Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

De største hestevæddeløb verden rundt i anden halvdel af 2022

Billede

Pixabay

ANNONCE

Sæsonen for hestevæddeløb er skudt i fuld gang, og hovene dundrer som altid derudaf på flere af de største arenaer rundt omkring i verden.

 

Her på siden har vi samlet info om nogle af verdens mest populære løb og du kan dermed holde dig godt ajour i forhold til, hvornår du skal slå fjernsynet over på de kæmpe begivenheder.


Det er naturligvis alle sammen begivenheder, der også betyder millioner og atter millioner af væddemål, og der kommer uden tvivl run på ved totalisatoren rundt omkring. Ikke bare til selve løbene, men også i de små travkiosker rundt omkring i Danmark og resten af verden.

 

July Festival

Som navnet nok antyder, så finder July Festival sted i juli, nærmere betegnet over tre dage fra 7-9 juli. Det største løb er Gruppe 1-løbet Darley July Cup, der foregår på den sidste dag 9. juli. Hvert år tiltrækker det heste og ryttere fra hele verden, og det bliver uden tvivl et af sommerens tidlige højdepunkter inden for væddeløb.

Her kan du boltre dig i delikatesser og flotte hatte, som det er tilfældet med de fleste af de store løb i England. Løbene finder sted på Newmarket, Suffolk, hvor der første gang blev arrangeret væddeløb helt tilbage i 1667!

 

King George Weekend

Billede

Pixabay

 

King George Weekend er et af de mest traditionsrige løb i England, og det finder i år sted den 23. - 24. juli på Ascot Racecourse. Præmiepuljen er i 2022 på hele 875.000 engelske pund, og dermed er det det næst mest værdifulde løb af sin slags i Storbritannien. Det er således kun selve det traditionsrige Derby, der byder på en større pulje af penge.

 

Hovedbegivenheden er det løb, der kaldes King George VI og Queen Elizabeth Stakes og det er den største begivenhed på Ascot i denne løbssæson.

 

Prix de l'Arc de Triomphe

Det hæderkronede løb, der finder sted i Paris, tæt på Triumfbuen, er oppe i toppen af poppen over de mest populære løb i Verden, og det finder sted hvert år på Longchamp, der byder på en 2.400 meter lang bane. Første udgave af løbet blev afholdt i 1920.

 

Det afholdes som regel den første søndag i oktober, og således også i 2022, hvor det er den 2. oktober. Præmiepuljen er på hele 5 millioner euro, og førstepladsen i løbet kan se frem til en præmie på næsten halvdelen af denne.

 

Melbourne Cup

Det sidste af årets helt store løb er Melbourne Cup, der finder sted på Flemington Racecourse, hvor vi som navnet antyder er rykket om på den modsatte side af kloden. Det afholdes på en bane, der er 3.200 meter lang, og det regnes som Australiens største løb af sin slags. Løbet er for heste på 3 år eller ældre, og præmiepuljen er aldeles solid. Den er således i 2022 på hele 8 millioner australske dollars.

 

Vi håber, du har kunnet bruge denne lille oversigt til noget, og vil som altid opfordre til at følge ridning på en travbane. Det er i sandhed der, at løbene for alvor bliver vakt til live, og de store øjeblikke skal opleves.

 

Kilde: comeon.com


Tilføjet d. 11-07-2022 kl. 10:36 af i kategorien Nyheder generelt.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider