risiko at løbe, da man risikere at komme til skade, hvis man "glemmer" at man ikke kan gør hvad man "plejer".

 

Men det jeg ikke forstår er, at du ikke vil sende den tilbage til den gamle ejer, da den bare vil gå som selskab på en mark - men hvis du vil udlåne ham, vil det også være som selskab da det ellers er på eget ansvar at ride ham (alene)?

 

Hvad er så forskellen på, at sende den tilbage til en som kender dens særheder eller låne den ud til nogle som ikke kender den, hvor den skal præcis det samme - stå på en mark og gå en tur i ny og næ og ellers være selskabsdyr?

 

Bare mine tanker... umiddelbart ville det være mest optimalt for jer begge han blev hos dig, da det andet er for stor en risiko (for låner og dermed også for hest) uanset hvor godt du føler du godkender låner, er der stadig en stor risiko for at han bliver misforstået og at det går galt - og så er du tilbage ved square one.


Stritmaner er bare et hit!

5
0
Svar på denne tråd
 
 cocoamenta
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 09:50

Hej

 

låner skulle selvfølgelig være 100 % indforstået med at der ville være ekstra omkostninger ved smed , og nej det er bestemt ikke sjovt, jeg har fuldt ud forståelse for at man ikke vil betale den omkostning, jeg havde som sagt heller ikke købt ham hvis jeg vidste dette...min hest får da heller ikke smed hver 6 uge,isåfald ville jeg hurtig blive fattig, så der går dobbelt så lang tid og det har jeg det helt fint med...

 

at jeg ikke vil aflevere ham tilbage til gammel er er

 

1, ja han gik som selvskabshest, han fik næsten intet at spise , stort set intet menneske kontakt, pånær lige når de ville prøve at ride en tur, smed fik han med et ben af gangen.. alt i alt havde han det ikke godt.

 

2, muligheden for han han vil blive forsøgt solgt igen og ende som kastebold er jeg ikke interesseret i.

 

Jeg ville have en klar forventning til en udlåner at vedkommen ville tage sig af ham , hygge sig med ham selv om han bare gik som selskabs hest, ville man ikke det så er det bare ikke der han skal hen...

 

det er så jo heller ikke sikkert det bliver relevant at han skal udlånes... det kan også være at jeg om et par år hvis han ikke bliver bedre bare siger han skal have en godnat sprøjte . men da det er for nemt bare at aflive og jeg mget meget svær ting for mig så er det valg ikke noget der ligger inden for nærmeste fremtid.ingen ting er sikkert.

 

det eneste der er helt sikert det er at hhvis han bliver udlånt vil jeg altid være der på side linjen for ham jeg vil aldrig helt forlade ham, og enlåner for mig er ikke en teenager , det er en voksen der har forstand på fuldblods araber , og ikke en der kun er vant til stille rolige heste , for så går det helt sikkert galt.

0
6
Svar på denne tråd
 
 Hey søs
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 10:55

 

For det første så anklager jeg dig ikke for at du ikke hygger om din hest. Jeg understreger blot at det er vigtigt.

 

Når du så skriver: >formålet med at låne ham ud er at jeg så kan få en anden hest< så mister jeg simpelthen sympati for dig! Sorry. En kvinde med over 40 års erfaring burde have fået mere ud af de år!

 

Du vil ikke låne ham ud hvis han fungere men du vil gerne tørre ham af på en som du kan "godkende" til de ekstra udgifter... Waauuu.

 

Du omtaler ham selv som en dyr "hund", jamen hvorfor skulle andre helt ærligt påtage sig din dyre hund! Som selskabshest kunne han sikkert sagtens fungere, men det kan de fleste shetlandsponyer altså også!

 

Men flot med så stor respons. En skam du ikke VIL forstå det der bliver skrevet.

 


 

 

~ Anette

 

vind-alarm-danmark.eu

 

Buckskin farvet, Eventyr hest på 2 år sælges.

 

Vindott, Islænder hoppe, sælges evnt. bytte.

9
2
Svar på denne tråd
 
 xxxxxx
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 11:00

uanset hvor ansvarlig du er hvis du låner hesten ud,- er det endnu et hjem som hesten skal forholde sig til

 

salg eller udlån,- hesten mærker ikke forskel,- og det vil bare være endnu en ny "ejer", som hesten skal lære at kende,- og indordne sig under.

 

når det er sagt tænke jeg også at du skal være mere end almindeligt heldig for at finde en ny låner der vil betale smed og dyrlæge,- hvis du vælger at det er den vej du skal gå.

-du skal nok i hvert fald regne med selv at skulle betale nogle af ekstraudgifterne,- ellers vil der være andre heste på markedet der er billigere at låne


*** Misssophie


2
0
Svar på denne tråd
 
 Reklamationsret
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 11:08

Det er korrekt at der er 2 års reklamationsret. De første 6 måneder skal sælger kunne bevise at fejlen ikke var der ved overtagelsen. De næste 1½ år skal køber kunne bevise at fejlen var der ved overtagelsen. Kan du det?

 

Derudover er der et punkt der hedder at man skal reklamere indenfor rimelig tid ellers mister man retten til reklamation. Rimelig tid beskrives oftest som 2 måneder, dem har du vist overskredet indtil flere gange. Dog kan det i visse tilfældes øges til op mod 6 måneder, men dem er du jo også ude over.


Mvh. Charlotte

 

"Züchten heißt, in Generationen zu denken"

 

1-års Welsh Mountain hingsteplag med særdeles god afstamning sælges

 

3
0
Svar på denne tråd
 
 charlotte
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 17:17

charlotte

 

hvem siger at jeg ikke har reklameret lige fra start det kan du være sten sikker på jeg har !!! som kan bevises ja !!!

 

lige som det kan bevises at problemerne var der med salget...

 

nu er advokater mennesker lige som alle andre , det at være advokat er jo et job og ikke en menneske art, der fro vil det sige at jeg er en af dem der har advokat i min fam . og derfor ved jeg præcis hvor jeg står med hensyn til det som ALDRIG ville komme på tale og defor fuldstændig urelevant at diskutere hvorvidt jeg kan alevre ham tilbage eller ej... igen PRØV at læs spørgsmålet i stedet for at svare i øst når jeg spøger i vest tak

0
5
Svar på denne tråd
 
 1234567890
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 17:21

hvis jeg selv skulle betale for udgifterne til en udlåner giver det jo ingen mening at låne ham ud ... :-D så ville jeg da beholde ham for pokker ... vælger man at tage en hest må man betale hhvad det koster .. af samme årsag ville jeg være ærlig af samme årsag er det ikke alle der ville få lov ... utroligt dette for nogen er en svær sætning at forstå :-)

0
11
Svar på denne tråd
 
 shagyna
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 17:32

jeg kan ikke tage dig seriøst du sidder vitterlig og bliver børne fornærmet over jeg ikke gider høre dig sige man skal hygge om sin hest :-D..

 

min e 40 års er faringe med heste har jeg lært meget ag finder det dog ikke nødvendigt at belære dig særligt når du ikke kan læse at jeg skriver han ikke bliver udlånt som ride hest hvilket jeg som det første skrev i emnet han ikke kunne :-D

 

mange vælger at give deres hest et godt liv selv om de ikke kan rides som selvskabshest det vil jeg også gøre HVIS det kommer der til , så man har mulighed for at få en hest man kan ride ..

 

at du så måske slagter heste som vi andre skifter undertøj hvis den ikke kan bruges det er jo så dit valg.. for det første ville jeg aldrig slagte min hest , for det andet som udgangs punkt hvis han er sund og rask har jeg ikke ret til at bestemme over liv og død DERFOR vil jeg undersøge hver eneste mulighed først !!!!

 

Måske bliver han lånt ud Måske finder jeg en sød låner Måske ikke det vil tiden vise og så tager jeg det derfra ..

 

men fat dog det var et spørgsmål!!!

 

Jeg er rigtig glade for de få der har være så venlige at give mig et seriøst svar ,men dig ig de andre der har brugt tid på at fortælle mig hvad jeg kan og ikke kan og hvordan jeg skal behandle min hest , kan jeg ikke bruge til noget....

 

jeg må sige at det lader til at spærgsmålet er et større problem end min hest, det er jeg faktisk glad for :-D

 

Du behøver ikke svare da du ikke kan bidrage med noget ud over at blive personlig , hvilket fortælle meget om dig.. og det kan jeg faktisk ikke bruge til noget som heslt :-)

 

pas på blodtrykket , smil til verden og den smiler til dig .

 

0
16
Svar på denne tråd
 
 Puha...
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 19:24
Hvor er det altså ubehageligt at læse dine indlæg TS. :-(

Folk tilkendegiver deres mening om dit dilemma, ud fra de oplysninger og erfaringer de har.
Og så reagerer du på den måde.
#
at du så måske slagter heste som vi andre skifter undertøj hvis den ikke kan bruges det er jo så dit valg
#

Det er fuldstændig forrykt at skrive til et menneske man overhovedet ikke kender.
Ikke at der er noget galt i at slagte en hest nogensinde.
Men du skriver det rent som et angreb og mange vil blive såret af sådan en besked.

Øv så kunne jeg lige så godt læse på Nationen.:-(

Mvh Alis
16
1
Svar på denne tråd
 
 Altså søs
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 19:40

Tak for svar. Jeg ser muligvis nu at hesten slet ikke er problemet, men ejeren!

Hvordan kan det være at du har undersøgt hvad Nyt hesteliv skal have for at overtage problemet!

Ej, men altså, ud over dine unødvendige bekymringer for mit helbred, så smutter jeg nu. Du får fred for mig. Jeg skal ud og slagte en hest. (Det lyder mere interessant end at de skal bare skal rides og fodres!)


 

 

~ Anette

 

vind-alarm-danmark.eu

 

Buckskin farvet, Eventyr hest på 2 år sælges.

 

Vindott, Islænder hoppe, sælges evnt. bytte.

16
1
Svar på denne tråd
 
 tja ganske utroligt
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 20:03

ja jeg må nu smile over nogel af jer , utroligt I mener det er ok at svine mig til grundet simpel spørgsmål jeg stiller,som slet ikke er relevant, og muligvis slet ikke bliver det...

 

men det erså sådan nogle af jer er , at nogle af jer så betragetre jer som alle det er jo beklageligt for nogle af jer , for jeg betragetre ikke nogle af jer som alle....

 

jeg ved godt den er svær den her men årøv at læs hvad der står ...

 

jeg kan da lige sige at jer der har fortalt mig jeg ikke passer min hest osv sådan en ype ville aldrig komme i betragtning som låner hos mig , da det er vigtigt for mig at vedkommen kan forstå hvad der bliver sagt og at man kan tale sammen...

 

 

Tak til jer der forstod mit spørgsmål og gav et pænt svar tilbage ....

 

yderlige person angreb på mig vil ikke blive besvaret :-)

0
15
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 21:52

Jeg er chokeret over at et voksent menneske kan opføre sig så ubehøvlet. Godt jeg ikke møder sådan nogle mennesker i min dagligdag. Ts, har du aldrig fået basal opdragelse om hvordan man taler til andre mennesker?


Hilsen Anne

11
1
Svar på denne tråd
 
 223534535
Forfatter: 
Dato:  30-06-2016 22:20

Du har købt katten i sækken og det er du hverken den første eller sidste der haar gjort. Nu er hesten din og dit ansvar, hvilket du jo også fint pointerer.

 

Nej, jeg ville ikke låne sådan en hest og jeg ville ej heller selv låne sådan en hest ud. For mig lyder det til, at du skal gøre op med dig selv hvad du egentlig vil. Du kan jo:

1. Investerer i hesten. Sende hesten i professionel ridning og træning, dette nok en udgift på 5000kr om måneden. Hvis du er heldig, vil du efter 3-6 måneder have den ridehest du ønsker.

 

2. Beholde den og lade den gå som hyggehest. Du vil stadig have udgifterne til den daglige drift af hesten.

 

3. Gøre op med dig selv, at du har købt katten i sækken og du ønsker ikke at lægge den tid, de penge og den usikkerhed som fremtiden helt sikkert vil bringe. Og helt ærlig - så er det sgu da ok at komme frem til.

Jeg har hest for at ride, starte stævner og afstresse fra en hektisk hverdag. Jeg kan ikke have hest hjemme, hvilket gør, at jeg ikke evt. vil kunne beholde en hest, som ikke kunne bruges som ridehest. Jeg holder utrolig meget af min hest og jeg ville blive knust hvis den pludselig ikke kunne fungerer, men en del af det at have hest for mig er at kunne ride.

 

8
0
Svar på denne tråd
 
 1234567890
Forfatter: 
Dato:  01-07-2016 06:24

Hej heidi

 

jeg har lige som dig hest for at "stresse af " have et frirum og bare komme ud og nyde naturen på heste ryg af samme årsag vil jeg heller ikke kunne have en hest i mange mange år hvis jeg ikke også kan ride ..

 

jeg har gjort op med mig selv hvad der skal ske længe før jeg skrev dette emne også derfor der står i starten at det endnu slet ikke er relvant med udlån pt.

 

Jeg invistere også i hjælp fra en mand der er verdens berømt for hans kendskab til præcis denne slags hest. men hvis det ikke hjælper , det er jo ikke alle heste man kan nå uanset hvor dygtig man end er ...

 

og så har jeg to valg tilbage udlån som kun vil blive forsøgt hos folk med kendskab til ox og som udgangs punkt som selskabshest, hvem ved måske er der en i araber verden der syntes der er herligt at showe frem for at ride ...

 

eller også er der en godnat sprøjte , men ingen af de valg haster at tage .. tak for svar :-)

0
0
Svar på denne tråd
 
 vil nu give dig et godt råd
Forfatter: 
Dato:  02-07-2016 00:05

også selvom at det ikke er det du bed om

 

prøv at google " de 7 lege"

 

det er det bedste nogen nogensinde har gjort for mig.

stod med to 3 års som kunne have taget livet af mig og mere til. i løbet af bare 3 mdr stod jeg med to heste som var englebørn i stedet for de to djævle som jeg startede med

det kræver arbejde af en selv, men man får et godt resultat når man er færdig.

og alle heste kan være med. har selv brugt det til mine to oldenborgheste, og på engelsk fuldblods heste, ponyer mm

 

din hest lærer at kunne stole på dig og at det er dig som sætter grænsen.

så prøv det

 

til dit spørgsmål: tjaa nogle ville nok springe ud i at skulle låne ham. problemet ville nok bare være at der ville være nogen som ikke ville behandle ham ordenligt.

personligt ville jeg godt ture ,men har en hoppe som helst ser andre heste som lig. mne har så også arbejdet med problem-hypper i 30 år

 

vedr Nyt hesteliv: så forstår jeg dig godt. Kunne aldrig drømme om at sende min hest sådan et sted hen. hun samler jo bare på alt. bare hesten ikke skal dø så er det fint med hende. og så tjener hun penge på det....

kender folk som har brugt penge på hendes heste, og tror at nu har de fået en hest. men det er jo ikke deres.

så nej her står jeg også af. man kan ikke have et godt hesteliv med så mange heste samlet på et sted. så engang der ude fra, og her sloges nogle ponyer helt vildt pga for lille fold og for mange heste .

 



2
1
Svar på denne tråd
 
 anja N
Forfatter: 
Dato:  02-07-2016 06:27

Hej Anja

 

Tak for det du sagde om ny heste liv, for der står jo ingen steder på hendes hejmme side at hun har små folde og at hun bare tager en masse heste hjem.

 

det jeg godt kunne li ved nyt heste liv var at heste jo som sådan ikke bliver solgt men adopteret ja at hun så lige tager ca 7000 kr for sådan noget er jo også "frækt" , men det ville som jeg forstod det skrevet give mig mulighed når jeg havde løst at komme og hilse på ham ham...

 

men hvis det slet ikke er så godt som det er beskrevet så bliver det heller ikke ny heste liv..

 

vedr. de 7 lege så kender jeg dem godt har aldrig selv brugt dem , jeg har set andre gøre det og jeg bryder mig ikke om dem, det med ta man binder dem ind i pressninger og ting efter dem for at de skal få tillid til mennesker syntes jeg er en dårlig metode.. jeg har også set en hest gå i panik og flygte da den stod med alle disse ting hvilket gjorde at den fik vilket sig så meget ind at den fik skåetdybt hul på bringen og hvar meget tæt på at dø af blod mangle..

 

min hest har tillid til mig og den viser han på rigtige mange måder . men han har også magten , jeg ved godt at en hest ikke tænkt nu tager jeg magten. men når en hest i 7 år har været vant til at når smeden kommer så skal jeg stille mig på bagben og sparke ud med mine forben eller smide mig ned på jorden så går de væk fra mig, så bliver dette en vane for hesten, som måske kan måske ikke kan laves om. jeg har hørt om heste der er blevet aflivet fordi det ikke kunne laves om og det var synd for hesten.

 

 

Det samme med ridning.. når jeg er på jorden der ved han godt at det er mig der bestemmer og som sagt har han masser af tillid til mig. er jeg på ryggen ved han godt han er den stærkkest , og der er så der det kan blive farligt. efter som han hverken har balance eller muslker så skal der ingen ting til før han ville kunne falde ned over sin rytter med de ting han laver. så med ham her er det ikke tillid der er problemet men at han er føren og har magten og det er det der skal laves om på... om det kan laves om det ved jeg ærligt ikke....

0
1
Svar på denne tråd
 
 Min mening
Forfatter: 
Dato:  02-07-2016 12:57

Anja: Vedr Nyt hesteliv. Kan du garentere at der aldrig er slåskampe og vrøvl på en fold, hvor der går flere heste/ ponyer?? Uanset størrelsen?? Og hvad så du?? Deres vinterfold??

 

Tjene penge??? Hun tager 12.500 kr for at tage hvilken som helst hest til sig. Forestil dig at hun får Anettes hest?? Bedøvelse hver gang den skal beskæres. Med det temperament kommer den måske aldrig ud til en plejefamilie. Så rækker 12.500 kr ikke langt.


Ja, plejefamilien skal så give lidt under 8000 kr og så er hesten stadig ikke deres?? Er det ikke bedre, end at folk tænker, at de har fået en billig hest, som de bare kan sælge videre, og tjene et par tusind. På denne måde er der da lidt styr på det. Og det gælder vel sådan set alle internater. Også for hund og kat. Du SKAL kontakte internattet, hvis du ikke længere kan give katten elelr hunden er hjem. Du må ikke selv vidre formidle.

Igen: Har du set deres sommerfolde?? Nej, jeg har endnu ikek selv besøgt dem, men ud fra de videoer de viser, så synes jeg at forholdene er flotte. Også deres vandrefold, some r forbeholdt ponyerne og vist også æslerne. jeg kan desværre ikek lige finde videoen, hvor en ansat går hele turen og viser tydelige tegn på at ponyerne også selv vælger at gå den tur ofte/ daglig.


VH Pernille

 

"Du er et spørgsmål, der endnu ikke er stillet"

 

Livet er for kort til at undgå Pernille

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456
Forfatter: 
Dato:  03-07-2016 00:17

fint nok at hun har nogle gode sommerfolde, men hvad med resten af året? sommeren er 3 mdr om året.

der er vel 50 eller flere heste - nok nogle flere ned bare 50

de folde jeg så var midt om sommeren. der var bla en mindre til nogle mindre ponyer, som virkelig ikke kunne enes. nu var folden faktisk ikke lovlig i str, men det er en anden sag

 

har læst nok omkring hende til at vide at hun mener at hun gør et godt stykke arbejde. Men ikke i mine øjne

hun mener jo at alle heste skal reddes. slagtning/aflivning er ikke noget som man bruger med mindre hesten er totalt syg.

hun har bla sosm der står/stod på hjemmesiden, "reddet" en dressurhest fra at blive slagtet. den var jo bare slidt så den kunne jo godt have et godt liv.

undskyld jeg siger det: men det er jo netop den eneste grund til at man som seriøs hestejer vælger at få sin hest aflivet. man sælger ikke en syg hest videre.

hun vælger så bare at sige at den bliver adoteret fremfor at sige sælge.

 

hun farer også rundt på div markeder for at "redde" heste herfra. og det er jo netop det med at man støtter div hestehandler som virkelig kan få mit blod i kog. alle andre siger at man skal holde sig fra det, og så giver hun dem penge sådan at de kan købe nogle nye

 

bryder da også loven. for et par år siden ved jeg hun hentede en del ponyer her på fyn. ingen var chippet eller noget. det var faktisk hendes "undskyldning" for at få dem med hjem. det blev så bare ikke gjort før de kom til vissenbjerg.

 

så nej jeg giver ikke en pind for hendes såkaldt arbejde for heste.

 

 

mine heste kommer ikke videre herfra mig af.

 

 

TIL TS:

DET du har set har intet med de 7 lege at gøre. man må under ingen omstændigheder gøre sådan noget.

ja de skal lære at gå på plastik og senere skal man kunne lægge det over dem. Men på intet tidspunkt må der være tvang i det. så er der nogen som har sprunget over hvor gæret er lavest. det tager lang tid at lærer

jeg havde en westernrytter til at lærer mig det, og hun var udlært i det.

 

grunden til netop de 7 lege er godt, er at man lærer sammen med hesten, at samarbejde. Og det foregår netop IKKE med tvang. Man vinder ikke noget med at bruge tvang. som min træner sagde; hesten vejer måske 5-8 gange mere end en selv. så man taber hvis man begynder at bruge det

 

så find nogle som har uddannelsen indenfor det. ikke noget med selvlærte.

 

alt træning tager tid, hvis man virkelig vil have noget ud af det.



4
1
Svar på denne tråd
 
 Min...
Forfatter: 
Dato:  03-07-2016 08:47

...gamle varmblodshoppe blev lånt ud. Låneren henvendte sig selv. Hun havde særlige forudsætninger for at tage hesten, og det var ikke meningen, at hesten nogen sinde skulle retur til mig. Jeg beholdt ejerskabet for at sikre mig, at hesten ikke kom videre - og i øvrigt havde det godt.

 

I vores tilfælde var hesten nærmest uridelig, den var undersøgt på kryds og tværs uden nogensinde at blive rigtigt udredt. Dens historie er lidt lang og kompliceret. Den fik nogle gode år i sit nye hjem, før det blev nødvendigt at aflive den. Den kom aldrig retur til mig.

 

Jeg har i dag en anden hest, som har tendens til voldsom adfærd og som potentielt kan være temmelig vanskelig at håndtere. Det er for den fuldstændigt afgørende, at den bliver håndteret på en meget klar og konsekvent måde. Gør man til gengæld det, er der sjældent problemer med den. Det har aldrig været en nem hest for mig, som ikke er dygtig nok - eller særligt egnet til at have sådan en hest.

 

Jeg har dog alligevel beholdt den og det er uden tvivl den hest, som har udviklet mig allermest, men det har ofte holdt hårdt og kostet en masse undervisning, blod, sved og tårer.

 

Seperationsangst er jo ikke et ukendt fænomen hos heste, men det kan måske trænes væk med den rette hjælp. Problemer med smed er heller ikke et ualmindeligt problem. Min søster havde en, som konsekvent måtte dopes ned, hvis den ikke skulle slå smeden ihjel. Det er både dyrt, besværligt - og de færreste smede har lyst til at ordne sådan en hest. Min søsters kom dog efter det.


Mette (Fjolle)


Det Gule Helvede

...Det er ligesom i trafikken - man skal uden om de gule kegler...

...Rigtige bekymringer starter med Dansk Varmblod...

1
0
Svar på denne tråd
 
 ikke bange for at være alene
Forfatter: 
Dato:  03-07-2016 10:00

Hej mette

 

min hest lier ikke af seperationsangst...

 

han kan være alene i stalden, han kan være alne på fold , han kan trækkes alene i skoven uden problemmer .. møder vi andre i skoven på en trække tur går han videre uden problemer og prøver ikke en enste gang at vende om..

 

det er ikke det der er problemet...

 

med hensyn til smed så er jeg meget klar over hvor dyrt det er at skulle bedøve hver gang.. af samme årsag for min hest kun ordnet hove når det virkelig er nødvendigt og ikke hver 6 uge ...

0
1
Svar på denne tråd
 
 Overskrift
Forfatter: 
Dato:  03-07-2016 10:03

Gud, hvor er du dog ubehøvlet, TS!

 

Prøv lige at tage skyklapperne af


- Sascha

Kjærgaards Golden Champ & Roosgårdens Celica <3

Pegasus Rideudstyr - når kun det bedste er godt nok!

Dream it. Wish it. Do it.

6
1
Svar på denne tråd
 
 svar.....
Forfatter: 
Dato:  03-07-2016 21:45

Der er altså en ting jeg ikke forstår her. Du har købt en hest som du vidste sælger var bange for. Da du er ude at prøve hesten beskriver du den som sød. Hvorfor har du ikke sat spørgsmålstegn ved hvorfor sælger var bange for den? Og når du køber en hest en anden er bange for, så må du da have kalkuleret med der er noget arbejde i hesten?

 

Når det er sagt lyder det til problemet er noget du kan træne dig ud af med rette hjælp. Men at låne den ud? Jeg tænker du får en låner som egentlig ikke har tænkt over hvor træls det er med en hest der ikke kan rides. En hest der koster ekstra ved smed osv. Og i løbet af en eller to måneder får du hesten retur. Og sådan vil det fortsætte. Medmindre du er ualmindelig heldig. Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor nogen skulle gide låne en hest der ikke kan rides, og som oveni koster ekstre ved smed. Sorry, det er intet mod din hest, men det giver bare ikke mening at nogen vil det. Særligt ikke når de kan få en som kan rides og som kan have smed. Derfor tænker jeg, det typisk er lånere som er lidt naive og ikke har gennemtænkt det hele, som din hest vil ryge ud til. Og så vil den om noget hurtigt blive kastebold.

 

Mit råd: Brug penge på en ordentlig træner. Send den evt i ridning hos en der kan arbejde med hesten og dig. For det er ikke sikkert det KUN er hesten som er problemet. Da meget også stammer fra rytteren. Uanset håber jeg du finder en løsning

8
0
Svar på denne tråd
 
 1234567890
Forfatter: 
Dato:  04-07-2016 08:53

Caroline

 

nu er det sådan at der er folk der er bange for varme heste , det mener jeg også jeg har skrevet tiderliger at sælgeren var ærlig med at hun var bange for varme heste .. dette ser jeg iintet mystisk i. jeg er vant til varme heste og da jeg spøger ind til hva han gør så hopper og danser han en smule som varme heste nu engang kan finde på , det var det hun var bange for ...da jeg prøver ham så ja hopper og danser han en smule præcis som jeg havde forventet en varm hest gør og det skræmte mig ikke ... at hun så ikke er ærlig med hvad der sker ved ridning alene eller ved smed er en hlet anden sag !

 

 

som jeg også har gentaget i de 50 beskeder en låner vil kun komme på tale hvis det bliver aktuelt , det er det ikke endnu... en låner er kun en der har forstand på foldblods araber, og ikke en der bare skal have en hest at ride på... en åner vil være 100 % indforstået med hvad denne gik ind til før der blev lavet en kontrakt hvor også alt var ned skrevet... en låner vil ikke være den første den bedste der henvender sig det vil kun blive til den helt rigtige.. og sidst men ikke mindst så vil han blive lånt ud som udgangs punkt selvskabshest IKKE ride hest... der findes folk der faktisk mangler en selvskabs hest.. der findes folk i araber verden der ikke vil ride men kun gå til shows... hvis det blev relevant at jeg vil låne ham ud og ikke fandt en låner så er det bare det.. jeg er på ingen måder desperat og b liver det ikke.... så tager det stille og roligt...han bliver aldrig kastebold.

 

Som jeg også har skrevet snart 50 gange jeg har en træner så også det er der taget hånd om... det står faktisk i allerførste indlæg fra mig :-)... jeg ved udmærket godt hvad jeg skal og tak for råd men det er slet ikke det her spørgsmålet går ud på :-)

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 123123123123
Forfatter: 
Dato:  04-07-2016 08:58

sascha

 

jeg er ubehøvelt fordi jeg ikke vil finde mig i at blibv svinet til eller at jeg siger at min hest ike lider af seperationsangst??? ja ok ved du hvad der er virkelig latter i mit hoved nu , jeg håber dog at din dag blev meget bedre af den kommentar du skrev, da du åbenbart ikke har noget at bidrage med til mit spørgsmål.. håber du får en god dag trods alt..

0
8
Svar på denne tråd
 
 Et tanker herfra...
Forfatter: 
Dato:  05-07-2016 19:47
Hej TS.

Først og fremmest læser jeg lidt dit indlæg som en strøtanker for at høre folks mening og ikke direkte at du er på vej til at smide hesten ud af stalddøren i morgen.


For mig lyder det som om du holder af hesten og hellere ser at den lever fremfor aflivning eller returnering til en ejer der er bange for den.

Det lyder på mig som om du har arbejdet med hesten og nået en del, men at der stadig er en del arbejde i hesten.
Det er jo forskelligt fra hest til hest hvor hurtigt de lærer. Min gamle 25 år dv hoppe (som Desværre ikke er blandt os længere) havde jeg i 17 år. Hun var aldrig Super god til at være alene og drønede rundt på folden hvis foldkammeraterne blev taget ind og så selvom jeg var sammen med hende Hun kunne dog sagtens tages ind og strigles og ride alene.

Nå men mine tanker om udlån ville være (og du har nok tænkt det hele):
- En erfaren låner med erfaring med problemheste
- Hesten bliver foldbums, hyggehest eller trickhest eller lignende
- En låner der vil betale det det koster for en sådan hest.
- En låner som ikke ønsker at ride.
- En låner som har tålmodigheden og lysten til at lægge meget Arbejde i hesten.

Om der findes sådan en låner ved jeg ikke. Men måske man kan finde en sådan. Måske kender du allerede en. Som en enkelt skriver så ville hun gerne arbejde med sådan en hest.

Nogle skriver at låner lægger en masse arbejde i hesten og du så høster frygten af det.... øhh ja er det ikke det der lidt af meningen med de krav du stiller og at du stadig står som ejer. Jeg ser intet galt i det. Det er jo vilkår en låner skal gå med til&#128512;. Og har I en kontrakt som f.eks. løber et år. Er det da fuldstændigt op til dig som ejer at tage hesten hjem hvis du har lyst når kontrakten udløber.

I min verden er der intet forkert i at ønske det bedste for en hest og samtidig have andre ambitioner altså du vil have en anden hest.

Hvad med folk der låner en unghest ud og får en lækker la hest retur. Det er vel set før egentligt og vel også noget at man som en låner må gøre op med sig selv.

Nå men til essensen i det hele.

Jeg ville frygte ligegyldigt hvor godt du kendte låner om hesten ville blive farlig og skade nogen eller om hesten ville komme til bare at stå.

Jeg synes jeg hører mange gange om folk der er ihh og åhh så dygtige og så er de det ikke alligevel og i de hænder bliver hesten måske værre eller direkte farlig. Nogle vil måske bare lade hesten stå og fortælle dig det modsatte. Ville de udsætte andre for fare med hesten sov osv.

Men jeg ville som du er godt igang med gøre op med mig selv hvad for en låner skulle det være og hvad ville det kræve.

Måske er det umuligt at finde en sådan låner og så står du jo bare hvor du står nu alligevel.

Pøj pøj med det.
Kram
4
2
Svar på denne tråd
 
 svar.....
Forfatter: 
Dato:  05-07-2016 19:50

Nu spørger du jo selv hvordan folk vil forholde sig til det du beskriver. Så det er blot det jeg svarer på. Hvis du alligevel aldrig har tænkt dig hesten skal udlånes, er jeg ikke sikker på jeg forstår hensigten med opslaget?

5
0
Svar på denne tråd
 
 xxxxxxxxxx
Forfatter: 
Dato:  05-07-2016 21:52

TS, jeg forstår dine bekymringer, og forstår at det er frustrerende, at have købt sin ridehest - som viser sig at være ubrugelig (for dig).

 

Der er dog ting jeg ikke forstår...

- Hvordan kan du nægte, at din hest lider af seperationsangst? Det kan vise sig på flere måder end blot én. Jeg har en pensionist, som lider af seperationsangst. Det viser sig ikke når man går alene med ham, ej heller hvis man red en tur på ham alene, kunne være af sted i flere timer, han kan stå på staldgangen alene, mens heste passerer frem og tilbage. Han kan være den sidste der bliver lukket ind fra fold - hvis han VED det er indlukningstid. Her i sommerperioden, hvor han er på døgnfold panikker han, hvis han bliver efterladt. Det er HANS seperationsangst, og ligner ikke de fleste andres.

 

Men som jeg ser det har du umiddelbart to muligheder (tror som de andre ikke på du får ham udlånt)

 

1. Beholde hesten, og kæmpe for den, med alt hvad man har. Det tager mange timer, kræfter, sikkert en del blod sved og tårer - og ikke mindst penge. Du kan tilsyneladende ikke selv (og det er okay, det er fint at man kan indrømme, at man har sine begrænsninger), men denne "mand" du skal have ud - hvilke forudsætninger har han, som du ikke har? Har HAN de kompetencer, og den viden der skal til, for at hjælpe din hest på den mest hensigtsmæssige måde?

Jeg anbefaler som de andre også en professionel på sagen, og bare "en mand", det lyder i mine ører lidt for random.

Det er forskelligt hvad man er til for træningsmetoder, men Hestefornuft ved Linette Christensen er blevet nævnt, Jennipher og Sarah, der har Valhalla Heart, Camilla Stormont, Mia Lykke Nielsen er alle bud på professionelle, der er vant til at arbejde med problemheste, med succes.

- Det koster, ja. Men måske er guleroden i den anden ende det værd, altså en sød omgængelig trivelig RIDEHEST, som heller ikke skal bruge bedøvelse ved smed.

2. Den anden mulighed er som nogle, og du selv nævner at give den fred. Vi kan desværre ikke redde alle.


Konikponyen Masca Z Nadziei

og

Frieserpigen Jackie af Birkely!

 

7
0
Svar på denne tråd
 
 hej jeanette
Forfatter: 
Dato:  06-07-2016 17:25

Hej jeanette

 

Tak for dit svar.

 

en besluning der ligger fast bruge 3,4.5.6 eller 10 år på at få en ride hest ud af min hest, til den tid er han 18 og kan naturligvis brges lidt ednu men det er ikke det jeg har lyst til.. for mig er det er det at have hest en hygge stund med en god ven og ikke det ene problem efter det andet , det køre man tæt i og kan i sidste ende miste interssen :-)..så det ligger helt fast når alle muligheder er brugt som de snart er , så kommer jeg ikke til at beholde ham i flere år den ligger helt fast ...

 

"manden" som skal hjælpe mig har jeg med vilje valgt at kalde manden fro ikke også at skulle diskutere ham.

 

Men naturligvis er han professionel og har de kompentencer der skal til , han er derud over verdens kends kendt og har hjulpet 1000 vis af mennesker og heste ... jeg betaler gladeligt 1500 kr for en timer og sender også kender min hest til ham hvis det er det der skal til.. jeg har 100 % tillid til ham. men som sagt det drejer sig jo ikke om "manden og hvad han kan , derfor lader jeg ham være "ukendt" i dett emne :-)

0
2
Svar på denne tråd
 
 hermonia
Forfatter: 
Dato:  06-07-2016 17:45

Hej hermonia

 

Hvor er jeg dog glad for at du helt har forstået min mening i dette emne :-)

 

og ja jeg holder utroligt meget af min hest derfor vil jeg også forsøge alt inden , hvis det kom der til, skulle træffe det forbande svære valg at give ham en godnat sprøjte...

 

Du har også helt ret vedr. en låner og jeg har også gjort mig de tanker , hver og en og en masse andre tanker også...

 

og måske findes der en låner som bare passer til min dreng og måske gør der ikke .. findes der en låner så vil jeg da også med jævne mellemrum have lov til at besøge ham så jeg kan se om han har det godt :-)

 

HVis en låner skulle få held med at få en ride hest ud af ham, så er det jo stadigvæk ikke låneres hest, modsat ville jeg aldrig dagen efter komme og sige nu vil jeg have min hest igen..

 

 

Der vil blive lavet en kontrakt med udførelige detaljer både til fordel for låner og min ejen...

 

og du har ret alt dette er slet ikke noget der kommer til at ske i dag eller i morgen...

 

min tids linje ser ådan ud nu , at kommer der ikke nogle forbedring i løbet af året , så vil jeg nok fra strat af det nye år begynde at se mig om efter en låner , dette vil jeg bruge hele næste år på at finde den rette , på samme tid naturligvis prøve at få en hest ud af ham.. er der stadigvæk ikke sket noget ved udgangen af næste år .. så kommer afliving måske og kun måske på tale .... men det er sådan jeg vil arbejde mig hen imod en fremtid :-)

 

tak igen fordi du helt forstod mit indlæg :-)

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 123456789
Forfatter: 
Dato:  06-07-2016 17:50

Hej caroline R

 

nu har jeg aldrig sagt at det var med sikkerhed min hest skulle udlånenes .. jeg har hele tiden sagt det slet ikke er relevant lige nu og måske heller ikke bliver det....

 

 

hensigten med opslaget var at spøger om man ville låne en hest der ikke kan bruges samt skal have dyrlæge ved smed ...prøv at gå tilbage og læs min start det første der st er at det slet ikke er relevant.. det står endda inden jeg overhovedet stiller spøgsmålet..

0
0
Svar på denne tråd
 
 svar.....
Forfatter: 
Dato:  07-07-2016 18:46

Hvis man går tilbage og læser tråden undrer jeg mig over du stadig overvejer at udlåne din hest. Jeg tror det er den mest sikre måde at gøre din hest til kastebold på. Da du vil få den retur fra låner efter låner medmindre du er ualmindeligt heldig.

6
0
Svar på denne tråd
 
 caroline R
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 01:18

Hvor er det dog utroligt , og på en eller anden måde også frist. jeg ved ikke om du har et behov for at dsiktere bare for at diskutere eller om du vireklig ikke læswr det andre skriver..

 

 

Du færer dig frem med at du er gået tilbage og har set hvad jeg har skrevet og så undrer det dig at jeg "overvejer at låne min hest ud ????

 

Det undrer mig MEGET at du stadigvæk ikke har formået at forstå hvad jeg skriver

 

 

så prøver igen bare for din skyld.

 

1, jeg over vejre IKKE pt at låne min hest ud det var et spørgsnål

 

2, Han vil på ingen måder blive kaste bold , hvis han bliver lånt ud på et eller andet tidspunk , bemærk HVIS !! og jeg får ham igen så bliver han hos mig og bliver ikke lånt ud mere ... jeg er ikke desperat efter at komme af med ham og har masser af tid til at finde den rigtige....

 

Jeg kan også fortælle dig han ikke vil blive lånt ud til en type som du virker til at være , der hverjken kan eller ikke vil , forstå hvad der vil komme til at stå i en krontrakt....

 

 

jeg har ingen formodning om du vil forstå hvad jeg kige har skrevet.... men du må mgete gerne stoppe med at skrive i dette emne..

 

0
11
Svar på denne tråd
 
 Udlånes
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 10:03

Jeg tror heller ikke de findes, de lånere der vil have en selskabshest, der så ikke kan passes normalt med smed osv. det er der simpelthen for mange andre heste derude til.

 

Hvad der så endnu mere gør det umuligt, det er hvis du omgåes en låner på samme måde som du opfører dig herinde! Du stiller et spørgsmål, men du kan faktisk ikke KRÆVE at folk svarer på det, eller at de forholder sig milimeterdemokratisk til det du skriver.

 

Dette er et debatforum hvor man kommer mange forskellige mennesker med hver deres mening, og det har de lige præcis lige så meget ret til at skrive lige hvad de vil, som du har til at spørge. Ude samfundet prøver du forhåbentlig heller ikke at styre en samtale du har sat igang på samme måde?

 

Den eneste jeg synes er ubehagelig i sin omgangstone i denne tråd er dig, og den eneste der sviner andre til er dig, sjovt nok er du så også den der råber højest om at være svinet til. Så måske du skulle sætte dig, tage en dyb indånding og så LÆSE hvad folk skriver, uden de negative briller på, det samme beder du andre om, og det er nu engang sådan at man kan ikke styre hvordan andre er/skriver/siger, men man kan selv vælge hvordan man reagerer på det :)

 

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med hesten, jeg vil ikke komme med gode råd, trods jeg selv har haft en hest der sparkede smed og endda væltede på staldgangen fordi en dyrlæge skulle løfte ben, pågældende hest kan nu få løftet ben af min 10 årige datter (og selvf smed osv) på komando, uden bøvl. Men ud fra hvad jeg læse af dine svar i andre tråde, så har du din helt egen mening om hvordan hesteopdragelse skal foregå og det er du i din gode ret til at have, men enige det er vi ikke ;) Min varme hest, som i starten var rå i forhold til de fleste ting, han kunne strigles og trækkes med, han har været udsat for hms (som i mine øjne blot er fornuftig tilgang til heste) og sjovt nok er han nu rolig, kan rides på tur og en hest jeg stoler på respekterer mit rum og jeg.

 

Så uanset hvad jeg skriver så tror jeg du i forvejen besluttet dig for at du ikke kan bruge det til noget, det kan jeg se på de svar du giver, og det er jo helt ok, ingen siger man skal bruge råd til noget, men man kan jo vælge at reagere positivt og sige tak, men nej tak, istedet for at reagere negativt og svine andre til, mens man påråber sig selv at blive svinet til :)

 

Jeg ønsker dig en dejlig weekend og håber du tager de lyserøde briller på næste gang du sætter dig ned og læser hvad andre skriver :) Ingen herinde er ude på at gøre dig vred og ked af det med vilje, men vi formulerer os forskelligt, og det må man også respektere :)


Med venlig hilsen

Karen

 

Tilbyder international Negle uddannelse og Negle kurser i kunstige negle og nailart, samt salg af produkter til kunstige negle og pleje af naturneglen.

 

http://www.magnail.dk

14
2
Svar på denne tråd
 
 svar.....
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 13:18

Ved du hvad? Jeg forstår faktisk godt din hest ikke gider være alene med dig, hvis du har den attitude!

 

Jeg svarer pænt ud fra en tråd du har startet, og så får jeg sådan en svada igen fra dig

 

For god ordensskyld: Jeg har ingen interesse i at låne din hest.

9
2
Svar på denne tråd
 
 Overskrift
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 16:28

Jeg har ikke læst alle de indlæg der er kommet i denne tråd, så hvis mine svar/råd er urelevante eller allerede nævnt, så undskylder jeg :)

 

Ang. udlån af en hest som din, så er det ikke nemt at finde noget som har erfaring nok til træning af sådan en hest, og lykkedes det at finde én, så skal de højest sandsynligt have betaling for arbejdet, medmindre de kan få lov at låne den i en længere periode (selvom den er faldet til ro osv).

 

Du kunne overveje at sende den i træning? Det koster lidt, men tilgengæld kan du ende op med en hest som du kan bruge resten af dens liv .. Du skal selvfølgelig vælge det rette sted, som ikke bruger vold som afstraffelse, men som har den nødvendige tålmodighed og de nødvendige redskaber til at arbejde med sådan en hest :)

 

Hvis du selv vil "tage kampen op" ville jeg nok starte i det små .. Trække hesten alene ud, men blive så tæt på de andre heste at den stadig kan se dem, og ikke føler sig helt alene. Træn basisprincipperne i HMS for at skabe et tillidsbånd, så hesten får mere tillid til dig - for det er i virkeligheden dét som den mangler, når den har seperations angst.

 

Hvis den er helt umulig, kan man købe sådan nogle pasta med noget beroligende, som jeg ville give den, de første mange gange. Hav altid massere af hans yndlings godbidder på dig, når du har ham i hænderne .. Søg evt. efter en HMS underviser der kan komme og hjælpe dig et par gange i ugen i starten, så du kan få nogle redskaber til hvad du skal gøre i de enkelte situationer.

 

Jeg håber du finder ud af noget med ham, og at han ikke skal ende sine dage, fordi han er blevet håndteret for lidt/forkert hos forrige ejer .. Det ville sgu være trist, men selvfølgelig stadig bedre end at han ender som kastebold.. Held og lykke :)

1
0
Svar på denne tråd
 
 Hej lyon
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 21:10

Hej lyon

 

tak for dit svar og råd men jeg vil så også lige tilade mig at svar tilbage

 

udlån er slet ikke relevant på dette tidspunkt. hvis jeg ikke finder en der vil låne ham så er det også fint, for måske kommer der mange og vil have en "gratis" hest , men da jeg vil være meget kræsen med hvem der må låne ham er det slet ikke sikert jeg finder den rigtige selv om der er nogle der henvender sig :-)

 

 

Jeg har trukket ture med min hest alene det sidste år og han elsker det der er ingen problemmer der , det er på ryggen han nhar problemet :-)

 

Han er heller ikke bange for at være alene

 

HMS metoden vil ikke blive brugte , for det første kan jeg ikke li den metode.. jeg bruger selv kun ren tålmodighedog sådan noget som pisk og vold er absolut forbudt med min hest , men tiderliger ejre forsøgte sig med hms på ham, og det kom der så ikke noget godt ud af :-)

 

 

Jeg har fundet en mand der skal hjælpe mig, jeg vil ikke komme ind på hvem det er , men han er verdens kendt og berømt og ved hvad han gør med heste .. ham betaler jeg gerne 1500 kr for en time og sender også gerne min hest til ham hvis det bliver nødvendigt. og da min dyrlæge også har anbefalet denne mand har jeg 100 % tillid til ham .

 

Jeg ville sagtens selv kunne sætte mig op på ham tage de skræmmer der må komme og evt få ham over mig når han står lodret da han hverken har ballance eller hæmmninger.. men jeg er bare kommet i en alder hvor jeg tænker at det ikke er det værd at ende i rullestol eller død... derfor har jeg så denne mand :-)

 

Og så kan jeg endnu en gang sige min hest bliver aldrig kaste bold, hvis jeg vil forsøg at låne min hest ud en gang i fremtiden så bliver han kun lånt ud en gang , vil låner ikke låne ham mere så bliver han aldrig lånt ud igen . den er faktisk ikke længer :-)

 

hilsen anette

0
0
Svar på denne tråd
 
 nu må jeg grine
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 21:15

Caroline R

 

Nu vil min hest skam godt være sammen med mig :-D men pyt hvis det gør din dag bedre og du ikke har noget andet fornuftigt at tage dig til end at kiomme med så barnlig kommentar,,, kan jeg kun sige herre gud...

 

 

og det er fuldstændigt urelevant om du vil låne min hest , du ville aldrig komme i betragtning :-)

0
7
Svar på denne tråd
 
 til karen
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 21:27

karen det er sjovt som du sidder og fortæller mig at jeg ikke må give respeon på kommentar , og på samme tid siger at andre skal have lov til at sige deres mening :-D med andre ord mener du jeg skal finde mig i at blive svinet til, jeg skal finde mig i at fordi jeg ikke vil give navn på ham der skal hjælpe mig så "har jeg ikke fundet den rigtige hjælp " der er så sandelig en god grund til jeg ikke nævner hans navn

 

1 det er urellevant

 

2 så kunne vi disuktere ham ... dette emner handler om ET spørgsmål om man vil låne en hest der ikke skal rides og skal bedøves ved smed ...

 

det handler ikke om hvad jeg skal gøre og jeg spøger ikke om råd , jeg har helt styr på alt det der .. det er faktisk et ret nemt spørgsmål som heldigvis en del har givet et ordentligt svar på og som jeg har sagt tak for svar..

 

men nej jeg siger skam ikke tak til nogen der sviner mig til :-D

 

Desuden syntes jeg at det er sjovt at der er altid nogle der har en lang værre hest og det på trods af jeg ikke har uddybet hvad han gør under ridning :-D

 

Ja vi pdrager alle på forskellige måder , jeg har aldrig brugt og det er forbudt på min hest at bruge pisk og spore , hms kan jeg ikke li og det ved jeg er rigtig mange der ikke kan , man kan sagtens nå langt med tålmodighed ...

 

ja jeg havde en gang for 25 år siden en traver jeg kunne gå løs med ham i skoven han fulgte mig som en hund , der blev ikke trænet der blev ikke brugt hms , han gjorde det fordi han havde lyst til at følge mig .. hvad siger du så :-)

 

tror faktisk ikke du siger så meget ud over negativ avr.. men god aften til dig :-)

0
11
Svar på denne tråd
 
 Læse med
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 23:06

:) Du skriver igen og igen at folk skal læse hvad du skriver, prøv at læse mit indlæg igen :)

 

Jeg skriver ikke du ikke må kommentere, blot at du nok ikke kan forvente en særlig rar respons fra omverdenen sådan som du behandler andre, samtidig med at du har travlt med at påpege at andre er "onde" mod dig. Den reaktion du sender ud er den du får tilbage :) Du er selvfølgelig velkommen til at behandle andre præcis som du vil, men så virker det bare ikke helt at brokke sig over at andre behandler en, som man selv behandler andre :)

 

Ytringsfrihed er ikke det samme som friheden til at svine andre til, og heldigvis læser jeg langt størstedelen (hvis ikke alle) af de uvelkomne indlæg uden at jeg kan finde den negativitet du åbenbart finder :)

 

Jeg tror du læser en masse ind i andres indlæg, som slet ikke er er der, hvilket egentlig er lidt synd, for du går glip af en masse positive velmenende råd og ikke mindst muligheden for at reflektere over egne meninger. Istedet holder du fast i at din mening er den rigtige, og som jeg har skrevet før er det jo helt ok, men måske lidt ligegyldigt at lægge et indlæg op så :) hvis du derimod brugte svarene til at overveje om der var noget du kunne bruge og kom frem til det var der ikke, så ville jeg forstå det, men det er ikke den fornemmelse du efterlader læseren med :)

 

Det samme med din holdning til hms :) Udover jeg ikke kan se hvor jeg skriver min hest er værre end din (igen noget DU vælger at læse ind i mit indlæg) så bedyrer du at hms er pisk og sporer?? Og det gør du ud fra hvad du vælger at læse ind i mit indlæg eller??? :)

 

Så jeg har faktisk lidt ondt af dig, for alt det du mener andre gør mod dig, som du bliver sur over, er faktisk det samme du selv gør mod andre i denne tråd, jeg håber virkelig for dig at det blot er fordi du er "nybegynder" i netverdenen, hvor man skal huske at man meget af tiden selv lægget negative følelser i indlæg, fordi man ikke kan se modparten.

 

Jeg er nemlig ikke negativ og kan godt rumme andre :) Har jeg fejl? Jeps og sikkert mange, men jeg er nået så langt at jeg faktisk synes det er synd og skam at man sviner hinanden til relativt anonymt :) Derfor ville jeg skam bare påpege at jeg ingen steder ser nogen svine dig til, tværtimod forsøger folk blot at hjælpe så du slet ikke behøver at tænke udlån, det synes jeg da er særdeles positivt :)


Med venlig hilsen

Karen

 

Tilbyder international Negle uddannelse og Negle kurser i kunstige negle og nailart, samt salg af produkter til kunstige negle og pleje af naturneglen.

 

http://www.magnail.dk

11
0
Svar på denne tråd
 
 svar.....
Forfatter: 
Dato:  09-07-2016 23:34

Anette Synes virkelig du bør overveje hvordan du fremstiller dig selv som person og hesteejer med de svar du kommer med. Jeg synes vitterligt det er synd for dig, at du kan opfatte folks råd således, at du ikke ser anden udvej end groft sagt at svine dem til.

 

Uanset håber jeg du finder en løsning for dig og din hest (som jeg for god ordensskyld stadig ikke har nogen interesse i at låne).

7
0
Svar på denne tråd
 
 karen12345678
Forfatter: 
Dato:  10-07-2016 00:37

karen

 

jeg må ærlig talt indrømme at jeg læste der til hvor du skrev jeg sviner folk til så gad jeg ikke læse mere da jeg ved det er en gentagelse af det andet du skrev og som jeg har svaret på... ja ja og nu mener du så du bliver svinet til fred være med det... kan du ikke li mine svar til dem der som dig ikke kan holde sig til emnet så find et andet emne andet kan jeg ikke sige ...

 

 

endnu en gang kan jeg kun sige du læser tydeligvis kun det du vil eller sige du læser alt som fanden læser biblen .. men det her barne finder er sgu trættende tag dog og bliv voksen i stedet for at ødelægge emner ...

 

kan du have en forsat god nat på nettet ;-)

0
10
Svar på denne tråd
 
 coreline
Forfatter: 
Dato:  10-07-2016 00:46

coreline

 

inden du går for meget i selvsving

 

citat fra dig (det betyder dette er noget du har skrevet )

 

Jeg kan godt forstå din hest ikke vil være sammen med dig

 

Citat slut (det betyder at nu stopper gentaelsen af det du har skrevet )

 

Når du kommer med sådan udtagelse samt andre ting du har skrevet burde DU overer din egen fortolkning samt værer måde på hvordan DU er over for andre for sådan bemærninger samt det andet vrøvl du har skrevet fordi du ikke kan li at blive modsagt eller at dine "råd" ikke bliver modtaget DET er at svine til !!!!!

 

Og nu er du ikke folk heldigvis er der nogle der har kunne svaret mig pænt og som jeg naturligvis har takket for savr.. syntes du skulle læse hvad de skriver i stedet for du giver dem en tommelfinger ned , blot et venligt råd .

 

endnu en gang kan jeg kun sige du ikke behøver fortælle du ikke er interesseret i min hest , du ville slet ikke blive overvejet :-)

1
10
Svar på denne tråd
 
 svar....
Forfatter: 
Dato:  10-07-2016 16:43

 

 

Anette Du må næsten være en troll. Jeg nægter at tro på der sidder et voksent menneske bag en skærm med en logik som din. Håber du fik den underholdning du søgte. Og ja du må gerne skrive endnu et nedsættende indlæg om mig - om det kan glæde dig

7
2
Svar på denne tråd
 
 Henstilling
Forfatter: 
Dato:  10-07-2016 18:53

Der henstilles til, at man holder en god tone, og holder sig til emnet, i stedet for at blive personlige - hvilket gælder både trådstarter og debattører i tråden!

Mvh

Ryttersnak Support
Heste-nettet.dk

7
0
Svar på denne tråd
 
 HMS = horsemanship
Forfatter: 
Dato:  10-07-2016 19:14

Hvad er det du tror at HMS er? For HMS er mange ting ... Det er ikke nødvendigvis hvad andre gør.. Det er først og fremmest en betegnelse for når man laver tillidstræning. Der er ingen "facit liste" for hvad HMS er. I bund og grund er det blot en betegnelse for at lytte til sin hest og lærer den at lytte til dig og derigennem opnå et tillidsbånd og gensidig respekt. Hvis man ikke kan lide sådan noget - så er jeg stået af ....

 

Held og lykke med din hest ..

8
0
Svar på denne tråd
 
 hms .........
Forfatter: 
Dato:  11-07-2016 00:24

HMS er bare et "finer" ord for omgang med heste.. der er bare nogle der mener at hms er noget særligt og noget vidunder det er det ikke i mine øjne.. og faktisk også i ret mange andres øjne ..

 

der har været heste i verden længe før hms ordet kom frem, og jeg har læst en del kommentar af tilhænger af hma at de var forbavset over at man ikke skal slå sin hest...

 

så er det bare jeg tænnker man slår da ikke sin hest eller noget andet dyr for den sags skyld...

 

jeg bruger ingen pisk, ingen spore men tålmodihed og det er jeg altid kommet langt med...

 

man kan sagtens få tillid til heste på anden måde , det ved jeg så godt at hms tilhænger af ordet ikke mner og tror der skal andre metoder end tålmodihed til , det er så ikke min erfaring,

 

men sådan er vi jo så forskellige men en god ide at respeker dette og igen det er slet ikke det mit emne handler om.

0
10
Svar på denne tråd
 
 caroline R
Forfatter: 
Dato:  11-07-2016 00:29

Jøsses jeg vil ikke engang nedværdige mig selv med et svar !!

0
11
Svar på denne tråd
 
 overskrift
Forfatter: 
Dato:  12-07-2016 23:20

Nej , jeg ville ikke låne din hest. Du burde ud fra det jeg har læst , sende hesten og dig selv i træning hos en dygtig træner, i stedet for måske at låne den ud en dag. Du skriver at du har prøvet alt, men har du prøvet det?

 


Heste lyver aldrig

3
0
Svar på denne tråd
 
 ttttttttttttttt
Forfatter: 
Dato:  13-07-2016 09:08

Jeg kan godt lide at TS tror at der måske vil stå en hel række af lånere eller hvad? Siden du bliver ved med at skrive at "det er kun den bedste der får lov til at låne hesten".

 

Hmm. Jeg kan så fortælle dig, at hvis man er en anstædig rytter/hestetræner så vil man ikke låne en hest som din. Det giver problemer, skader, bekymringer og det er dyrt i længden. Så køber folk hellere deres egen hest eller får sig en part.

 

Ergo - jeg tror ikke du skal regne med at kunne låne din hest ud. Måske der et en der hopper på, men det ender nok med at være en urutineret en som tror vedkommende måske kan redde hele verden. Så ender det galt og så du får hesten kastet tilbage i nakken. Måske endnu værre end den var før.

 

Jeg siger ikke der er lånere som er skide dygtige ryttere og hestefolk. Jeg er selv en af dem som låner/rider anders heste for at have noget at ride på. Jeg ville fx aldrig låne en hest som din. Jeg har selv en gang ejet en "problemhest" og det var rigeligt.

 

Hvis jeg skal ud til en hest som din - så hedder det træning og det koster penge.

 

Så mit råd til dig; Lad vær med at overveje at låne din hest ud. Det er ikke de erfarne lånere der alligevel kommer til at stå i kø ;) Hvis du ikke en gang selv kan håndtere hesten og træne den så den forbedrer sig, hvorfor tror du så andre har lysten til at låne en hest, betale for den og samtidig måske træne den? Det er da bestemt ikke en win-win. Tænk dig lige godt om og få det helt op at vende.

 

Kan du virkelig ikke selv se at det ikke er en win-win. Både for dig og evt. låner? Hvad får i ud af det nogen af jer?

 

Prøv i stedet en eller flere gode hestetrænere som kan hjælpe dig til at få styr på din hest. Når du har fået styr på hesten, afværget problemerne der er med hesten så kan du måske låne den ud. Jeg siger det dog med det samme. En hest som din (og som min tidligere, sikkert værre end din) har brug for faste rammer og meget konsekvent træning og omgang. Ellers falder de lynhurtigt tilbage i de samme dårlige vaner.

 

Ergo, jeg kunne tage på ferie en uge den gang jeg havde trænet min hest til alle de basale ting som en hest skal kunne. Når jeg så kom hjem fra ferie (hvor han var blevet passet af en eller flere andre) kunne jeg starte forfra med opdragelse og træning for så var hans faste rammer væk og derfor blev han usikker og utryg. Dette gjorde så at han faldt total tilbage i de gamle "sikre" vaner (for ham).

 

Håber du finder ud af noget.

 

Jeg valgte at aflive min hest til sidst. Jeg ville aldrig nogensinde kaste "problemet" videre. Aldrig.


Følg mine blogindlæg på Hestegalleri.dk - HER

Følg mig på Facebook - HER

 

You gotta stick to what you do, because what you've done - got you to where you're at.

11
1
Svar på denne tråd
 
 det er jo simpelhen utroligt
Forfatter: 
Dato:  14-07-2016 19:42

nej jeg tror ikke der står en hel hær af folk der vil låne en hest der ikke kan rides eller skal bedøves ved smed .

 

 

DERFOR var det et spørgsmål IKKE en annonce og IKKE relavant ...

 

Nu er det sådan at jeg har fået hjælp og det er gået ud over alle forventninger jeg trode ikke for 14 dage siden at jeg i dag ville tage min gørste ride tur i skoven på min hest :-)

 

 

Hvilket vil sige han kommer ikke her fra nogen sinde for nu ved jeg at han kan nåes så denne tråd bør bare lukkes nu.. og ja der er sikkert nogen der ikke tror jeg red ham i dag , men 14 9 fages træning ud af 14 dage har gjort undrværker så den "mand" kan tydeligvis noget , som andre her inde mente at det kunne han ikke .. og fred være med hvis man ikke tror mig :-)

 

 

livet er dejligt :-)

1
4
Svar på denne tråd
 
 sandra
Forfatter: 
Dato:  14-07-2016 19:49

sandra hvis du har læst mine rigtige mamnge gentagelser så vil du se at jeg aldrig ville låne ud til en der ikke har erfaring med en som min hest , derud over ville han havde været lånt ud som selskabs hest og ikke ride hest...

 

nu er det sådan som jeg også har skrevet efter håneden 70 gabge at jeg havde en træner du skulle hjælpe mig og ja efter de her 14 dage s træning var jeg i skoven på min dreng idag ..

 

eftersom jeg kan se jeg godt kan nå ham bliver han ALDRIG lånt ud det er der ike behov for .. og som jeg også skriver som det første indlæg så var udlån heller ikke relevant for 14 dage siden .. jeg har på INTET tidspunkt stået og skulle af med ham her og nu...

 

men gentager udlån af min hest er ikke på tale .

0
4
Svar på denne tråd
 
 Ikke blande sig
Forfatter: 
Dato:  15-07-2016 13:36

Jeg vil slet ikke blande mig i alt det der er blevet skrevet.

 

Men vil bare sig at jeg synes det er fantastisk at du har fundet en træner der har knækket koden, så dig og din hest har en fremtid sammen.

Det er jo absolut kun det man ønsker som heste ejer.

 

Alt held og lykke fremover

 

Heidi

2
0
Svar på denne tråd
 
 det er skønt
Forfatter: 
Dato:  15-07-2016 15:20

Hej heidi

 

Tak for din besked og ja det er vildt fantastisk jeg er også vild lykelig ...

 

Vi mangler så bare at få styr på det med smeden men jeg kan da se at der er lys forud :-)

2
0
Svar på denne tråd
 
 Du har en hest
Forfatter: 
Dato:  15-07-2016 19:27
som er for svær for dig at håndtere. Jeg ville få en ud som har forstand på de svære heste, dem som måske behøber speciel hjælp så lære af han/hende og se hvad de gør også selfølgelig betale dem :) Jeg ville ikke udlåne en hest som skal måske have lidt ekstra hjælp :( Ville absolut heller ikke aflive en sund og rask hest.
1
0
Svar på denne tråd
 
 læs venligst mit svar d 15/ 7 kl 1520
Forfatter: 
Dato:  16-07-2016 00:52

Julie læs venligst mit svar over din besked som er skrevet før dit svar.. jeg har fået hjælp

 

nej han bliver ikke aflivet

nej han bliver ikke udlånt

 

ja jeg kan nu ride ham ..

 

denne tråd er nu lukket på forhånd tak :-)

0
6
Svar på denne tråd
 
 Overskrift
Forfatter: 
Dato:  17-07-2016 15:40

Dejligt at du kan ride ham nu :)

Det er jeg glad for at høre ! Håber i får et dejligt og langt makkerskab sammen

1
0
Svar på denne tråd
 
 1234567
Forfatter: 
Dato:  17-07-2016 16:03

Hej Lyon

 

Tak for det.. ja jeg håber også vi får et meget langt makkerskab . Jeg glæder mig ihvertfalde til en fremtid med ham

1
2
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider