Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gode tips til valg af rideudstyr til den nye rytter

Annonce

Hvis man er ny indenfor hesteverdenen og ved, at denne hobby/sport er længerevarende, så er det en god idé at skaffe det rigtige udstyr, herunder ridetøj. Ridetøj og udstyr er meget individuelt og der findes rigtigt mange varianter, varemærker og kvaliteter på markedet, derfor kan det være svært at finde rundt i. Hvis man er ny rytter, kan det være en fordel at læse med her.

 

Mange børn får interesse for heste, men der er også en del voksne som enten genoptager interessen, eller finder den senere i livet for første gang. Ridehjelmen er super vigtig at bruge til beskyttelse af hovedet og her bør man også finde en med den rette pasform og i den rigtige kvalitet. Når man rider er det en god idé at bruge ridebukser, sådan at man har et bedre greb, når man sidder på hesten.

 

Det er selvfølgelig også vigtigt at ridebukserne har en god pasform, hverken for store eller for lille. Når man er i stalden, hvor hestene opholder sig, er det en god idé at have enten staldstøvler eller ridestøvler på. Dette er til beskyttelse af ens fødder blandt andet.

 

Alt efter om man er springrytter, dressurrytter eller andet, er det også en fordel af finde udstyr som er tilpasset dette.

 

Find masser af udstyr til stalden

Hvis du egen hest eller skal til at blive hesteejer, er det selvfølgelig vigtigt at man også har e optimale forhold til dette. Til stalden og landbrug generealt kan man hos Harald Nyborg finde mange nyttige varer som er nødvendige til landbruget, herunder spande, trillebøre, hegn og meget mere.

 

Hos Harald Nyborg kan man også finde ledning med jord, og redskaber til fodring blandt andet. Du kan se det store udvalg indenfor f.eks. landbrug på hjemmesiden eller i en af de mange Harald Nyborg butikker.

 

Hos Harald Nyborg kan du også komme godt i gang med andre spændende projekter indenfor boligen og haven. Indenfor disse kategorier kan du finde masser af varer til gør-det-selv projekterne. Måske går du med en drøm om, hvordan haven skal se ud til næste sommer? Harald Nyborg har både plæneklippere, fræser, redskaber til beskæring af træer/buske og meget mere. Hvis det er planen at der skal plantes eller sås noget nyt udendørs, så kan du finde et sortiment indenfor dette.

 

Måske mangler ungerne noget som de kan lege med udendørs? Harald Nyborg har forskellige swimmingpools, som man med fordel kan pakke væk når sommeren er ovre. Måske en udendørs spa til billige penge var noget? Der findes masser af muligheder for at gøre haven til et dejligt fristed, hvor man kan nyde mange lune sommeraftener med venner og familie, grillmad og hygge. Dette kan Harald Nyborg hjælpe med.

 

Kilde: harald-nyborg.dk


Tilføjet d. 23-04-2021 kl. 18:34 af i kategorien Nyheder generelt.

BilledeInformationer om HN


Annoncering


Mest populære sider