Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Introduktion til Betting på Heste Væddeløb

ANNONCE

Hestevæddeløb er en traditionsrig sport med årtiers traditioner. Der har altid været en stor grad af elegance forbundet med hestevæddeløb, og der er ingen tvivl om at de smukke galopbaner, pakket med personer i deres stiveste sommerpuds, bringer minderne tilbage til en svunden tid.

 

De smukke og kraftfulde dyr (altså hestene - ikke de besøgende) er altid garant for spænding og underholdning i verdensklasse, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, at du nærmest ikke kan finde et dansk casino, der ikke dækker hestevæddeløb i én eller anden facon. Er du også fascineret af sporten, men ved du - ligesom mange andre - ikke helt hvor du skal begynde i forhold til betting delen, så kan du heldigvis blive meget klogere her!

 

Traditionelle Former for Betting i Hestevæddeløb
Ligesom med alle andre former for sportsbetting, er der selvfølgelig også en række forskellige bets når det kommer til hestevæddeløb. Og selvom man naturligvis også kan finde nogle af de mere obskure af slagsen hos bookmakerne, vil vi her fokusere på tre af de mest traditionelle.

 

De varierer i sandsynlighed, hvor "vinder" er det mindst sandsynlige, men til gengæld også det med den højeste udbetaling, "Vis" eller "Show", som er det mest sandsynlige, men som har en tilsvarende lavere udbetaling, og så "placering" der ligger midt imellem. Det er værd at huske på, at forskellige bookmakere kan have forskellige ekstra væddemål man kan spille på, men disse vil man typisk finde hos de fleste.

 

Vinder
Dette er det mest simple, og også det mest populære bet. Det handler i princippet bare om, at du vælger en hest du tror vil vinde løbet. Det er vigtigt at være opmærksom på, at oddsene kan variere afhængig af hvornår du placerer dit væddemål. Typisk vil løbenes favoritter - ligesom i fodbold og alle andre sportsgrene - have lavere odds.

 

Hvis man vil foretage væddemål på løbets vinder, kan det være en god idé at opholde sig ekstra tæt på bookmakeren, da hestevæddeløb er et spil med højt tempo, hvor oddsene hurtigt kan ændre sig.

 

Placering
Et væddemål på placering er ét af de mere "sikre" væddemål, og er derfor også meget udbredte. I stedet for at du vædder på, at den hest du vælger kommer først, kan du med et placerings væddemål vinde både hvis hesten tager 1. og 2. pladsen.

 

Dette forbedrer naturligvis dine vinderchancer markant, men der er også væsentligt lavere udbetalinger for disse væddemål, end du får på eksempelvis "vinder" væddemålene.

 

Vis
Et "vis" - eller "show" bet som det ofte også kaldes, er det mest "sikre" af de bets vi har gennemgået her. Her better du på at en given hest afslutter løbet i top3. "Show" bets er populære blandt nye spillere, der forsøger at lære spillets gang, og måske går mere op i at nyde oplevelsen, frem for rent faktisk at vinde de helt store gevinster. De er dog typisk også en del af "rygraden" i de bets mere erfarne spillere foretager, hvor de ofte bruges som en slags "hedge".

 

Tips til Hestevæddeløb
Med lidt mere forståelse af hvordan de 3 mest populære væddemål fungerer, og hvad de gør, så er det måske naturligt at spørge sig selv "hvad skal jeg så bette på?".


Og lige netop her bliver hestevæddeløb lidt specielt. Hvis man fysisk opretholder sig på galopbanen, vil man uomtvisteligt møde personer, der - ifølge deres eget udsagn - har den helt perfekte strategi for løbet. De fortæller hvordan de har fulgt hestene, ved hvad de har fået til morgenmad, om jockey'en var på natklub dagen inden, og stort set alt andet der er værd at vide om det kommende løb.


Det er vigtigt at man går ind til hestevæddeløb med den samme holdning som alle andre former for sportsbetting - nemlig at man aldrig better mere end mand har råd til (eller lyst til) at miste, og at man altid holder sig for øje, at det primære formål er at blive underholdt.


Om man vil benytte sig af betting systemer, lytte til staldtips fra de lokale, eller bare bette på den hest med det sejeste navn, er selvfølgelig op til én selv. Og her er det vigtigt at man ikke lader sig presse, men at man sørger for at lytte til sin mavefornemmelse. På denne måde er man - om ikke andet - sikret en god og sjov oplevelse, selv hvis man skulle gå hjem uden gevinst.


Tilføjet d. 07-05-2024 kl. 09:44 af i kategorien Annonce artikler.
Tags: Spil og Væddeløb.

Seneste relaterede nyheder
25-01-24 Kom i gang med betting på hestevæddeløb og andre sportsgrene
23-10-23 Hestevæddeløb: Alt du bør vide om hestevæddeløb
19-01-23 Disse online spil er i høj kurs hos danskerne
02-12-15 Galophest med karriere som kunstmaler
09-06-15 Kæmpernes kamp
25-07-14 Royal hest testet positiv


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider