Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

3 tips til sikker online betting

Annonce

Du gør det måske allerede, eller måske overvejer du at prøve det for første gang.

Online betting er blevet meget populært, og der findes utallige bettingsider, hvor man kan bette på alt fra fodbold, atletik og curling. Men inden du kommer for godt i gang med at satse penge online, er det en god idé at du sætter dig ind i, hvordan du gør det på en forsvarlig måde. For der er altid risiko for at du taber penge, når du better. Uanset om du er garvet eller nybegynder i online betting, bør du derfor læse disse tre gode råd ti,l hvordan du kan oddse på en fornuftig og sikker måde.

 

Vælg en pålidelig side

Der er et væld af betting-sider at vælge imellem, men tag dig god tid, før du vælger hvilken side du vælger at oddse fra. Først og fremmest er det klogt at vælge en dansk bettingside. Du kan se den er dansk, hvis den har Spillemyndighedens logo. Når man spiller hos en dansk betting side, er man beskyttet af dansk lovgivning og har de normale forbrugerrettigheder. Det vil sige man kan klage over bettingsiden, hvis man oplever problemer med siden. Hvis det er en dansk hjemmeside, har den dansk licens, og du risikerer derfor ikke at miste dit indestående, hvis siden går konkurs.

 

Gør det med måde

Som med meget andet i livet, kan man få for meget af det gode. Derfor bør betting ikke blive noget du gør hver dag. Start langsomt ud, når du begynder, og odds for eksempel kun på én sportsgren, som du går op i. Prøv først at oddse nogle få gange, på nogle udfald du tænker er sandsynlige, så du først lærer processen at kende, før du for alvor kaster dig ud i det. Der kan nemlig være meget at tabe, hvis du kaster du hovedkulds ud i betting verdenen. Husk altid at oddse med respekt, og bruge din sunde fornuft, og forsøg at lave perioder, hvor du slet ikke oddser, så det ikke stiger dig til hovedet.

 

Tal med dine venner og familie

Online betting kan være en fælles hobby man samles med familie og venner om, og det kan være med til at styrke sammenholdet. Du kan også få råd omkring hvilke bettingsider de har gode erfaringer med. Men det er også en god idé at snakke med sine relationer om ens vaner; hvor meget man better og hvor ofte. På den måde kan dine pårørende hjælpe dig med at vurdere, om du har et sundt forbrug, eller det har taget overhånd for dig.

 

Kilde: spilxperten.com


Tilføjet d. 27-02-2022 kl. 12:16 af i kategorien Nyheder generelt.

BilledeInformationer om HN


Annoncering


Mest populære sider