Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sådan indretter du et godt hjemmekontor

ANNONCE

Et godt hjemmekontor er efterhånden blevet et must. Efter et par år med nedlukninger og hjemmearbejde har mange, både ansatte og virksomheder, fået øjnene op for fordele ved hjemmearbejde. Derfor er det også endnu vigtigere at have et godt hjemmekontor, hvor du kan arbejde komfortabelt og fokuseret. Det kan dog være svært at finde ud at, hvordan du bedst indretter hjemmearbejdspladsen. Denne artikel giver inspiration til, hvordan du bedst indretter et godt hjemmekontor.

 

Skab overblik

Noget af det vigtigste på hjemmekontoret er overblik. Hvis du sidder med din computer på sofaen, kan det være svært at holde fokus og overblik over papirer, noter og opgaver. Derfor burde du prioritere at have et separat rum, eller et hjørne af et rum, hvor du kan sætte et lille hæve-sænkeskrivebord, kontorstol og din computer op. Det er en af de bedste måder at skabe ro og struktur på, og du kan lettere brede dig ud og organisere dine ting. Så drukner du ikke i kontorartikler og noter. En anden god måde at skabe overblik på er med opslagstavler. På en opslagstavle kan du hænge ting som kalenderen, billeder, forskellige nyttige oplysninger, noter og to-do lister, der hjælper dig med at holde overblik over din arbejdsdag og dine opgaver. På den måde minimerer du også stress i arbejdsdagen.

 

Komfort i fokus

Nøglen til at indrette et godt hjemmekontor er også at have komfort i fokus. Det gælder både de helt basale møbler som dit skrivebord og kontorstolen, men også andre tilføjelser som en god kontorlampe der giver dig godt arbejdslys og kontorskabe. Sæt dig godt ind i, hvilke skriveborde og stole, der er passer lige netop dine behov. Borde med hævesænkestel fås ned til 60x50 cm. Husk at variere din arbejdsdag ved at sidde ned og stå op ved bordet, vælg ergonomiske produkter som en ståmåtte, fodstøtte, balancebræt m.m.

 

Husk hyggen på hjemmearbejdspladsen

Til sidst er det vigtigt at huske hyggen på kontoret. Det kan nemlig hurtigt blive en lang arbejdsdag, hvis du sidder i et kedeligt rum uden karakter og hygge. Det er vigtigt at skabe et miljø, hvor du føler dig tilpas. Prøv at indrette med planter, farvekoordinerede kontorartikler som hæftemaskine, hulapparat og notesblok. Her kommer opslagstavler også ind i billedet igen. Udover noter og to-do lister kan de også bruges til at hænge billeder af projekter, visioner, så rummet bliver mere hyggeligt og hjemligt. Du kan også bruge en opslagstavle til at hænge kunst og prints på eller lave moodboards.

 

Kilde: justmore.dk


Tilføjet d. 28-05-2022 kl. 09:44 af i kategorien Nyheder generelt.

BilledeInformationer om HN


Annoncering


Mest populære sider