Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lad din maler på Østerbro hjælpe dig med at male boligen indvendig

ANNONCE

Hvis vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig ikke er blevet malet inden for de seneste ti år, er der en vis sandsynlighed for at det er på tide med en gennemgående istandsættelse.

Du har måske ikke lagt mærke til at farven på væggene er falmet, eller at de flotte hvide lofter har fået en gullig nuance. Disse forandringer sker nemlig gradvist hen over årene. Og faktisk kan det være særdeles svært at se dem før de er meget tydelige.

 

Hvordan ved jeg om min bolig trænger til at blive malet indvendig?

En måde hvorpå du kan konstatere forfaldet ved selvsyn er ved at fjerne et billede, et spejl eller en hylde som har hængt på det samme sted siden boligen sidst blev malet.

 

Der hvor væggen har været beskyttet mod solens skarpe UV stråler samt støv aflejringer og partikler fra luft forurening vil farven fremstå nærmest som nymalet. Men rundt omkring billedet, spejlet eller hylden er det en anden snak. Her vil du kunne se hvordan farven er falmet som følge af sol lyset, og hvordan væggen er blevet snusket og grålig i overfladen.

 

Tager du det indvendige træværk i øjesyn vil du samtidig kunne se de mange ridser og skrammer dom lakken pådrager sig i løbet af årene. Og loftet vil, især langs kanterne, antage en ucharmerende gulnet tone.

 

Når først du har iagttaget forfaldet i stuer og værelser er der ingen vej uden om at male boligen indvendig. Dette er en tidskrævende affære som hurtigt kan lægge beslag på hele din ferie. Og derfor bør du alvorligt overveje at hyre en dygtig maler til opgaven.

 

Hvor kan jeg finde den bedste maler i hovedstadsområdet?

Hvis du er på udkig efter en dygtig maler, og du er bosat i København eller i Nordsjælland, kan du finde hvad du søger hos Malerkanonen. Malerkanonen dækker hele landet gennem samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne malere. Du finder Malerkanonen filialer i eller nær alle større byer i hele landet - og således op til flere af slagsen i Storkøbenhavn.

 

Hvorfor hyre en Malerkanonen maler?

Når du lader en maler tilknyttet Malerkanonen forestå indvendig maling af boligen kan du være helt sikker på at diverse maler opgaver bliver løst til rent UG med kryds og slange. Uanset om du har rug for konventionelt malerarbejde eller måske en fuldspartling kan Malerkanonen hjælpe. Find din maler Østerbro eller maler Nordsjælland malerkanonen.dk.

 

Kilde: malerkanonen.dk


Tilføjet d. 23-05-2022 kl. 17:35 af i kategorien Nyheder generelt.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider