Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Med streaming-TV kan du se ridning overalt

ANNONCE

Med streaming kan du se ridning uden at skulle være fysik til stede ved ridearrangementet. I mange år er ridestævner og mesterskaber blevet streamet live til glæde for mange. Fx blev landsstævnet i Esbjerg i 2017 streamet live. Det samme gjorde OL i ridning i 2021, hvor man kunne se hestesport på både TV og computer. Det er kanaler som DR1, Eurosport og TV2 Sport, der typisk sender de store mesterskaber.

 

I dag er det dog blevet endnu mere belejligt og praktisk at følge med i ridning. Streaming-TV har nemlig gjort det muligt for dig at følge med i din favoritsport på mobilen, mens du sidder i bussen eller på græsplænen i din have. TV-kanaler kan altså ses andre steder end på TV'et.

 

Vælg dine foretrukne TV-kanaler, og sammensæt den bedste TV-pakke

Mange TV-udbydere tilbyder streaming-tv, som gør det muligt for dig at se TV-programmer og film på fx mobil og tablet, når du vil. Derudover kan du selv vælge, hvilke streamingtjenester og TV-kanaler du vil have.

 

Vil du gerne følge med i ridning og se World Cup i dressur, når end det passer dig, kan du vælge kanaler som Eurosport og DR1. Fx blev OL i ridning i 2021 vist på disse kanaler samt på DRTV. 2021 har været et godt år for dansk dressur, og mange har haft mulighed for at følge med. 2022 bliver et stort år, fordi VM afholdes i Herning.

 

Ved at udvælge dine favoritkanaler betaler du kun for det, du faktisk ser, og med streaming-TV via TV-boks kan du fx se VM i dressur, mens du sidder i bussen på vej hjem fra arbejde. Du får også adgang til hele din TV-pakke på mobilen. Derudover får du alt dit favoritindhold samlet ét sted.

 

Prisen på streaming-TV afhænger af, hvilke kanaler og hvilken TV-pakke du vælger. Vælger du fx en lille pakke, som består af nogle få sportskanaler og streamingtjenester, er det billigere, end hvis du vælger en stor pakke med mange kanaler.

 

Du kan få TV-streaming hos en udbyder, der tilbyder, at du kan få et abonnement, hvor du kan blande og vælge dine egne kanaler. Før du vælger streaming-TV i håbet om at kunne se ridning overalt, er det dog en god idé at tjekke, hvilke kanaler og streamingtjenester der kan byde på mest ridning og hesteindhold generelt.

 

Tjek, hvilket streaming-TV du kan få med i din pakke

Er du i tvivl om, hvilke kanaler og streamingtjenester du skal vælge for at kunne holde dig opdateret omkring ridning, kan du med fordel tage en test, som nogle udbydere har på deres hjemmeside. Her kan du bl.a. vælge, at du gerne vil kunne se sportskanaler, og så får du ud fra det serveret et overblik over dine muligheder.

 

Du kan typisk også bestille en opringning fra udbyderen, hvis du vil have hjælp til at sammensætte den helt rigtige TV- og streamingpakke. Når du er klar til at bestille streaming-TV og få din personlige TV-pakke, kan du gøre det online ved at bestille en opringning af udbyderen, ved selv at ringe til udbyderen eller ved at besøge udbyderens fysiske butik.

 

Kilde: youSee.dk


Tilføjet d. 20-04-2022 kl. 18:34 af i kategorien Nyheder generelt.

BilledeInformationer om HN


Annoncering


Mest populære sider